Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc me furt urázís já tebe taky neurázím,Patizón je proste hrozný herec podle mne, jen ríkám svuj názor a to je podle tebe nenormální?Kdyz ti to tak vadí uz jsem psát nebudu
    • jackie28
      Já tě neurážím to ty nedovedeš zkousnout pravdu, neřeknu kdyby jsi to sem psal jednou, ale ty to sem píšeš pořád a co jsem si všimla tak to píšeš ke každýmu herci. Jen jim asi závidíš, nic jiného. a ano potěšilo by mě a myslím že nejen mě, kdyby sis ty svoje komenty nechal pro sebe a nepsal sem.
      • Já mám rád herce Jason Statham,Sylvester Stallone,Bruce Willis,Matt LeBlanc,David Schwimmer a Matthew Perry herci ze seriálu Prátelé,ale to je zbytecné psát tady.Patizona neuznávam a nemám ho rád
        • jackie28
          Tak si jdi na jejich profily a nepruď tady, tady na to nikdo není zvědavej koho uznáváš a koho ne...skorem jen závidíš, protože taková závistivá nula jako jsi ty to nikdy nikam nedotáhne
  • mysak.kol

HŮ ŮŮŮŮ

halo, je tu někdo?
    • bellinka

Re: HŮ ŮŮŮŮ

nikdo tu nejni!!!!!!!!!
      • mysak.kol

Re: Re: HŮ ŮŮŮŮ

to jsem si mohla myslet, že to budeš ty *15* *15* *15* *15* *15*
        • bellinka

Re: Re: Re: HŮ ŮŮŮŮ

tss!..jako hele nerikej dvakrat!..aby jsi me zase nenasrala!!!!!!! *10* *16* *16* *16* *8* *10*
          • hougerka.edward

Re: Re: Re: Re: HŮ ŮŮŮŮ

Správně Belluš nedej se ...kdybychom jim semhle vyblili to o čem si píšem tak by se tu všeci zesrali a ukamenovali nás! *13* *1* *15* *8*
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: HŮ ŮŮŮŮ

jezs bellinko ty se amaradis s tou pizdou hougerkou jo tak to uz ti nikdy nehlasnu
            • hougerka.edward

Proti Robovi???Děvče nechtěj to vědět....prtože bys musela přijet za náma a rozbít nám hubu... *1* *15* *14*
            • bellinka

hougerka.edward:
              Presne taaak!=D *15* *15* *15* ..ty woe raci nee to by byla spust fakt ja to mam vzdycky od Mysak.kol kdyz reknu neco proti jejimu milackovi(Robertovi) *15* *15* *15*
              -.....
              hahaha *15* *15*
            • mysak.kol

tak se pochlubte dámy, doufám že to není nic proti robovi *16* *16* *16* *16*
  • kaculencicka

RÁDA PÍŠU VELKÝMI PÍSMENY....

JE NA TOM NĚCO DIVNÉHO????ROZTRPČENÁ????ANO,MYS LÍM,ŽE NAD TÍM,ŽE TOHLE MÁ BÝT DISKUSE FANOUŠKŮ ROBERTA PATTINSONA A MÁ SE TU PSÁT TUDÍŽ O NĚM A VĚCECH S NÍM SOUVISEJÍCÍCH-PROTO SEM LIDÉ CHODÍ A HLEDAJÍ TADY TO HEZKÉ!!!!ZATÍMCO OD TEBE SE TU DOZVÍDAJÍ SAMÉ NEGATIVNÍ NARÁŽKY A SCHAZOVÁNÍ...CO JE NA TOM TAK NEPOCHOPITELNÉHO????JESTLI HO NEMÁŠ RÁD A VADÍ TI JAK JSME Z NĚJ HOTOVÉ,TAK SEM NECHOĎ A ZALOŽ SI STRÁNKY S NADPISEM "POJĎME HANĚT R.P." A TAM SI DISKUTUJ SE STEJNĚ NALADĚNÝMI TÝPKY.ALE TO BY BYLA PRO TEBE ASI NUDA,VIĎ,CPÁT SE KDE TĚ NECHTĚJ JE ZÁBAVNĚJŠÍ.A PROTOŽE,JAK UŽ JSEM SE ZMIŇOVALA,JE TOHLE DISKUSE O R.P.,TAK JSEM TOHO NÁZORU,ŽE TYTO PŘÍSPĚVKY,KTERÉ SE R.P. ANI TROCHU NEDOTÝKAJÍ BY JSME MĚLI PSÁT PŘÍŠTĚ DO VZKAZŮ.I KDYŽ Z MÉHO POHLEDU JE TO NAPROSTO NEKONEČNÉ PLÁCÁNÍ O NIČEM.......TAKŽE,DĚVČATA A TŘEBA I KLUCI....VIZ. DALŠÍ PŘÍSPĚVEK (DOUFÁM,ŽE TO TU ZVRTNEME KONEČNĚ TÍM SPRÁVNÝM SMĚREM------K NAŠEMU MILÁČKOVI *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!)
    • 8.ball.8

Re: RÁDA PÍŠU VELKÝMI PÍSMENY....

Ani jsem ten příspěvek nedočetl, ale je mi jasný, že je plný hloupých žgryndů.
      A co to kouzlené tlačítko "Odpovědět na příspěvek"? To Ti nic neříká? Náno. *16*
  • elizabethd

Čauky jsem here...

Ahojky tak jsem tu zase...Chcete říct drb???Je Pátek den svátek... *15* *15* *15*Co budeme dneska probírat???JJ a už jsem viděla první poster k New Moon a fotky Robíka z natáčení a je tam jak zrovna někde kouří cígárko... *1*
    • carolincullen

Re: Čauky jsem here...

ahoj:D dej sem kdyžtak odkaz na ty fotky at se taky můžem na Robíka podívat:D
      • elizabethd

Re: Re: Čauky jsem here...

JJ jasně ale nevím jestli se ten odkaz když ho sem dám bude dobře zobrazovat,protože víte jak to tady s tím chodí...
        • elizabethd

Re: Re: Re: Čauky jsem here...

http://robert-t-pattinson.blog.cz/0 903/new-moon-set-photos-and-poster
          • odysseus

Re: Re: Re: Re: Čauky jsem here...

ja myslim ze je peknej, ale az na to cigaro...me koureni strasne vadi a nesnasim to...jen z koure je mi vzdycky tak trochu soufl...ale jak rikam...bez cigara by mu to sluselo vic *15*
          • elizabethd

Re: Re: Re: Re: Čauky jsem here...

Já si myslím že na tych fotkách s tým cigárkem je Robík sexy...A co si myslíte vy??? *1* *1* *1*
            • carolincullen

Re: Re: Re: Re: Re: Čauky jsem here...

dokonalost sama:D on je sexy všude:D a to cigárko mi nevadí:D ne že bych byla kuřačka taky to nemam rada i když si občas dám jedno na uklidnění:D vypada tam mooooooooc krásně:) *14*
  • mysak.kol

už se to blíží!!!!!!

pouhé 2 dny a Rob bude o rok starší!!!!! *15* *15* *15* *15* nemůžu tomu uvěřít. nejraději bych za ním vyjela a líbla ho k narozkám! *15* *15* ...ale to nejde *15* jak ten je skvělý a sladký a kouzelný a... *15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • deniska-l

Re: už se to blíží!!!!!!

jj už je to skoro tady!!!! *3* ...co tady podniknem!!!! *14*
      • mysak.kol

Re: Re: už se to blíží!!!!!!

absolutně nic mě nenapadá. Nejspíš si vyhraju a udělám mu narozeninovou tapetku. Doma si pustím Stmívání a při každém jeho záběru mu popřeji k narozeninám. Jinak budu tady od rána a budu litovat, že to není můj přítel. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • x(

tuhle jsem četla,že je prej šíleně nadrže*ej ...že mu prej smrdí z pusy,má hnusný zuby,má přirození krátký ATD x( jako pro ty lidi co tuto vymýšlí!!! Něco pro vás mam!!!! Jděte do háje a nechce ho být ! =O( jste fakt trapný!!!!!! neřikam,že ho každej musí mít rád,ale tuto si fakt můžeme odpustit!!!!!!!!!
    • lili444

Re: x(

asi tak...
  • kaculencicka

NEJOBLÍBENĚJŠÍ SCÉNA FILMU "STMÍVÁNÍ"!!!!!!

JAK UŽ TITULEK NAZNAČUJE,NAPIŠME SVOJI NEJOBLÍBENĚJŠÍ SCÉNU "S*T*M*Í*V*Á*N*Í"..... *4* *4* *4* *4* *4*
  • no teda!

WOW! No koukněte na tohle: http://oceanup.com/legacy/2009/01/05/robert-pattinson-licking-anna%20(1).jpg
    No teda, Robe! *15* *15* *15*
    • antidicaprio

Re: no teda!

XD
      • jackie28

Re: Re: no teda!

NJN BEJČEK *1* JAKO ZNAMENÍ MYSLIM *3*
        • meggie36

Re: Re: Re: no teda!

eh :D *15*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: no teda!

já jsem taky bejček ale faktem je to,že taková nejsem *1* naštěstí *1* *1* *1* *3*
    • your-darling

Re: no teda!

To tak to jsem se zase jednou zasmála..fakt hustý...Rob se nám rozjel..mmm... *4* *4* *4* *4* *4*
  • Happy B-Day, Rob! You´re amazing! I love you! ♥
  • mysak.kol

Karlovarský festiválek

3.-11. července 2009, Bartoška řekl, že se na něm objeví představitel upíra z posledního trháku *7* *7* *7* kdo to může být *7* *7* *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    ROBERT ROBERT ROBERT ROBERT ROBERT ROBERT!!! *15* *15* *15* *15* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* JOOOOO
    • miss_cullen

Re: Karlovarský festiválek

Tak to ve v ***** zrovna ten týden nemůžu *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* Já se na to...
    • deniska-l

Re: Karlovarský festiválek

*14* *14* *14* *14* *14* *14* jáá se zbláznimmm!!!!! ja tam musim jet!!!! *1* ja ho prostě musim vidět ...desně miluuju *14* *14* *14* *14* jako jestli se tam nedostanu tak si to budu do konce http://img.osobnosti.cz/smiles/6.gifživota vyčítat!!!!!ja ho prostě MUSIM VIDĚT...!.....ale takovejch fanynek jako sem ja tam bude!!! *9* ....ale mě stačí jenom ten pohled na něj.... *14* nnooo vlastněš když už bych tam byla tak bych si chtěla na něj šáááááááááááááááhnout....!.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • mysak.kol

Re: Re: Karlovarský festiválek

kdyby jenom sáhnout *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* sežrat ho i s botama!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* doufám, že tam bude. festiválek je za rohem a hromady lístků na prodej *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • keeta

Re: Re: Re: Karlovarský festiválek

já to nevydržíííím!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *14* *14* Holky tem musíme bejt!!!Jinak budem muset začít kupovat lísty....páč až se tohle roznese myslím že na nás už nezbudou... *15* *15*
          • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Karlovarský festiválek

hele my ještě potřebujem sehnat koně... *15* ...no a líístky a motorku:D....a jeeště se jenom zeptat rodičů a můžem vyrazit vid? *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • keeta

Re: Re: Re: Re: Re: Karlovarský festiválek

a ten traktor *15* *15*
          • lenicczka

Re: Re: Re: Re: Karlovarský festiválek

jj taky si myslim že budou hnedka prič až se to potvrdí já tam jsem na 100% ale bojim se že se k němu nedostanem *9* *9* mocga se tam tesim *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit