Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vše nejlepší Roberte, ať dál tak skvělý herec.

*14* *14* *15*
  • katasek008

krasa

ahojky,robert pattinson je uplne krasnej, proste bozi. jak muze byt vubec nekdo tak prekrasnej, se segrou jsme z neho uplne hotovy, je proste nedhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14*
    • justia

Re: krasa

Jo je to fakty kundál :-D takovej vyspělej a přitom má v očích něco dětskýho. Myslím, že se s ním musí dobře povídat.. *5*
      • Re: Re: krasa

no, určitě by se s nim dobře dělaly jiné věci, nejen povídání *3* *3* *14*
    • Re: krasa

skus si zajít na oční ,to možná pomůže
      • lina25

Re: Re: krasa

Když tak koukám na tvůj nick....nespletla jsi si stránku osobnosti? *7*
        • justia

Re: Re: Re: krasa

Myslím, že je pstě hezkej... Pamatuju si, že se mi líbil už v HP a to mi bylo asi 11.... Nemyslím, že třeba faninkám, kterým je např.25 a více se líbí jenom jako Edward. *5*
          • vrtulka

Re: Re: Re: Re: krasa

máš pravdu. mě je 26 a příde mi prostě úžasnej. jak někdo psal, není to vyloženě takovej ten nagelovanej hezoun, ale normální chlap, kterej má pro mě neuvěřitelný charisma a ty jeho oči mě prostě přitahujou *3* na nic si nehraje, je prostě svůj a to se mi právě na něm líbí *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: krasa

tak tak, souhlasím ve všem, co jis napsala:)
      • nik011

Re: Re: krasa

no to bys tady musel rict asi vsem, protoze vsem krome tech nejakech jedincu se libi,Rob the best!byebye
        • Re: Re: Re: krasa

nebejt stmívání tak si na něj ani nevzpomenete ,nelíbí se vám on ale jeho role , uznávám že je skvělej herec . stmívání se mu povedlo ,ale že by byl hezkej , tak to ne *3* *7*
          • nik011

co? probud se kdo tady mluvi ze se mi libi jenom jeho role , nikdo! takze jestlies to nevidel tak pisu Rob the best ne edward takze sbohem
          • Re: Re: Re: Re: krasa

Já jsem si ho všimla v Harrym Potterovi... už tenkrát jsem nad ním slintala... on má prostě nádhernej ksichtíček.. *14*
          • sanny28

Tak někde se začít musí, někdo ho viděl poprvé ve Stmívání, někdo na ulici,kdybych ho poprvé viděla jinde, např.u nás na fotbale, tak by se mi taky líbil, nikdy nevíš na koho kde narazíš.A nesnaž se, stejně nám ho nezprotivíš
          • jenah

tak to máš pravdu..není vůbec hezkej, jenže proto se mě líbí...je jinej..není to slaďouš...je normální...mam ráda JEHO, ne EDWARDA
          • mysak.kol

věc názoru, nech nás
  • :D

Ahojky koukam že tu je pěkna diskuze diky vám sem se dozvěděla dost new vecí kuju. Jinka se všim máte prwavdu je fakt super *14* . Doufam že vám newa že se k vám přidám *15* *15*
  • your-darling

závislost???

Takže včera jsem se totálně přesvědčila o závislosti na Robovi... :D
    Byli jsme v Londýně na voskových figurínách a když sem ho viděla...WOW bylo to tááák super...
    prej na mě byl dobrý pohled, takže by mě fakt zajímalo, co bych dělala, kdybych ho viděla doopravdy... :D :D :D
    • Re: závislost???

z toho si nic nedělej já bych jen viděla figurínu a padla bych na hubu:D
  • hrál i v jinejch filmech

Nechci vás tady naštvat nebo urazit ale proč pořád mluvíte jenom o stmívání a novém měsíci?Jo jasně jsou to svělý příběhy a on je opravdu moc krásnej(Rob) ale hrál i v jiných filmech ale protože v nich nehraje 107 let starého upíra s nagelovanými vlasy tak o nich nikdo nemluví a to je škoda protože je opravdu skvělý herec.Nejde jenom o vzhled. *5*
    • 1005nc1989

Re: hrál i v jinejch filmech

Třeba v HP? tam je dobrej, stejně tak v The Haunted Airman taky moc good, vlastně tenhle film se skládá 90% jen z jeho záběrů... víš, kde stáhnout další jeho filmy? např. HOW TO BE??? nebo Little Ashes, nemůžu je nikde najít? *7*
    • mysak.kol

Re: hrál i v jinejch filmech

jo, hrál ve spoustě jiných filmech, ale já osobně jsem ještě na jiný další film nenarazila. Hrozně bych chtěla vidět Little Ashes, nebo How to be a nebo se nemůžu dočkat Remember me, ale bohužel, ať koukám, kam koukám, nikde nic není. No pokud nějaké tohle dílko máš, tak bych ti ruce zulíbala, kdyby si mi ho poslal/a. Předem dík. *8*
      • rendik89

Re: Re: hrál i v jinejch filmech

Ahojky lidičky jsem tu nova....♥ Miluju Roberta.....jsem jeho velká fanynka:-)

Jinak jak tady mluvíte i o jinych jeho filmech, ja jsem si asi pred týdnem stahla How to be a musim vám priznat ze sem se u toho triskala smichy, pac Robert je tam tak trapnej, vtipnej až je tááák roztomilej, že někdy brečíte smíchy....ale strasne bych chtela videt Little Ashes, tam si myslim, ze podal dokonaly herecký výkon a až tenhle film trochu prorazi do sveta, tak ho katapultuje mezi PÁNY HERCE...to si myslim, já:-)
        A jinak, nevite, neda se to stahnout?? To Little Ashes??? ja to teda vsude hledala, ale nikde nic:-(
        • lidus5

Re: Re: Re: hrál i v jinejch filmech

Kde si sehnala How to Be??
          • rendik89

Re: Re: Re: Re: hrál i v jinejch filmech

How to be link = http://www.mininova.org/tor/2654427

Stojí to za to=o) Doporučuju všem...=o)
  • jackie28

:(

páni tady je to fakt zabitý:( *9* nemáte někdo náký novinky o Robovi? *1* i třeba to že je třeba volnej nebo tak to neva...ale aspon náký novinky...
    • Re: :(

já sem chodím každý den, ale tady se nic nedje tak taky nic moc nepíšu... *4* ...
      ale konečně sem zjistila kdy mají premiéru ty Robovo dva filmy...tak se už konečně můžu těšit... *14* *14*
      • Re: Re: :(

A kdy mají premiéru, zda se můžu zeptat? *14* *14* *14* *3* *1* *1*
        • your-darling

Re: Re: Re: :(

jasně že jo...
          water for elephants bude 15.4.2011
          bel ami bude 12.5.2011
          psali, že to ještě po novém roce uřesní a řeknou premiéru u nás, ale aspon že takhle.. *4* *4*
          • ajinka140

Re: Re: Re: Re: :(

Hele holky tk si uděláme hodně emailu a založeme si co nejvíc profilu na osobnostech každá bychom mohli dát třeba deset hlasu co vy na to? Robert bude na prvnim místě! musí tam být ptže tm patří!! *14* *14* *14* *14* a nevíte nějaký další novinky o Rozbřesku jsem nedočkavá! :(( :-*
  • Bylo by vážně supeer kdyby měl s Kristen Stewart dítě..strašně jim to spol. sluší :-D *1*
  • Jarynka27
    A máme tu novej film *3* *3* http://filno.pise.cz/169963-robert-pattinson-v-novem-snimku-cosmopolis.html
    • viděla jsem to už včera a dost mě to zaujalo. Mělo by to mít premiéru 23.5.2012.
  • jackie28

no to snad ne....

Rob už nám spadl na pátý místo.....to neni fér....možná je to tim že se kolem něj nic moc neděje
  • jackie28
    no jupíííí konečně se nám Rob posunul o jednu příčku dopředu...jen tak dál *3*
    • Zuzzanka.k
      pomalu, ale jistě nám stoupá vzhůru. Myslím, že by mohl ještě o nějakou tu příču poskočit, když budou jeho fanoušci pečliví *2*
    • your-darling
      jo no, konečně, ale pochybuju že to bude nějak převratně dlouho... *4* *4*
      • jackie28
        asi tak nějak mno *2* ale doufám že si místo udrží *3* a nebo že se vyhoupne vejš *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit