-
Chudák Rob všechno se na něj sype i ten bulvár to zhoršuje
-
-
No jo no to s tím alkoholem je gól. Nasává při natáčení filmu Cosmopolis, protože se s Kristen rizešli. Vtipný je že ten film běží v kině už od 9.8.2012. Takový keci, kdyby si aspoň ověřili info. Má pocit, že napíší vše a je jim fuk jak velká hovadina to je.
-
-
Hele.. Já nejsem proti, aby tu lidi psali své názory.. :) Když se vám Robert nelíbí dobře :) Ale tady nějaký Lukáš to tu píše pořád... Dobře, fajn.. Tak Roberta nemáš rád :) Ale stačí to napsat jednou! Tím, že to sem píšeš pořád dokola, ho akorát posouváš v žebříčku, ale to je dobře takže díky! :)
-
-
Kačíku tobě se Robert Pattison líbí nebo ne?Zkoušela jsi mu už někdy napsat?Zatím díky za odpověd
-
-
Líbí a moc! :) Miluju jak zahrál Edwarda ve stmívání nebo Jakoba ve Vodě pro slony! :) Je to dobrej herec! Jenom mi vadí že ho tady pořád někdo odsuzuje.. :) Pochybuji, že někdo z nich viděl všechny filmy s ním, když sou tak přesvědčeni o tom, jak je hroznej!
Napsat jsem mu nezkoušela.. Myslím si, že by mu to stejně nedošlo :) -
-
myslim že je uplně je jedno že ti co ho nemusej ho posouvajv žebříčku protože na tyhle stránky jsou na nic nejsou celesvětový ani moc známí.
-
-
-
-
Ahoj, nabízím k prodeji knihu Voda pro slony, předloha ke stejnojmennému filmu s Robertem v hlavní roli, skvělé počtení, navíc s Robertem na titulce:) Cena 149Kč i s poštovným, kniha je nová. Zašlu foto.
Email: bazaarM@seznam.cz -
Jsem vášnivá divačka upírské ságy Stmívání a i má dcera které je 7 se na to ráda kouká a oblíbily jsme si jak Roberta tak Kristen.Film sám o sobě je krásná romantika.A nesouhlasím s lidmi který to kritizují tak at se koukají na své filmy,pořady.Každý má rád něco jiného.
-
Ahojky. Nezasloužil by si Robik k těm dnešním narozkám změnu fotky? Ne že by mu to na této neslušelo. Jestli to někdo umíte změnit. Jinak samozřejmě všechno nej!!!
-
-
při vší úctě, mě se na tý fotce nelíbí :D :D chtělo by to novou, ale nevim jak to udělat. U Kristen to šlo, ale taky nevím jak :D :D
-
To není špatný nápad! :-) Chtělo by to nějakou novější! :-)
-
-
Vše nej
http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
Mrkní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Jinak Happy Birthday!!!!!!!!! *3* *14* *14* *14* Vše nej nej Robe *14* *1* *1* -
twilight
rob p je nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj na celý naší galaxii *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: twilight
tjnn -
Re: twilight
Chudák malej Robert Pattinson! Nejen, že není zrovna krasavec, to by nevadilo, ale navíc má ty nejpitomější fanoušky na světě. *3* -
-
Re: Re: twilight
No jasně...Hlavně,že TY jsi INTELIGENTNÍ mARIANO... *1* *1*
PODLE SEBE SOUDÍŠ OSTATNÍ CO??? *13* -
a jinak v pořádku, jo? Kolečka v hlavě fungují? Nebouchla ses? Vtipná? -
Ano! Ty se mi líbíš! Jen tak dál! *3* -
Každý jeho fanousek nemusí hned řvát atd kdyz ho uvidi .... má fanoušky blby pubertácký holky ,který jen šílí po jeho vzhledu nejspíš,ne? Chudak fakt:( je mi ho líto .... *9* -
-
Re: Re: Re: twilight
kristýýnko ja nejsem blba ale ty jo a nebudes mi co mam delat ,cauky -
-
Re: Re: Re: Re: twilight
:D kazdej má svuj názor,já rekla ten svůj ,tvůj komentář si prosímte nech pro sebe *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: twilight
ne tak uz to nebudem resit ok mysli si co chcces *4* -
pockej ja bych ti nenapsala ze ses blba kdyby si mi to nenapsala ty. (má fanoušky blby pubertácký holky) -
jeeee.. achjo...no prostě sem rekla svůj názor a ty hned že sem blbá a na to nejsem zvedava,nikoho tu neurážej ne:(.. *7* -
počkat! proc si ho mam nechat pro sebe kdyz muze mit kazdej svuj nazor,nechapu..? -
ok:)
-
-
-
-
ty asi taky zrovna nebudes chytre devče zejo :D:D:D:D:D
-
-
-
jsi nejlepsí herec a ja te zeru *14* *14* *14* *14* *14*
-
Narozky
Všechno nej, Robe! *3* *14* -
No musím uznat, že jako chlapec mě tedy vůbec nebral. Ale v posledních letech je tento muž čím dál tím víc sexy a působivý. A jeho herectví se mi velmi zamlouvá. Sága Twilight mě sice neminula, ale nejsem jejím úplným nadšencem. Ovšem jeho počiny v jiných snímcích poslední doby jsou pro mě nezapomenutelné.
-
-
On má strašně silné charisma, teda pro mne *3* úplně z něj vyzařuje *3* a samozřejmě je sexy jak prase *14*
-