Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-* :-*

nevite kdy bude trailer na breaking dawn??? mocky moc se tesim!!!!MUCK *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1*
    • Re: :-* :-*

trailer bude spuštěn na předávání cen movie awards 2011 v červenci. *4*
      • Re: Re: :-* :-*

Až na to, že MTV Movie Awards 2011 se koná 5. června *15* a hlavně se vůbec neví na 100% zda se tam něco ohledně BD objeví - ještě to nikdo nepotvrdil, takže zase spekulace, spekulace a spekulace *15*

A to víš na 100% jistě? Můžeš mi sem dát odkaz, kde jsi to zjistila? Docela by mě to zajímalo *15*
    • vrtulka

Re: :-* :-*

Jó tak to nikdo neví. Ale jelikož se ještě natáčí, tak bych hned tak trailer nečekala *9* Spekuluje se, ale opravdu jen spekuluje, že by se první teaser (není to trailer, ale taková menší ochutnávka) na BD mohl objevit už na předávání cen MTV Movie Awards, které se koná 5. června. V minulosti se na této akci vždy uváděli první videa na filmy Twilight ságy. Takže kdo ví? Třeba už v červnu se můžeme na něco menšího těšit, ale necháme se překvapit *3* A trailer bych čekala tak možná v srpnu, možná *7*

promin ale nemuzu s tebou souhlasit... 1 čast by se mela uz zacatkem listopadu odvilsilat v Americe...takze cez zimu u nas...a 2. az koncem roku 2012... *3*
        • vrtulka

Re: Re: Re: :-* :-*

Promiň ty, ale vůbec ti nerozumím o čem mluvíš. My se tu bavíme o uveřejnění traileru a né premiéry filmu. Takže odpovídáš úplně mimo *7*
  • re

Robert je dobrý herec.
    • your-darling

Re: re

souhlasím...někdo třeba řekne,že je dobrej,jenom proto,že hraje Edwarda,ale to není pravda.Když se podíváme do filmografie,tak on zahrál snad všechny typy lidí a to bravůrně...Zatím ho nemůžeme třeba měřit s Johnym Deppem,ale každopádně je skvělej... *1* *1*
      • jackie28

Re: Re: re

jj přesně táááááááááák Rob je zkrátka třída *1* *3* *14* *14* *14* *14*
  • Souhlasím s fanoušky, je to skvělý herec a ostatní negativisti jen tiše závidí, páč v životě nic podobného nedokázali...a s tímto přístupem ani ničeho nedosáhnou...
    *3* *15*
  • lenkaschs
    ROBERT PATTINSON: KRISTEN STEWART JE SEXY BOHYNĚ!
    Zdroj: isifa.com
    Wow! Za co si Kris vysloužila tak atraktivní titul?

Robert (25) přiznává, že ve chvíli, kdy se v posledním dílu ságy Twilight jeho filmová partnerka Bella proměnila v upírku, nenacházel slova obdivu.

"Stala se z ní sexy bohyně. Vypadala naprosto perfektně," vzpomíná na dojmy, když svou přítelkyni spatřil takto nalíčenou poprvé: "Do té doby to byla prostě jen hezká holka, najednou se z ní ale stala dokonale elegantní a přitom tak sexy ženy. Upíří královna."

"Proměna Kris byla v tomhle filmu podle mě nejpodařenějším zvratem," komentuje Twilight Breaking Dawn Robert. I přesto však, že jeho partnerka byla tolik atraktivní, natáčení intimních scén bylo pro filmového Edwarda velmi složité: "Chvílemi to bylo vážně bláznivé. Měli jsme se s Kristen milovat a vedle naší postele, mimo záběr kamery, ležel chlápek, který nám přesně říkal co a jak máme dělat."
    V ostatních filmech však Rob s natáčením intimností problém neměl: "Režiséři v těchto scénách většinou nechávají na hercích, jak se zachovají. Rozbřesk byl ale jiný. Bylo tam moc lidí, kteří měli jasnou představu o tom, jak by sex Edwarda a Belly měl vypadat. Jsem rád, že je to za námi."
    • Ježíš já se tak těším až uvidím Kristen jako upírku, bude naprosto dokonalá *3*
      • viděla jsem úryvek ze sex scény a vypadala dokonale..a někde jsou i fota
        • your-darling
          já na to koukám furt... zahráli to dobře... nejvíc jsem se smála, když rozbil tu postel :))
          • jo jo udělali to dobře :D, ale myslim úryvek z druhé části,kdy už je upírkou, našla jsem to na youtube, jak stojí Ed. za ní,líbá ji krk a ona ho přehodí na postel no a pak ji roztrhá svetr... Jestli dvojka bude jako knížka tak to bude zajímavé...
            • Vejinko teď ho sem dala latyka, ale to co jsem viděla byla lepší kvalita a pak to smazali kvůli právům tak zkoukni co tu ted je jinak to bude třeba taky fuč.
            • tak odkaz na youtube.... *3*
      • šest ;)
        • your-darling
          SEDM :D *14* *14* *14* nemůžu se dočkat... prostě je to bláznivý :))
          • sims120
            9 *3* *3* *3*
      • pět *1*
      • Čtyři *1* *1*
      • IsabellSwanCullen
        Tak to jsme dvě co se těšíme:DDD
        • Né je nás osm---> minimálně *3* *2* *3*
        • lenkaschs
          jsme tři :DDD
  • Miluju a moc vadí mi sice že tu píšou lidi o něm takové hnusárny ale už sem si zvikla na to že mu lidi závidí..Je to dobrý herec ten jeho usměv je dokonalí můj pokoj vypadá jako Robertova galerie ale nechci tu vypadat jako namišlená tupka ale už je jedno...Prostě ho myluju a s ním asi další půlka země..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* JO a kdo miluje taylora lautnera tak tu PROSÍM VÁS o něm nepište protože tenhle blog je založený na robovi a né na něm .... *16*
  • sice jsem kluk,ale je to fajne herec.v nezapomeň na mě byl hustej.on i v reálu vypadá jako hustej týpek a rebel..
    • your-darling
      týý jo... :) je fajn slyšet, že neni tak hroznej... *1* od nás praštěnejch holek to nikdo nebere vážně... *15* *15* *15*
      • tak víš co ze začátku jsem ho nemusel,protože moje mladá je do něj taky cvok,ale ted už je to v pho...viděl jsem pár filmů a musim říct že hrát umí a je celkem v pho... *15*
        • your-darling
          to je... :) hodně lidí říká, že třeba na Johnyho Deppa nemá (a je to docela i pravda) ale Rob skoro začíná a já myslim, že na to kolik mu je, hraje docela dobře... *3*
          • jackie28
            tjn až moc dobře Rob hraje,má před sebou budoucnost,o jaký možná ani sám neví.
        • Páni ty hustý věci k Myslivcové píšeš také ty nebo to píše jiný Lukass?je to opravdu hustý a výstižný *1*
          • Ano slečno jackie píši to já a ještě zastávám tvůj názor..Myslivcová je kravka na entou. *1*
            • jackie28
              Lukass tak to jsi dobrej,většina kluků nad jejíma fotkama slintá a vychvaluje si je...ale nechápu co na kydanci makeupu a peroxidu na hlavě viděj *1* víš co si říkám?ani žádný proporce ta holka nemá,je plochá jak prkno-říkám si,že ta holka když se koupe se musí držet okrajů vany aby jí to nevcuclo *1*
            • Ať vypadáme chytřejc tak nadávejme maticky *1* 3,14(pí) ča na entou.
  • katerina-smoulinka
    miluju twilight sagu hlavne roberta *14* *14* *4*
  • your-darling
    holky, tak tohle se nám bude líbit. :D :D

http://www.super.cz/5379-tohoto-krasavce-zvolili-po-treti-za-sebou-nejsvudnejsim-muzem-planety-co-na-nej-rikate.html
    • že váháš---> *1* *3* *1* *14* on je fkt nejsvůdnější!!! *14* *14* *14* kam se hrabou nějaká opálená svalnatá těla? Rob je originál a to se musí ocenit.. !!! *15* *15* *15*
      • přesně tak líp bych to nevyjádřila *1* *3* z herců je fakt nej...ale jinak je nej už ten můj brouček-ten doopravdickej *15* *3* Lukášek
        • your-darling
          tak já zatím srovnávat nemůžu... :D :D :D
          ale Rob je prostě nej... :) možná není nějak namakanej, ale zase to chrisma... :D to dělá hodně... *15* *15*
          • Je ůžasnej a už nemůžu spát, proč je listopad až za měsíc?? Taky to nemám s kým porovnat *1* a jelikož jsem šereda, tak asi ani mít nebudu *1*
            • jackie28
              tjn to je pravda,nikdy ho neuvidíme-to by musel přijet sem do ČR a o tom pochybuju-ale kdyby přiletěl,bylo by to fajn *14* *14* *14* a pravda,možná by on neviděl nás-a kor přes návaly jiných fanynek *1*a kdová,jestli by se fanoušků nelekl a neutekl...někde jsem četla,že mu paparazzi a fanoušci naháněj hrůzu-to se mu taky stalo,že díky dvěma fanynkám prý skočil pod auto,mám za to,že to byl taxík...nevím,jak by reagoval na nás
            • your-darling
              tak to potom jo.... :D *3*
            • IsabellSwanCullen
              Díky, ale pleteš se *1* Taky to ve škole někdy poslouchám *1*
            • your-darling
              děvčata vy ste puliny... :D :D :D :D já sem radši sticha, ale tak nevadí... nemusíme vypadat super, stejně ho nikdy neuvidíme a kdyby náhodou, tak on neuvidí nás... *1* *1* *1* *1*
            • jackie28
              takhle o sobě nemluv!!!!šereda určitě nejsi...bud ráda,že jsi neviděla mě,by si utrpěla šok....i ve škole mi říkaj že jsem obluda
          • lenkaschs
            a ty jeho pronikavé oči a úsměv *14* *14* *14*
            a je láskyplnej
            • your-darling
              holky, my sme tááák blbý... *1* *1* , ale jo no... oči úsměv, všechno... můj bože... *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15*
            • jackie28
              jojo tak tak...má nádherný oči a ten roztomilej a poťouchlej úsměv *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ju,máš pravdu v tom,že v tom videu je hodně fotek na kterých je v docela peprných pozách s neznámou slečnou a nebo s Kirsten,takže nevím čemu věřit *7* Ve filmu Nezapomen na mě hraje kluka,který se snaží vyrovnat se ztrátou někoho,kdo mu ted chybí..když ji pozve na večeři vypadá to spíše,že si jenom potřebuje někomu ulevit,ale po čase jí začne věřit..moc pěkně tam hraje,kromě toho,že je u toho sexy,kouří to svoje cigáro a tváří se,že mu jsou všecky holky fuk,dříme to v něm:)film má hesky napsaný příběh,je to aspon o něčem,má to hlubokou myšlenku,která se rozvíjí až v průběhu filmu,takže je potřeba dostatek času na pochopení..přiznám se,že jsem to viděla asi pětkrát a asi až potřetí mi došly některé věci,kterých jsem si předtím nevšimla:),scénář je vtipný,fouklý odvazaným humorem,aby se odlehčilo napětí a smutek v té roli,které tam prožívá Rob..dobrý filmek holky,mě se líbil a nejvíc asi musím přiznat,že opět v peprných scénách o kterých tam není nouze,ale jsou krásně pojaté..no prostě je to mysterious boy *3* *14*
    • Děkuju :-) To zní zajímavě.. Tak já na to kouknu :-D
  • deniska-l

česky dabing?... xD

tak co jak se vám líbí ten českej dabing?? *5* ...mě teda ne a davam přednost titulkam a jejich pravejm hlasům, ktery sou mnohem lepší xD *1* ...no ale každej to vidí jinak *15*
    • anhenka

Re: česky dabing?... xD

mno mě se to taky líbí wíc w angličtině než w češtině já to mám w kompu s titulkama a sem wáda...!!!=o)
    • tynka-twilight

hej ty woe to je ae hnus!!! *9* cekala jsem neco jineho... *13* fakt hruza *9* jak se říká že český dabing je best *15* tak tohle wubec *13* nepochopis *7*
    • us5fan

mě se to taky vic libi v anglictině a ne v češtine
      ja mam aj cesky na dvdcku *16*
      • lidus5

Re: Re: česky dabing?... xD

A to máš koupený originál dvd?
    • leila00

Tak je jasný, že dabing neni nikdy lepší než hlasy, protože to prostě neni jejich. Ale dabing ke Stmíváním mě zklamal na 1000%!! Opravdu děs a ostuda ))): Ale popravdě neznám nikoho kdo má stejný nebo alespoň podobný hlas jako má Rob nebo Kristen, to je fakt.. oni ho maj takový jedinečný. Ale i vedlejší role maj ty hlasy tak jiný xD vtipný celkem. Nejvíc mě dostali ale s tou plísní xD I když jsem i přemejšlela, že to je třeba tim, že už sem to viděla hodně krát tak sem si zvykla na ty jejich hlasy, protože např. když sem viděla Thirteen tak sem si to taky pouštěla pořád dokola a pak když to dávali na primě (myslim) s titulkama tak sem uplně čuměla jak je to hrozně nadabovaný a kámoška co to viděla jenom s dabingem uplně prej, že to je normální a v poho.. Nevim no ale mě prostě ten dabing naplno zklamal a pustim si to s tim tak jednou a konec. Aspoň, že v kině to je s titulkama.
      • hougerka.edward

Re: Re: česky dabing?... xD

Tak asi....já jak kerý filmy....třebas Stmívání to žeru jenom anglicky právě si pouštím Twilight česky...tak doufám že se u toho nezeseru xDDD....mno prostě já miluju Stmívání anglicky páč slyšíte jak oni všeci doopravdy mluví a tak fšecko.....ale prostě záleží jak to kdo mluví musí k tý osobě ten hlas sedět jinak je to v prdeli....a to se né každej trefí....myslím si že Roberta je těžký nadabovat on je hold originál! *14* *14* Ale třebas když dabujou Orlanda tak mi to vyhovuje ten kdo ho dabuje ten jeho hlas mi k Orlíkovi prostě sedí *14* *14* ♥♥♥=o*xo*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit