-
robert
je to superherecc a ja ho miluju *14* -
-
Re: robert
máš pravdu ,je to moc hezký kluk a má v sobě kouzlo osobnosti,je skvělej herec,protože miliony fanynek jsme mu to vše baštili a baštíme ,je čupr *14* -
Re: robert
Mohla bych se na něj koukat od rána do večera,škoda že není Čech,je moc daleko *14*
-
-
Hele já pattinsona tak moc nemusim ale hrát umí !!! taylor je lepší ale robert taky není špatnej !!
-
ahoj miluju tě a vše nejlepší k svátku
-
jupííííí
mno aspoň že máme Robíka před tou namyšlenou dilinou Myslivcovou:DDDD juppíííí radujte se veselte se -
-
Re: jupííííí
je fajn, že je před ní... :-) vůbec nevím co tam dělala, ale nato že sem tu nebyla jen dva týdny, tak se Gábina Gunčíková trochu vytáhla... :D
mám jí ráda to jo, ale Robert je Robert... :-) -
-
Re: Re: jupííííí
Asi tak :-D Robík je prostě Robík :-)))
-
-
Re: jupííííí
to jo no :DD -
-
Re: Re: jupííííí
holt Myslivcová nemá co dělat mezi osobnostma....založila blog a nafotila pár stupidních fotek...a že byla jednou v bedně a ukázala jak je trapná?fkt díky...neni to holt osobnost jakože slavná....vůůůůůbec...Robík si to místo zaslouží...zasloužil by si i vyšší -
-
Re: Re: Re: jupííííí
Mě to přijde uplně divný,jak mohla mít takovou sledovanost,protože nikdo z mýho okolí vůbec neví o koho jde a já taky ne,tak buhví jakým fíglem to tam dostala navrh.Tak ted ještě Meagn dolu a my výš a výýýš... -
-
Re: Re: Re: Re: jupííííí
jj asi tak nějak..ode mě taky nevěděl vo koho šlo...jj megan taky dolů
-
-
-
-
-
Můžu se zeptat jestli Robert Pattinson je s Jennifer Lawrence nebo s Kristen Stewart mě se teda víc líbilo když byl s Kristen byl to moc pěkný par *3*
-
-
to je právě velká záhada nikdo tady neví jestli s lristen nebo jenifer
-
-
kolik vám je???
holky kolik vám je??? Já jen jestli jsem jediná "dospělá" fanynka *9* , nebo je tu někdo taky tak starý jako já, mě je kolem 30 *14* *14* *14* -
-
Re: kolik vám je???
no asi zatím vedu, mně je 37, hihi *3* *5* -
já se také hlásím, je mi 27 *3* takže neboj, nejsi jediná dospělá "ulítlá" fanynka *3* -
no , mně bude šestadvacet , taky si myslím , že už bych mohla mít rozum :-)) -
Nie si jediná"zrelá" fanynka.Aj ja som rovnako" mladá "ako ty *15* *15* Zasiahla nás druhá puberta *1* *1*
-
-
Ahoj,ctela bych vam rict jednu supeer stranku *14* *14* je too:www.twilightguide.com *2* ...a najdete tam ty nejnovejsi fotkyy *14* *14* ....a jeste jedna vec...MILUJU TWILIGHT *3* *3* *14*
-
-
jo znám tu stránku a je fakt dobrá *14* *14* *14*
-
-
no já sem nikdy nevěděla proč ho holky tak zbožnujou ale ted uz to vím a reknu vám že se mi taky celkem líbí♥♥♥ *14* *3* *4*
-
Dejte tam zpátky tu fotku, kterou tam Rob měl předtím!!! Tahle je hnusná!!! Kdo se mnou souhlasí ať klikne na like.
-
-
Neboj se jdu na to jdu ji změnit tahle se mi taky nelíbí,ten kdo ji sem dal tak asi nepřemejšlel
-
-
Je hezkej