-
Rob je úplně naprosto úžasnej!!! *14* *14* Ještě mít to štěstí a vidět ho zblízka natož se s ním vyfotit *14* by mě asi odváželi *1* *1* Né fakt je nádhernej!!!
-
Mno, ten chlap je fakt "adorable and gorgeous" (nenašla jsem výstižnější ekvivalent v ČJ *1* ). Twilight není úplně moje krevní skupina, ale jako herec v "Nezapomeň na mě" na mě dost zapůsobil. A prostě se na něj dobře kouká *14*
Chystám se skouknout "Miláček" a "Cosmopolis", tak snad nezklame.
Btw. ve Twilight mě neskutečně irituje ten mladý vlkodlak *7* -
-
Miláček není špatný, sice tam nehraje moc příjemnou osobu, ale herecky se mu myslím role povedla. Film je celkově dobrý.Cosmopolis nevim no mě to nezaujalo. Snad jsem to nepochopila nebo nevim , ale je to dost zmatené, nenavazují na sebe události ani dialogy. Myslím, že pokud nepatříš mezi ty bláznivé fanynky, které ať udělá co udělá tak si jsou z toho na větvi, se ti film moc líbit nebude. Herecky mě v něm taky nějak extra nezaujal.Myslím, že tam ani neměl prostor pro nějaké velké herecké umění. Sluší mu to tam to jo, ale prostě ten film je celkově divný. Užásná je ale Voda pro slony a taky jak zmiňuješ Nezapomeň na mě.
-
-
Díky za tip ... dnes jsem zhlídla Vodu pro slony ... a fakt dobrý no *3*
-
-
-
ROBERT PATTINSON: NATÁČET SEXY SCÉNY S KRISTEN BYLO SLOŽITÉ
Zdroj: isifa.com
Nejen ve filmu, ale už ani na veřejnosti se Kristen a Rob nestydí ukazovat svoji lásku. Ba co víc, filmový Edward se ani neostýchá mluvit o erotických scénách, o které ve filmu Twilight Rozbřesk nebude nouze.
Dávno pryč jsou doby, kdy Robert a Kristen svůj vztah tajili. Při promo akcích kolem první části posledního dílu ságy Twilight (v ČR od 17.11.2011) naopak dávají svou lásku na odiv, a tak se není čemu divit, že otázky ohledně natáčení intimních záběrů se na ně hrnou ze všech stran.
Rob přiznává, že zpočátku byl při těchto scénách velmi nervózní, protože se nechtěl ztrapnit před Kristen ani před štábem: "V něčem bylo určitě lepší, že jsme s Kristen skutečný pár. Na druhou stranu ale nešlo o nás dva, v té posteli byli Edward a Bella a u toho jsem chtěl zůstat. Nechtěl jsem ukázat, co dělají v ložnici Rob a Kris. Nechtěl jsem být příliš vášnivý a ani moc usedlý. Bylo složité najít hranici mezi tím a neztrapnit se u toho."
"Sexuální scény ve filmech mi vždycky připadaly divné," svěřuje se herec: "Teď když navíc vím, jak probíhá jejich natáčení, že ty dva, co se milují, vždycky sleduje celý štáb, je to o to šílenější. Po celou dobu natáčení intimností, jsem si přál, aby to byl jen sen, ze kterého se brzy probudím." Rob je navíc přesvědčený o tom, že Twilight Breaking Dawn by se bez sexu obešel: "Vždycky mě pobaví, když se nějací chytráci odvolávají na erotické kapitoly v knize. Tam ale žádné nejsou!!! A jestli máte pocit, že si vymýšlím, tak si tu knížku honem běžte přečíst znovu..."
Edward Cullen je ve svém chování velmi staromódní a Robert s ním souhlasí: "Pokud jde o sex, neuznávám milování bez lásky. Nikdy jsem neprožil sex na jednu noc a ani po tom netoužím. Když se mi někdo líbí, chci s tou holkou chodit a automaticky přemýšlím o tom, že si ji jednou vezmu a jednou budeme mít dítě." Určitě to ale nebude hned... "Natáčení s miminem bylo úžasné, ale na své vlastní se zatím necítím. Uvědomil jsem si, že si nedokážu představit, že bych byl skutečný táta. Chceme si s Kristen ještě chvilku užívat volnost, kterou teď máme." -
-
Úžasný článek:)
Rob je tak rozromilej *14*
-
-
ROBERT PATTINSON: „HOLKÁM NEROZUMÍM.“
9. října 2012 / Autor: Denisa
Britský herec, který nedávno odpustil nevěru svojí čtyřleté přítelkyně Kristen Stewart se ženatým režisérem Rupertem Sandersem, si myslí, že je lehčí vychovávat kluky než holky, protože nejsou tak komplikovaní.Když se Roba zeptali, jestli by si přál mít kluka nebo holku, odpověděl: „Myslím, že bych si víc rozuměl s klukem. Holkám je těžký rozumět. A pomyslný návod, jak na ně, je osm set stran dlouhý a v čínštině! A i kdybys věděl, jak ho přečíst, nakonec zjistíš, že ti pořád chybí dvaatřicet zásadních kapitol, takže musíš improvizovat. S klukem je to jednoduchý. Sport, televize, videohry, sem tam trochu Coly - a je šťastný.“
I když je Robert vděčný za svoji roli upíra Edwarda Cullena v Twiligt sáze, mrzí ho, že kvůli ní přišel o velký kus svobody, a tvrdí, že ho nesloží, pokud by už nepřišel žádný další filmový úspěch.
Robert řekl časopisu France's Star Club: „Nakonec mi tahle role pomohla zlepšit můj každodenní život a životní styl. Na druhou stranu jsem ale ztratil to, co jsem si vždycky tak chránil: svobodu. Někteří lidé mi říkají, že je to cena za úspěch. Je mi líto, ale nemůžu s tím souhlasit - podle mě je ta cena příliš vysoká.“
A Robert pokračuje: „Je to zvláštní, ale po konci natáčení se mi fakt moc ulevilo, ale zároveň jsem se cítil smutný. Pro teď vím, že jsem úspěšný. Bude to tak i v budoucnu? Vůbec netuším, ale i kdyby byli moje filmy samé propadáky, brečet kvůli tomu nebudu.“
Na poslední díl série s názvem Twilight sága: Rozbřesk - 2. část se můžeš těšit už od 15. listopadu 2012! -
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=453620528023120&set=a.453619381356568.124701.421613327890507&type=3&theater promiťe že zase otravuju,ale prosím lajk za chvilku soutěž končí *9*
-
Válka
Jak nás dneska bombardovali ti debilové,tak jsem si lidi připadala jako ve válce... *15* *15* *15* (Já vím že to není k smíchu,ale když si to vemete) -
-
Re: Válka
jj tak to ja taky ale vůbec nechápu o co jim de *3* dyt Rob jim nic neudělaj a asi nemaj co na praci tak tady otravuje ale serem na ně přece se nenecháme rozhodit takovýma primitivama!!!!!! *4* prostě pro nás je Rob nej a to nám nikdo neveme *1* *14* *14* *14* -
Re: Válka
v jednom měli ale bohužel pravdu....je mi ot líto ale šance že se potkáte s robertem je jedna k milionu *3* -
-
Re: Re: Válka
Hmmm tak to musím taky bohužel přiznat... *9* Ale co ty víš třeba jednou se stane zázrak... *15* -
-
Re: Re: Re: Válka
myslím, že je pravděpodobnější zázrak, žezvířata začnou mluvit *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Válka
tjn *1* ale dala bych všechno za to abych ho viděla *14* njn ale takovy štěstí nemám *9* tak co ofotky jsou taky krrááááááásnýýý *1* *14* *14* *14* *4* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Válka
njn ale nazivo... muj jedinej sen *9* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: Válka
Jůůů tak to by bylo super kdyby začala mluvit moje kočka... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
I like it:) Rob je na prvním místě *14* *14* *14* *14*
-
Chodí ještě s Kristen Srewart?
-
-
jo a taky každý z nich jěště nemá nikoho jiného tím pádem jsou spolu teda myslím si to a pevně doufám protože oni byli takový magický pár měli v sobě to co žádný jiný pár v Hollywwodu a mají k sobě veliké a nepřetržitelné pouto lásky ! horší na tom je že se jich nemůžeme zeptat osobně a musíme se dohadovat mezi sebou nebo číst z bulvárů o jejich vztahu který nám nikdy nepoví pravdu pokud není obrázek jako důkaz ale stejně si řekneš že už nebudeš číst ty nepravdivý články v bulváru ale zase na druhou stranu si to přečíst chceš protože tě to k tomu táhne !!! .......... ale vážně já se v tom asi taky nevyznám !! ale chtěla bych protože Robsten je jeden z mých nejoblíbenějších párů Hollywoodu
-
Ja mýslím že spolu stále chodí ! protože bulvár si muže psat co chce Rob s Kris chodí ale tajně daleko od medií a paparazzi . Rob nedávno v rozhovoru řekl že je s Kris stále v konaktu . No asi takhle jestli je to pravá láska a já věřím že jo tak se k sobě vrátí a nebo spolu jsou ale media o tom nevědí ...... ten vztach je jako na horské dráze ale tolikrát hos slepovali a stálo je to dost usilí tak si myslím že by to byla blbost kdyby to vzdali !! každý ma dostat druhou šanci ! ale říká se že podruhé do stejné řeky nevstoupíš ... zdáse že Rob a Kris toto přísloví neznají !! ale já je chci prostě zpatky chybými Robsten !! oni byli tak krásný pár a doufám že čas ukáže a zase se spolu objeví na veřejnosti . A Rob taky nedávno v jednom rozhovoru řekl že na ni nikdy nezapomene a že stále k ní něco cítí a že by se mohli dostat zpět dohromady !!! teda doufáááááááááám
-
-
Můžeš mi sem dát odkaz na ten rozhovor, kde to Rob takhle říká? :)
-
-
-
titulk\
Ahoj lidi, nevíte náhodou, kde sehnat titulky k Robovu filmu The bad mother´s handbook? Případně kde nelézt film s Kristen- The yellow handkerchief? -
Tět sem někde četla, že prý Rob s Kristen jsou teoreticky manželé!! Protože je při natáčení oddával opravdový kněz! Teda až na to, že říkali takový to: beru si tebe "isabelo swan.." atd.. Ale dalo by se říct že jsou něco jako manželé! :-D