-
Doufám, že se dá s Kristen dohromady. Byla by velká škoda, kdyby to mezi nimi navždy skončilo, takže jim budu držet palce, aby to dobře dopadlo. P. S.: Na té profilovce je Robert fakt k nakousnutí, že?
-
-
jj na profilovce jek nakousnutí...mimochodem tu fotku jsem mu tam dala já, strašně se mi líbila *3*
-
-
To je dobře, žes jí tam dala, doufám, že nějakej id*ot ji nezmění. A doufám, že bude hrát v nějakém super filmu.
-
-
jo uz ji nejakej id*ot zmenil...moc dlouho tady teda nevydrzela
-
-
-
-
Souhlasím s Kačenkou...Kristen udělala chybu to jo ...ale proč na ní hned nadáváte? *9* Vždyt je dobrá herečka..a to co udělala,to je její věc....a vy by jste na ní neměli nadávat. *9*
-
-
Máš pravdu. Všichni dělají jako kdyby někoho zabila. Rozhodně jí mám stejně ráda. Je skvělá. *14*
-
To je taky pravda.. :-) Tady se řěšilo to, že už to koukání na stvmívání asi nebude jako před tím.. Že ted už nejsou spolu a v tom filmu.. Ale jinak máš pravdu, že to asi s hraním nemá co dělat.. Je to její soukromí život a rozhodnutí...
-
-
STOPKA....
...VŠIMLI STE SI TOHO,ŽE UŽ SEM NEJDOU PŘIDÁVAT DALŠÍ OSOBNOSTI ? -
-
Re: STOPKA....
hele osbnosti nevim, ale chtěla sem přidat Bel Ami a taky sem nikde nenašla odkaz na přidání...proč to nejde?? *8* *8* -
-
Re: Re: STOPKA....
Osobnosti projdou velkou inovací, tak zřejmě proto, ale chviličku to asi ještě potrvá. -
-
Re: Re: Re: STOPKA....
no tak to sem na ty jejich inovace zvědavá..jestli to tady bude na prd, tak jako nevim..:-D *14*
-
-
-
-
You're a great actor, your role in the saga twiling as Edward Cullen was suprová. I very much admire. I hope to meet ever live. Nikola Winklerová
-
Nejsme blbí fanynky!!
On je boži fakt nejkrásnéjší kam se na něj hrabou jiny herci.... *14* A ve stmívání byl úúúúúúúžžžžžžžžžža aaaasssssssssssnnnnnnneeeeeeeeejjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .Kazda holka má právo aby se jí líbil zrovna robert *14* *14* -
OMG,spousta herců a hereček začínali v nějakejch kravinách a kde jsou dnes?? Třeba Charlize Theron v samejch nízkorozpočtovejch blbě napsanejch filmech,kde hrála samí naivní holčičky nebo štětky a kde je dnes...má 1 oskara,je obsazovaná do rolí charakterních žen atd...,myslím že Rob je docela dobrej herec *3* ale to vy kteří ho tak nenávidíte to brzo poznáte! *Amatéři* ;)
-
-
Souhlas, souhlas *3*
-
-
To je trochu moc...
Čaute lidi, musím k Robertovi něco říct...Ano Robert je skvělej herec, je i pěkný*14*, ale...vadí mi, že je Robert na prvním místě jako zpěvák, zkusila jsem si poslechnout nějakou tu písničku a upřímě řečeno, mě se to vůůůbec nelíbilo.*9* Kvalita zpěvu se nemůže rovnat kvalitě jeho herectví...kdybych mohla, poradila bych mu aby se zpěvem raději přestal a věnoval se nějakým filmům. *3* -
-
Re: To je trochu moc...
JJ, zpěv asi nebude jeho silnou stránkou, ale rozhodně to nevylučuje, že je skvělý muzikant...
No ono, když se podíváte, co v tom top zpěváci je za jména, tak kromě Jacksona tam vlastně ani žádný zpěvák není... *9* -
-
Re: Re: To je trochu moc...
přesně...souhlasím...jen MJ tam je a on může být dobrej muzikant, ale ten zpěv... *9* -
-
Re: Re: Re: To je trochu moc...
trochu upravím svoji větu(psala jsem to ve škole, takže na rychlo): Ano, souhlasím se všemi a je pravda, že ze skutečných zpěváků je tam asi jenom Michael. No a když hudba baví Roberta víc než herectví, tak to je potom špatné, ptž jako zpěvák by se moc neuživil (možná trochu jo), ale jako herec má obrovské šance se prosadit (i když on už se vlastně prosadil že?) No to je fuk, však víte jak to myslím... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: To je trochu moc...
musíš to rozdělit... to že ho baví hudba ještě neznamená, že se on sám považuje za zpěváka... to z něj dělají fanynky.. i tady hloupě na osobnostech... tuším, že on sám nikde neprohlašoval, že ho baví zpívání, ale hudba, což je fakt třeba rozlišit... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To je trochu moc...
On je na prvnim miste jen proto ze je ROBERT PATTINSON a ne protoze umi zpivat...( teda to je muj nazor) -
to že nechce využívat popularity to je fajn, ale zpěvákem ho to bohužel neudělá, představte si kdyby třeba začal zpívat Johnny Depp (taky by to nedopadlo asi dobře)...a když mu moc ten zpěv nejde a přesto ho moc baví, je vážně chudák, to mluvím z vlastní zkušenosti. Já bez hudby nemůžu žít, chtěla bych strašně zpívat, ale já to prostě neumím... *9* On alespoň je alespoň skvělý herec *5* -
aha, tak teĎ jsem četla článek v Napsali o mně, kde o zpívání mluví.. no počkala bych, jak to dopadne... ty dvě písničky co nazpíval jsou takové prvotinky, tak snad to rozjede a bude se to líbit.. ale napsal to hezky, že nechce využívat své popularity co má díky Stmívání...
-
-
-
-
-
ale tak jeho zpev neni zas tak hroznej:),to ze je prvni.. neres:) -
presne tohle bych sem teda taky chtela napsat...prijde mi blby ze jakmile tam ma napsano ze je herec a zpevak tak se mu ,,chvala´´ za jeho herectvi pocita do zpevu.....jako jeho zpev je prisernej...rozhodne do nej nejsem ujeta ani jako do hezce ale je 20x lepsi herec nez zpevak... *10* *16* -
-
Re: Re: To je trochu moc...
no , já netvrdím , že je úžasnej herec , nemůžu to posoudit , protože tomu nerozumím , nicméně mně ve svých rolích dokáže přesvědčit , že to myslí vážně a dost často se o něm říká , že je talentovanej muzikant a určitě má dobrej sluch i pro zpěv , mně se jen nelíbí barva jeho hlasu , prostě mi nesedí.ani se mi k němu nehodí :-)) ale je fakt , že má asi hudbu o moc radši než herectví a to je pak těžký někomu takovýmu říct , že nezpívá dobře :-))
-
-
absolutní souhlas :-))
-
-
New moon-parody
Koukněte :) je to docela hezký :) má to asi 11minut tak kdo má zájem nebo se nudí..
http://www.youtube.com/wat ch?v=ti13oOYvyp8&feature=player_emb edded
(nezapomeňte vymazat mezery!) -
-
Re: New moon-parody
tak to je bomba.....nej je asi ten konec s tým prstýnkem to je úžo *3* *3* *3* -
Re: New moon-parody
''herci'' z Hillu hrajou dobře:D I když parodie na Twilight byla lepší. *4* -
-
Re: Re: New moon-parody
to asi jo :) tahle byla az moc zdlouhava :D ale taky faaajn :)) -
-
Re: Re: Re: New moon-parody
Mě tohle přijde trošku přehnaný:D Sice.. nechali si ušít kostýmy.. natáčeli ve Forks.. ale na me je to moc.. mazácký:D Chudák Robert.. takovej oškliva ho zastupuje *15* -
-
Re: Re: Re: Re: New moon-parody
to teda :D:D ale jako kostymi a doplnky vsechno dokonaly :))
I auto.. :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: New moon-parody
Přesně.. uvidime:D -
och.. muj zivotni sen** kez by jednou skutecnost <3 -
Potkáme Twilight cast.. projdeme se po Hollywoodském koberci:DDD Sakra to je snů.. ještě kdo nám je splní:D -
oo.. du do toho s tebou :)) -
Tjn:D Oni se potkali už se všema.. asi si vezmu kameru.. bafnu kamarádku pojedem do Ameriky a natočíme parodie *1* -
cozee? waau :) ty se maj :) chci taky :( .. :)) ... ooo... tyjo :) to museli potkat Roberta a tak.. :) *zavist -
Auto právěže měli rovnou pujceny od Summitu.. seděla tam Kristen takže na to bych já nesedla:D Ale tak.. alespon nejakej zážitek *15* Pobavilo mě ale jak ''Jane'' trsala
-
-
-
-
-
-
Robert je krásnej kluk. Je fakt sexiiiiii.
-
-
Když už tak sexy po x tvrdé Y!
-
-
Všechno nejlepší a hodně zdraví k narozeninám *14* *4* *3* *1* *2*