Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ó Robertku, ty můj krvesající Edwarde, jsi ten nejúžasnější a nejvíc sexy herec na celém světě,jsi božský hošan!!! *14* *14*
  • lucinkael

Trošku později :D

Ahoj Robe,tak trochu později ale přece ti přeji vše NEJ k tvým 23.narozkám :-)
  • nessy02

4.místo

Bezva!!!Rob nám postoupil už na 4. místo *14*
    • jackie28

Re: 4.místo

jj to je skvělý jentak dál...náš sladoušek si zaslouží lepší místo *14*
      • Re: Re: 4.místo

první místo je výzva... *1* to dá!!! *4*
  • je vynikající herec. On a jeho holka se k sobě skvěle hodí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kritizovat umí každý, ale pochválit nikdo!!!
    • Já jo, já chválím ráda. I ráda kritizuju, ale to co občas ti lidi napíšou, jsou opravdu hnusy. Navíc píšou takový blbosti, že mě to občas donutí se smát. *1*
  • že ty dva budou mít dítě to jue senzace aleněco mi říka že budou mít dohromady tři děti dva kluky a jednu holčičku a prvorozený bude kluk hrozně jim to přeji
    • Cože vždyť ty dva neměli ani svatbu !
    • Podle mě to pravda není..:) Ale kdyby ano, bude to paráda a csadím se, že ty děti budou nádherné!:)
  • elizabethd

Sexy Poster:))

Tady na týhle stránce je sexy poster k New Moon... *1*

http://robert-t-pattinson.blog.cz/0903/new-moon-poster-hm

(kdyžtak si to zase upravte ten odkaz v adresáři)
  • twilight111

WOW

hej lidi je prostě sexy *14* *1*
  • iwcik

Je to pravda???

Ahojky lidi ... chtěla bych se zeptat jestli nevíte esi je pravda že rob opustil Kristen kvuli te Emili De Ravin s kterou tedka nataci to Remember Me ... *7*
    • jenah

Re: Je to pravda???

já vám nechci nic říkat, ale s Kirsten nic nemá ne?...přejme mu to:)
  • OMG,když se vám Robert nelíbí tak sem nelezte a běžte si to ventilovat někam do p*či *16*,nechápu proč ho nesnášíte za to,že hrál ve Stmívání *8* za to jak je to napsaný nemužou herci.No některý tam teda hráli jak kdyby nehráli,ale Rob hrál docela dobře *14* Jukněte se na jiný filmy s nim a možná změníte názor prostě v tomhle krasavcovi něco je ......krása a talent! *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit