Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

fotečka

s tim cigarkem mu to mrte slusi *15* asi zacnu kourit stejny cigara jako on *15* *15*
    • bellinka

Re: fotečka

To mas prabvdu ta fotka je uplne bozi ale kdyz se ji videla poprvi tak jsem se tlemila=D
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: fotečka

njn sladousek nas *15* *1*
  • fotka

hele lidi , nevěděl by někdo v čem dělám chybu , když chci přidat fotku? normálně ji dám nahrát ze svých složek , ukáže se mi , že byla odeslána na server , že do několika dnů se zobrazí...a nic.
    • Re: fotka

no jo , dík za snahu , taky už na to kácim , když to nemá efekt
    • vrtulka

Re: fotka

taky se mi to stalo. asi před 3 měsíci jsem se snažila vložit nějaké fotky do profilu Ashley, Kellana a Jacksona a bohužel. jak píšeš, napsalo mi to, že fotky nahrány na server a zobrazí se do několika dnů a do dneška nic. takže jsem to vzdala a žádné fotky nevkládám *9*
    • Re: fotka

no tak to já ti nepomůžu, měla jsem stejnou snahu zhruba před dvěma měsíci a ještě pořád nic:-)))... *9*
  • *14* *14* JE BOREC !!!!!!!!!!! *14* *14*
    MILUJU HO !!!! *14*
    • At si rika kdo chce robert
      Je hnus
      Taylor je se..
  • Mě se teda Rob moc nelíbí, hezčí je jak hraje Jacoba...
    • your-darling
      jo no, vypadá víc dospělý... :))
  • b.e.t.u.l.i

:)

tak menu uz funguje ale diskuze se mu porad nehejbe :( uz by mel davno pres 4000!! *15*
    • deniska-l

Re: :)

jj mě už taky *15* ..jo to by určo měl *15* jenom škoda že to nejde *9*
  • your-darling

OprahShow

ahojte nevíte v jakém díle show Oprah Winfrey byl Rob, Kristen a Taylor?? :-)
    • Re: OprahShow

http://www.youtube.com/watch?v=sC1c d2dt9E4
      http://www.youtube.com/wat ch?v=hkmt5mxMU-c
      http://www.youtub e.com/watch?v=F7dH1D8DzNo
      • your-darling

Re: Re: OprahShow

děkuju moc... a titulky k tomu asi nikdo neudělal, že ne...
        tak zhruba polovině rozumím, ale dost chabě... :D
        jinak dík... :) :)
        • Re: Re: Re: OprahShow

Když napíšeš na youtubku twilight oprah 1, objeví se ti tam první část tý show s českýma titulkama. Potom napiš twilight oprah 2,3,4... no chápeš. Včera večer jsem na to koukala a málem jsem se smíchy válela na zemi. :-)))
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: OprahShow

juj díky... :)) já se válela smíchy u angličtiny, ale jenom na půl, takže ted to bude extrém...:)
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: OprahShow

to s tim dítětem?? Jestli ho nemůže mít Kristen, tak jak může Rob.. :D :D :D :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: OprahShow

Nz. No jo, Robík je prostě vtipálek :-D
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: OprahShow

juj díky... :)) já se válela smíchy u angličtiny, ale jenom na půl, takže ted to bude extrém...:)
          • Re: Re: Re: Re: OprahShow

Ono to tam neni celý ale jinak dík
    • Re: OprahShow

tak to netušim,až tak moc se o televizní pořady nezajímám...i když Rob je asi tak to jediný co by mě zajímalo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: OprahShow

tak já včera zjistila, že na PrimaLOVE dávají její show a docela bych chtěla vidět ten díl i česky... :-)
  • Nejhnusnější písničky jso od Roba
    • Jeho Pisnicky jsou nei *14* *5*
    • když se ti nelíbí tak je neposlouchej
  • anno seš blbka a taylor je hezčí než robert *16* *16* *16* *16*
  • elizabethd

Ptákovina

Tenhleten článeček jsem četla na www.stmivani.wz.cz a ten to zase vzal odněkud tady je ten článeček:Nebudu vás rozhodně dlouho napínat, toto je totiž zcela šokující, světovým tiskem včera proběhla zcela nečekaná zpráva, herečku Kirsten Stewart, která v prvním dílu zfilmované ságy Stmívaní představovala Isabellu Swanovou, bude muset pro natáčení dalšího dílu (New Moon - u nás pod názvem Nový Měsíc) nahradit někdo zcela jiný. Hovoří se, že by tuhle roli mohla narychlo přebrat známá osobnost z oboru poulární hudby Shakira. Ale proč tahle náhlá změna? Dozvěděli jsme se totiž, že Kirsten nebude moc pokračovat v natáčení, protože ji čekají daleko jiné starosti, ano na veřejnost se dostala ověřená informace, že herečka je již v určitém měsíci těhotenství, sama to komentovala slovy: "Myslela jsem, že jsem jen trochu přibrala, ale že to maskéři nějak zaonačí..." Kdo je však otcem doposud nevíme, spekuluje se však, že by to mohl být samotný filmový představitel Edwarda Robert Patizón.

Njn prostě ptákovina jako něcoe...

*15* *15* *15*
    • Re: Ptákovina

sok
    • b.e.t.u.l.i

Re: Ptákovina

April *15*
    • erikaa

Re: Ptákovina

To síla snad to není pravda bez Bells by to už nebylo ono *9*
  • love :-)

tak z tady tohoto rozhovoru z 'Kristen Stewart' Talks about Eclipse, The Runaways and Rob Pattinson...je jasné,že ti dva jsou spolu *3*

Poslední otázka: Chcete vyjasnit svůj vztah s Pattinsonem?
    "Ne, mohu říct jen to, že jsem se všichni během Twilight hodně sblížili, ale pak to přijde zvenčí, a snaží se to ponížit naše vztahy."

Říkáte tedy, že jste jen dobří přátelé?
    "Ne, to jsem neřekla."
    • nik011

Re: love :-)

haa:D no tak to je good jestli sou spolu
      • Re: Re: love :-)

jj je to super *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit