Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaschs
    ROBERT A KRISTEN UŽ SPOLU ZASE MLUVÍ.
    It sounds like Rob & Kristen may be walking hand in hand at the ‘Breaking Dawn Part 2′ premiere after all! After shutting Kristen Stewart out for weeks, Rob Pattinson is finally ready to communicate with the woman that shattered his heart. “They are talking,” an insider tells Us Weekly. “Rob doesn’t hate her and he’s not mad. He just doesn’t get why she did it.” Though Rob would have every right to be angry about Kristen’s infidelity, we’re glad to see that he’s taking the high road and trying to forgive her. “He loves her and thinks about her constantly,” reveals the insider. Keep talking you two! [Us Weekly]

Read More at: http://hollywoodlife.com/2012/08/23/rob-pattinson-kristen-stewart-talking-again-not-mad/#utm_source=copypaste&utm_campaign=referral
  • Taky bych jí na Robově místě nedávala druhou šanci, ale na druhou straně ych moc chtěla, aby byli spolu...
    • asi tak nějak.... A po shlídnutí videa s údajnýma fotkama kvůli kterým všechno vzniklo si nejsem uplně jistá co se vlasntě stalo, opravdu to vypadá jak fotomontáž....
      • Vypadá to tak, ale ona se prý přiznala, že ho podvedla.. Taky je možný, že podváděla, ale tyhle fotky nejsou pravý..
  • :D :D :D ...

Mizérie ;D neni sexy, neni pěknej, ničim mě nezaujal.Nevím co na něm půlka republiky má :)
    • Re: :D :D :D ...

koho to zajima ?:D
    • Re: :D :D :D ...

Keby len pol republiky on zaujal pol zemegule *1* .Neviem prečo ťa to trápi nemáš dosť iných starostí?Venuj svoj drahocenný čas niekomu kto ťa zaujal,alebo koho zaujímaš ty *13*
      • Re: Re: :D :D :D ...

Mě to netrápí víš :D :D Píšu si svůj názor. A už vůbec mi nevykládej co JÁ mam dělat . Proboha :D :D :D .
        • Re: Re: Re: :D :D :D ...

OK rob si čo chceš
    • venda5n

Re: :D :D :D ...

Tak co lezeš na jeho stránky?!!!!!!!!!!!?
      • Re: Re: :D :D :D ...

Hele holka tohle je diskuze víš ?! Tady si má každej napsat jakej chce názor takže mlč. :)
  • 1005nc1989

titulky

ahoj nevíte kde stáhnout titulky k HOW TO BE a také k THE BAD MOTHERS HANDBOOK? *7*
  • Robert Pattinson je skvělý herec!Nejen že je krásnej ale umí skvěle hrát jeho skvělý herecký výkon v Harry Potterovi a v Twilight byl super :-) proště tě žeru :DD
  • DOKONALOST SAMA

Je úplně nej!!!! DOKONALOST sama!!!! uPLNĚ úžasnej!!!!!!!!! šKODA,ŽE NEPŘIJEE DO pRAHY!!!!! *14* *14* *14*
    • Re: DOKONALOST SAMA

škoda,že neni upír skutočne
      • 0-petunka-0

Re: Re: DOKONALOST SAMA

jj přesně...jak sme šli s holkama z kina tak sme o něm pořád básnili....jako upír byl úžasnej....ve skutečnosti ho neznám ale myslím že má podobnou povahu, jako ve filmu Edward.....kouká mu to z očí...upřímnost....do žádné celebrity jsem ještě nebyla tak okouzlená jako do něho *14* *14* *3*
    • Re: DOKONALOST SAMA

mno jasny k zabednenym prazakum???to leda how** *1*
  • Dobrej herec
  • jackie28
    ahoj nerada otravuju jestli chcete můžete na fb lajknout můj výtvor-obrázek Edwarda https://www.facebook.com/photo.php?fbid=457556277617921&set=a.456684181038464.104668.350407378332812&type=1&theater
  • :-)

Jééé nádhernej a je prostě bbboooooooží *14* *14* *14* *3* *4* *16* *8* *15* *14* *14* *4*
  • Roberta Prostě miluju je užasnej *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit