-
Zase hlasování....Překvápko???
Ahojky fanoušci Robíka,máme tu zase hlasování ohledně něho...Pokud mu budete chtít dát hlasík můžete tady:
http://www.hellomagazine.com /vote/valentines2009/unlikely-heart -throb.html
Tak zdarec... *3* *1* *3* -
In touch
asi si koupim In touch *15* viděla sem reklamu a vypada to na pěkny fotky, ale myslim že tam zas budou psat kraviny *5* *15* nemááte ho někdo??? *3* *7* -
-
Re: In touch
ja ne ale četla sem ten titulek že se dávaj do kupy s kristen ale dost o tom pochybuju *7* *7* inak máš pravdu fotečka je krásná *15* *15* *15* -
-
Re: Re: In touch
jo taky si myslim že to není pravda *15* njn in touch ..co vod nich můžeš čekat *15* *5* -
-
Re: Re: Re: In touch
co?Roberta=D...hele ty pravnicko ty by jsi to jako emla chtit pravem=D *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: In touch
hele ty věštkyně *15* mááš pravdu *15* *15* Roba vždycky....tyyyo my se vzajěmně doplnujem vid ty superhvězdo, ale jako dneska si mě fakt potěšila s těma 50CD *15* *15* *15* sš fakt machernííkkk... *5* *5* ja sem ale dementka *1* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: In touch
neboooj ja sem furt ve střehu *15* prstě jako tvoje osobní pravnička si myslim že to ani jinak nejde pač ty furt dělaš nějaky kraviny *15* njn typická superhvěda *15* *15* a ty nezapomen vyfotit Roba č2 *5* *1* ....a símtě cos udělala tentokrat *1* njn s Robem viiid to se dělaj kraviny ssamy *15* *15* -
Ja dost prekvapuju joo ty pravnicko!..=D..a nezapomen bud ve strehu dneska jsme udelala dalsi skandal s Robertem!=D...Takze y ti zachvili mely volat mí agenti!.. *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: In touch
ja to mam a je tam dvoustranka ale je celkem o nicem *15* no hlavne ze tam sou fotky :) -
-
a co fotky?jaky sou?:).SEXY jako vzdycky?
-
-
-
-
Re: Re: In touch
Jo taky jsem ho zatim videla jenom v reklame!..a hend jsme rekla mame at mi ho koupi!.Tak uvidime=D
-
-
-
nechápu
Nechápu co tenhle týpek dělá na 1. místě mezi hercama, že hrál ve filmu pro ženský neznamená že je to nejlepší herec..ten vůbec nemá co dělat mezi top 10...podle mě herec je: Al Pacino, Robet de Niro, Adam Sandler a podobné hvězdy, tenhle by si ještě musel máknout aby jim dosahoval aspoň po kolena.. -
-
Re: nechápu
Já ho považuju za dost dobrýho a charismatickýho herce!! Má krásný filmy,a to neznamená jen "film pro ženský Twilight Saga". Podle mě tam má vyloužené místo =) -
-
Re: Re: nechápu
Já ho uplne zboznuju *14* *1* ale spis jako herce jako zpevaka se mi od nej libi jen jedna pisnicka -
-
Re: Re: Re: nechápu
a jaká? třeba se mi bude líbit taky :-)
-
-
-
Tak toto nieje zrovna šťastný výber hercov.Možno vo svojej dobe boli dobrý,ale dnes je nová generácia hercov.Niekto natočí veľa filmov a nedokáže ľudi zaujať.Jemu sa to podarilo.Ved Twilight nieje prvý film pre"ženský"Pre mňa je Robert ako herec najlepší pretože ma dokázal zaujať ako ešte nikto.ak máš rada iných hercov je to v pohode.Každý má svoju jedničku.Ako speváka by som ho na prvé miesto tiež nedala asi ani na desiate *1* *1* -
já osobně pattinsona považuju za výborného herce a to místo si zasloží i když si myslim že johnny depp je lepší ale i rob ma něco do sebe . na druhou stranu dobří herci umí zpívat a to rob neumí tak to bohužel je ,ale i tak je zkvělej herec *3* -
-
Re: Re: nechápu
a to jsi vzala kde prosímtě? že dobrej herec musí umět zpívat *1* to podle mně vůbec není pravda , znám spoustu výbornejch herců , který zpívat neumějí -
-
Re: Re: Re: nechápu
slyšela sem to ,a souhlasim ,jeden talent se skrátka pojí k jinému . vem v potaz že spousta zpěvaku dělá i filmy. hsm,montana,kouzalnici...je to zkratka muj nazor neřekla sem že pattinson je špatný jen není nej z mého hlediska,jen muj nazor nemusíš mě odsuzovat *13* *1* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: nechápu
já tě neodsuzuju :-)) ale nesouhlasim s tebou.právě proto , že každý má talent na něco jinýho dělá to co dělá. je pravda , že v současnosti se spousta herců pouští do zpívání a zpousta zpěváků bere role ve filmech , ale to je spíš důsledek toho , že nemají do čeho píchnout a taky to potom podle toho vypadá :-))taky je pravda , že Robert dělal muziku ještě dřív než začal hrát ,to zpívání mu moc nejde , ale jinak je prej výbornej muzikant.ale jinak , pokud dotyčný nestudoval muzikálový herectví , nebo zpěv i herectví současně , tak si myslím , že je to spíš katastrofa a nemělo by se to do sebe vůbec motat.
-
-
-
-
no , já bych to zas s těma kolenama tak nehrotila :-))myslím , že Robert je jeden z lepších herců , ale nicméně máš pravdu , jeho vítězství tady má pořád souvislost s tím , jak vypadá , nebo vypadal ve stmívání , ale tak třeba taky časem dokáže , že to bylo oprávněný :-)) já sice Roberta děsně žeru :-)) ale daleko víc mně zaráží jeho vítězství na zpěvácích , to fakt nechápu ani já :-))
-
-
????
Máte náký novinky o Robovi???????? *1* -
-
Re: ????
já mám Robův fb, heč. *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ????
ahojky,prosím prosím jaký ma Rob ten FB??moc děkuji *3* -
Re: Re: ????
vážně??????a dáš mi ho pls? *3*
-
-
-
Pardon-oprava
Tak tady hlasujte:
http://www.hellomagazine .com/vote/valentines2009/unlikely-h eart-throb.html
Tak zdarec...
*3* *3* -
tak co?
je tady někdo? já sem koukla a zjistila jsem, že mi toho hodně uniklo co jsem byla pryč...no, jak se máte?? *7* *1* -
-
Re: tak co?
No jako ja se mam dobre!..a moc ti toho neuniklo to jsme jenom v cera blbly! *15* *15* *15*
-
-
no lenko je peknejj *14* *14*
-
Twilight je opravdu pěkný film. Ale abych sřekla pravdu tak Edward není takovej krasavec. Vůbec se mi nelíbí.Podle mě je tedy hezčí Jacob. :D
Ale v tom filmu ještě ujde protože je vyretušovanej ale ve skutečnosti. :D -
-
Ty seš asi slepá jacob je gey
-
-
Tak to zase nejde...
Sorry ale zase mi to nejde ani podruhý tu stránku sem dát aby se zobrazovala v pořádku,ale kdybyste chtěli hlásnout tak mi napište a já vám napíšu snad dobře tu stránku do vzkazů...
Tak zdarec... *9* *3* -
Chrrr
Už jdu zase spinkat...Překvápko???Tak dobrou noc a zase sladké sny o nejbáječnějším herci Robíkovi... *4* *4* *4* *1* -
-
Re: Chrrr
tak dobrou noc...a sorry ze jsem tu dneska nebyla,byla jsem v divadle....ale normálne vcera se mi o robertovi zdalo...jenze to bylo vsechno tak strasne zmateny a nechutny a hnusny a vubec to nebylo nic hezkyho... vubec nevim, kde se mi to v ty hlave zrodilo *15* -
-
for Odysseus
A jakej nechutnej sen se ti zdál o Robíkovi???Já jsem totiž zvědavka... *15* *15* *15* -
-
Re: for Odysseus
no vlastne to byl nechutnej sen ve kterym se robik vyskytoval...ale on nicnechutnyho nedelal *15* -
-
Re: Re: for Odysseus
uff tak to jsem si oddychla ještě aby dělal něco nechutného... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: for Odysseus
neboj,tak strasny to nebylo...on se tam jenom objevoval...nechutnosti delaly v tom snu moje sousedky v hotelu kde jsem bydlela *15*
-
-
-
-
-