Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deniska-l

narozky

xD...Robovi narozky se pomalu, ale jistě blíži a ja jak jsem tak brouzdala:D po netu tak jsem našla stranku kde se píšou Robovi přání *3* tak tady je odkaz jestli mu taky chcete popřát:d *15*
    http://pattinsondaily.com/BellaBo ok/index.php ... *15*
  • klapulinka

♥my blog♥

Tak teda když budete chtít tak koukněte na můj blog. Teď jsem se tam zase slušně vyřádila, sice odjíždím, ale tam to žije pořád *1* http://www.klapulinka.blog.cz/
    sna d se vám bude líbit, já se loučííím, čaůůůů *1*
  • kaculencicka

BALLÍKU,BALLÍKU

JDI SE VĚNOVAT NĚČEMU UŽITEČNÉMU!!!!!MY CHCEME UTRÁCET PENÍZE ZA HLOUPOSTI,TAK SE NÁM DO TOHO NEPLEŤ!!!! A JEN TAK MIMOCHODEM-JE VELMI OKATÉ JAK SE NOPOUŠTÍŠ NA TENKÝ LED A DRŽÍŠ SE JEN V TRAPNÉM KRITIZOVÁNÍ NAŠICH ZÁJMŮ,ALE ROZUMNÝ PŘÍSPĚVEK JSEM OD TEBE JEŠTĚ NESLYŠELA....,NENÍ TO TÍM,ŽE TADY NEMÁŠ CO DĚLAT????*9* *13* *9* *13* *9* *13* *9*
  • štěpka

no není on k nakousnutííííí *1* *14* *14*
  • irisska

ahojky

ahojky :)
    tak jsem se přidala do fanklubu k vám tak už máte zas o jednoho víc *1* *1* *3*
  • ...

Pane bože, ta diskuse o ICQ je totální kravina! Holky vy jste úplně blbý, nebo to jen hrajete??? ICQ s přezdívkou Rob Pattinson si klidně může založit každej dement... Taky by mě zajímalo, jak jste přišli na to, že zrovna tenhle kntakt je na něj a kdyby náááááááááhodou to bylo na něj (jakože není, protože si to tady jen nějaká tupka vymyslela, aby se všechny ostatní tupky zbláznily), tak vy si myslíte, že by vám odepsal??? *1* A chápu, že každýmu se líbí něco jinýho, že každá nová "star" je podle všech nejkrásnější a nejúžasnější,prostě 100 lidí-100 chutí, ale tohle? Fůůůj, to je už moc přehnanej humus
    • nik011

Re: ...

jako mas nejakej promblem??? ja vim ze te to asi dost vzalo ze sme si ho nasli nebo koho.. na icq no...simte to neres jo to je snad nas problem ne *1*
  • lidus5

inTouch

Kdo si nekoupil časopis InTouch číslo 7 měl by to udělat... Takový kecy co tam píšou si jinde jen tak nepřečtete!! Tsss prej Robert puká žerlivostí...a neumí líbat...drby! *1* *1* *14*
    • lenicczka

Re: inTouch

dik za radu zejtra si ho koupim *15* *15* *15* *15*
    • lenkaaaaa

heh toto je taky dobrý: fanoušci filmu stmívání založili náboženské hnutí, které nazvali Cullenism. podstatou je víra, že Edward a zbytek postav z filmu vlastně existují a cullenistickou biblí jsou knihy od stephanie mayer, které byly pro film předlohou!........někteří fanoušci by se měli jít léčit...nebo by se raději neměli dívat na televizi *15*
    • lenkaaaaa

ale je tam jedna pravdivá věc....robert bude hrát jen ve dvou scénách v new moon!!
      • lidus5

Re: Re: inTouch

Jo no, ale zdá se mi to nějak málo... Jedna když se Jasper neovládne, pak loučení... *9* *9* , Itálie... no pak nějakej konec ne??? To by mě teda zajímalo jak to bude vypadat, když bude jen ve dvou scénách...
        • lenkaaaaa

Re: Re: Re: inTouch

no to jsem zvědavá jak to chcou udělat!!ale podle mě to bude jedna na začátku jak ji řekne že od ní odchází a pak ta konečná...ale jestli je to drb, tak budou podle mě aspoň tř!!
          • miss_cullen

Re: Re: Re: Re: inTouch

ale oni to myslí jako dvě scény - jakože na začátku a na konci filmu, ale bude tam víckrát - oslava, chození do školy, loučení, vzpomínky, Bella slyší hlasy, Alice vidí jak jede do Itálie, Volterra, letí letadlem domů, Forks
            • macenkai

Re: Re: Re: Re: Re: inTouch

Já sem slyšela...a kdesy četla,že tam Roba chtějí dát víc,aby to mělo dobrou sledovanost...Že by tam byl i jeho pohled věci...takže by tam asik bylo to,co dělá bez Belly.
  • kaculencicka

PRO VÁŽENÉHO PANA 8.BALL.8!!!!

S PROMINUTÍM,ALE VĚTŠINU NESMYSLŮ TADY PÍŠEŠ TY,CPEŠ SE SEM A VEDEŠ SI TU SVOU A REAGUJEŠ JEN NA TO CO SE TI HODÍ....ROZHODNĚ JSME SE NIKDE NA ŽÁDNÉ DISKUSI NEPOTKALI.DÍKYBOHU.ZJEVNĚ TRPÍŠ NĚJAKÝM NEOVLADATELNÝM NUTKÁNÍM RÝPAT DO LIDÍ,KTEŘÍ O TEBE NESTOJÍ!!!!NEMÁM CO VÍC DODAT!!!!
    • 8.ball.8

Re: PRO VÁŽENÉHO PANA 8.BALL.8!!!!

Proto musíš psát CAPS LOCKem? My to vidíme, rádi si Tě přečtem *4*
      A nekomol pořád můj nick. *16*
      Jsi zbytečně roztrpčená, máš nějaké problémy, či co? *5*
  • b.e.t.u.l.i

:)

vsadim se ze Rob bude mit co nevidet nejvetsi fanklub :D *15*
    • deniska-l

Re: :)

jj roste to docela rychle *15* z chvíli bude už 2050 *3* toe supééééééér
    • lenkaaaaa

Re: :)

a nemá už?! *15*
  • lucinka9494

4.místo

no tak se nám Rob na tom 3. místě moc dlouho neohřál *9* a zase je z toho 4 místo, musíme s tím něco udělat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit