-
Pecka herec.Y love you.
-
Lidi, tohle musíte vědět!
http://web.volny.cz/volny-cas/drby/clanek/~volny/IDC/225172/robert-pattinson-se-vrati-zpatky-ke-kristen-stewartove-jedine-kdyz-si-ho-vezme.html -
-
Už jsem to taky slyšela :-D Teď otázka, jestli je to pravda.. :-D
Je to skoro jako ve stmívání že? :-D -
-
No fakt, jak ve stmívání. A bylo by docela fajn kdyby to pravda byla :D
-
-
To teda! :-D Umíte si představit jak se berou? Jéé :-D
-
-
-
-
WOOOW!!!
On je tak úžasnenj!!!!!! Dal bych nevím co za to, abych si s ním mohl promluvit. Je to jeden z nejlepších herců všech dob! A navíc je tak krásnej!!! Už jsem to viděl třikrát a pokaždý se na to dívám, jako bych to viděl poprvé. *1* *1* *4* *4* *14* *14* *14* Nemám rád lidi, co ho kritizujou! Ať nechodí na tyto stránky! Souhlasím se všemi, co ho zbožňují jako já. Je to skvělej herec a moc sexy. Prostě ideální typ! Mějte se David. *14* -
-
Re: WOOOW!!!
jj, my víme, že je dokonalej *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: WOOOW!!!
jj jasne ze je skvelej a uzasnej.... :)
-
-
Přijdu si jak v MŠ.To se tu musíte hádat jak malý děti? Prostě komu se Rob nelíbí tak ať si to nechá pro sebe a vypadne odsud. Číst Vaše komenty, to je hrůza fakt. Robert je skvělý a sympatický herec, tak nevím proč ty pomluvy. Jestli se Vám nelíbí, neložte sem. Nikoho Vaše hnusné a urážlivé komentáře nezajímají. A vaše hádky už vůbec ne.
-
-
MŠ...to !!!!JO!!!!!*6*
-
-
Alespoň že to přiznáváš.
-
-
-
Tak jsem se svojí dcerou viděla tu slavnou ságu twilight a už naprosto chápu, proč se všem tolik líbí. I když léty už nepatřím mezi náctileté, vůbec se nedivím , jak se všem dívkám, ženám ,,podlamují,, kolena z představitele Edwarda. Kdo by nechtěl tak galantního, milujícího, krásnýho, šlechetnýho prince, který by pro svou lásku život dal. O tom snad sní každá z nás a je někdy fajn uniknout z reality do tohoto světa. Moje malá dcerak má jeho plakáty plný pokojíček a když se chci podívat na hezkého chlapa, tak okem pošilhávám na stěnu.... je to jen pohádka, ale krásná no a teď zpátky do reality
-
-
Tak Vám vřele doporučuji přečíst knihy.. to je ještě lepší :-)
-
-
Rob je prvnííííí *14* *14* *14* *14*
-
-
To to trvalo *1* a zaslouzi si to *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Před chvílí jsem se vrátila z kina a........... nemám co říct:D Nádhera nebo úžasný a dokonalý fakt nevim:) škoda že neni víc peněz že bych šla ještě jednou:D
Rob sladkej jako vždycky...(hlavně na líbánkách:) *14*
Kristen překrásná... *3*
Musim uznat že i Taylor:D *1*
Spoustu vtipů:D... *1*
Doufám že to bude brzo někde na netu ke stáhnutí
Tak AŽ ZA ROK druhá část:( *9* :D -
-
Jé,tiše závidím *4*
-
-
:D Ty nepůjdeš do kina? :D
Doufám, že to bude co nejdřív někde ke stažení:DDD -
-
Ale jo půjdu,ale až v nedělu *13* a to ještě tak tak protože mám přezouvat auto,takže penízků moc nebude *10* *10* Ale nevidět to,tak to bych nezvládla *1* *1* *1* a máš pravdu s tím ať je to co nejdřív ke stažení,na 1.díl jsem čučela tak 4x za sebou,takže to teď bude těžký *1* *1* *1*
-
-
Máš to těžký s těmi penězi... ale máš se na co těšit ;) s kámoškou jsme se celou dobu smály, jak debilové a teď si už po několikátý pouštim trailer :DDD
-
-
To nevim, jak kterej film. Možná měsíc, nebo dva... opravdu nevim. Ale doufám, že co nejdřív:D
-
to je tak když někdo nechává něco na poslední chvíli,pak se to nahromadí a vznikne tahle situace *10* *10* ale tohle si určitě ujít nenechám i kdybych si na to měla půjčit *3* *1* .Taky už se těším,v nedělu snad nedospím *15*a v pondělí už budu čučet beztak na nějakej z těch 3 dílů *1* *1* to je nejhorší když vidíš nějake dobrej film a pak dlouho nic *10*Za jak dlouho se to většinou dá stáhnout?já ani nevím *13*
-
-
-
-
-
-
Robert je vynikající herec a také je model, údajně byl žádán díky svému androgynnímu vzhledu. Je to můj oblíbený herec a držím mu palce, aby se s Kristen dal opět dohromady
-
-
děkuju za odpověd:)
-
-
Rob
Roberta mám fakt nejradči ze všech herců na světě *14* *14* Nejvíc se mi líbil ale ve filmu Harry Potter..Takovej nevinnej *4* *4* a roztomilej *4* ale je fakt co se oběvil ve Twilight saga tak dost zmužnil a je víc sexy *4* je fakt dobrej herec! *4* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: Rob
jj v Harrym byl sladkej to máš pravdu...ten nevinnej kukuč a ten božskej úsměv...ale v reálu je taky nádhernej..ve stmívání se mi moc nelíbí...páč to s nim díl vod dílu jde víc z kopce..už neni tak hezkej..ale v reálu to je naopak..roztomilost je celkem tatam,ale přesto hezkej -
Re: Rob
přesně mám to tak taky
-
-
:)
Johou vcera sem byla v kine na dvojprogramu Stmívání+Nový měsíc <3 naprosto dokonalý *14* nejdokonalejší :)) v sobotu du zas na new moon :) Robert je nejuzasnejsi a nejdokonalejsi proste <3 ... :-* moe zavislost na twilight saze se zase vraci ** ale film naprosto dokonalej :)