-
je uzasni,zboznuju ho ,a mam rada jeho filmy kort ve stmivani tam vypada sladce
-
Čtěte:
http://www.people.com/people/article/0,,20631287,00.html -
jsi krásný roberte *14*
-
ROB
Robert je neuvěřitelný sexy chlap....jeho oči...úsměv..a ta nádherně chlupatá hrud´...PROSTĚ BOMBA *14* *14* a to stím,že je gay.Větší hovadinu jsem neslišela....je to koloušek... *1* *1* -
-
Re: ROB
Můžu se zeptat, kde jsi tuhle volovinu četla :D ráda bych si ji také přečetla *1* -
-
Re: Re: ROB
jo tak to by mě taky zajímalo...:D
ted sem se docela pobavila, tak at si to přečteme taky..:D *14* -
-
Re: Re: Re: ROB
jj taky si řikám..sem s článkem *1* *1*
-
-
-
-
Byl by dobrej herec kdyby nehrál v Twilight. Například v HP byl fakt dobrý, ale teď už ho jako herce moc nemusím. Možná to bude tím, že nemám ráda Twilight. Tak snad až ta sága konečně skončí, dá se do nějakého porádného filmu ať vím co vněm je. -Můj názor. (Takové ty kecy jako "Když se ti nelíbí tak sem nepiš." "Nikdy nedokážeš to co on" si prosímvás nechte, protože jsem nic z toho neřekla.)
-
-
Zkus se podívat na film Voda pro slony. Každému, komu jsem to poručila se to moc líbilo.
-
Tvůj názor ti nikdo nebere jen tady s ním zřejmě asi nikoho neoslníš, teda pokud soudíš podle dvou filmů co si viděla tak by to možná chtělo shlédnout i jiné filmy aby si mohla soudit jestli je nebo není dobrej herec protože v HP toho zrovna moc nepředvedl tak jestli ti to přišlo super tak teda fakt nevím jestli seš vůbec schopná půosoudit kdo je a není dobrej herec. Podívej se třeba na BEL AMI myslím, že jeho hereckej výkon tam, by tě mohl přesvědčit o tom, že teda rozhodně je dobrej herec. A jako byl by dobrej herec kdyby nehrál v Twillight? No kdyby tam nehrál tak by zřejmě nebyl tak slavnej jak je teď a nemusíme tady nic řešit *15*
-
-
Naprosto souhlasím. V HP toho moc nebylo, aby se ukázalo jakej je. V BEL AMI (MILÁČEK), fakt super výkon. A je vidět, že dokáže zahrát i něco jiného. Ten snímek se dle mého úplně totiž liší od Twilight. Takže pro mě je to fakt super herec *3*
-
-
On zahrál spoustu jinejch věcí akorát ho všichni spojují furt jen s Twilight jak kdyby nikdy nehrál v ničem jiném přitom hrál ve spoustě jinejch filmů akorát v těch starších není moc pěknej takový mladý jelito ale hraje dobře a teď jako bonus ještě i dobře vypadá takže pro herce naprosto ideální kombinace *1* *5*
-
-
-
Já si myslím, že je fakt super herec.. Například snímek Nezapomeň na mě je fakt super. Nebo Voda pro slony. Teď se chystám zkouknout Cosmpolis, tak uvidím. Ale můj názor je, že je skvělej aspoň jako herec jo... *15* *15* *15*
-
-
Robert je úžasný,nadaný a krásny herec. Milujem ho *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
hoj děcka nechci to nějak hrotit ale zase nám Rob klesnul...se bude muset zvýšit návštěvnost nebo nevim...páč už ho předběhla zase ta kr*va neslavná Myslivcová
-
-
Asi tak.. Docela mě to štve.. :-/
-
-
koho ne že?když pod myslivcem jsou lidi co toho dokázali rozhodně víc neý ona...ona dovede jen sedět na zadku u kompu a psát stupidní fotoromány,který se líběj jen těm blbkám,co jí fanděj
-
-
Asi tak.. :-/ Pod ní je spousta zajímavých a hlavně TALENTOVANÝCH lidí....
-
-
přesně tak,pod ní je soupsta jiných talentovaných a zajímavých celebrit,co něco dokázali,ale ona nedokázala nic.co je na tom udělat si blog?ten dokáže s prominutim i blbec *1* a jen kvůli tomu,že se má za star tak si udělá profil na osobnostech a hraje si na star,ale nemá na to..je to teda jako ubohý...větší sranda je jak ji nikdo nezná a ona si myslí,že jí zná celý svět...kdyby alespoň byl na jejím místě Michael Jackson,náš Robert Pattinson nebo tak,pochopila bych->přeci to jsou lidi co něco dokázali,ale ona co si jen založí blog a požádá matinku,aby jí vyfotila pár fotek kde pozuje jako d*vka a špulí hubu jak malý děcko tak to je moc. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
to je nějaká blbka,co si udělá blog a myslí si jak slavná neni *1* a vim taky o ní až tady z webu osobností....a do celebrity má hooodně daleko.co je na tom že byla pozvaná do Show Jana Krause,kde ukázala jak moc je blbá...a ten blog je též o ničem *1* nejspíš se Kraus chtěl přesvědčit,jestli je tak blbá jak ukazuje na blogu a nebo jestli to je jen přetvářka...pochopil,že je ve skutečnosti tupá jak poleno *1* o její inteligenci a namyšlenosti se můžeš přesvědčit zde http://www.youtube.com/watch?v=g_Sswz-bGXg můžu říct že když jsem to viděla,chcípala jsem smíchy
-
A KDO TO VLASTNĚ JE? Já jí neznám a nikdy jsem ji neviděla až teda na Osobnostech jen její jméno nad Robem.
-
-
-
-
-
-
ta nová profilovka je super,už to chtělo změnu jako sůl
-
jo dobra stranka pro deti i dospele fakt *3*
-
informacni dotaz:d
ahoj rad bych se zeptal neco ohledne toho stoupani a klesani zobrazeni u top osobnosti....u toho stoupani se pocita hned jak najedes na danou osobnost?=jeden hbod az tebe:d *3* -
-
Re: informacni dotaz:d
myslím že se to tak počítá...jak moc na tu osobnost člověk chodí...a i třeba jak přidává příspěvky...
-