-
New moon...sestříhané fotky
Právě jsem viděla sestříhané fotky....jak Bella zachraňuje Edwarda a musím říct...je to dojemný jak prase...málem sem aj brečela...♥♥♥=o*xo*
To je prostě úchvatná scéna...nelze popsat slovy to můsíte vidět!!! prostě se strašně těším až to bude natočený a obzvlášť až to bude v kinech x)....megááá scéna!!!! *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: New moon...sestříhané fotky
kde si je videla? -
-
Re: Re: New moon...sestříhané fotky
ty fotky jsou všude kam se koukneš...např. na lionandlamblove.org/gallery nebo pattinsondaly.com a i jinde -
Re: Re: New moon...sestříhané fotky
na http://robertpattinsonwho.com/ a ještě je tam v tom záběru good fotka jak tam sebou Bella pleskne...xD....jenože mi tam jedna fotka schází...jak se Robert otočí,jde zpátky dovnitř a popotahuje si kalhotky páč asi asi všiml jako my ostatní ...že mu leze prdel !!xD ♥♥♥ *14* *14* *7* -
-
Re: Re: Re: New moon...sestříhané fotky
j dikyy *14* *1*
-
-
-
-
Toto je úžásný herec a chlap... takovéhle herce by měli být i v ČR... <3 *14*
-
si boží byla jsem na všech dílech twilight v kině
*14* -
twilight saga je nejlepši film na světe doufam ze rob bude s kristen na vždy *1* *2* *15* *3* *14* *4* *7* miluji vás
-
Keby bolo viac Twilight častí. *14* *14* *14* *14* *9* *9*
-
-
Jestli si to přečteš prosím napiš mi!!:-):-):-)
-
-
who is best?Robert Pattinson is best boy in the world
-
můj nazor
vždycky jsem si myslela že robert je hnusný a nechapla jsem jak se někdo může dívat na takové hovadiny jako je stmívání...když sem to poprvé viděla můj nazor se totálně změnil na stmívání kukám každý den a do kina na new moon bych chtěla zas a zas....bohužel není moc lidí v mém okolí komu bych mohla říct svůj nový názor vždycky když o tom začnu mluvit kámošky se na mě dívájí jak kdybych byla s jiného světa*1* -
-
Re: můj nazor
nic si z toho nedělej já Twilight miluju a Roba ještě víc ale i Kristen no a kámošky mi říkají že jsem blázen že je to děsná kravina a tak ale ono je to SUPER no prostě ...BEST* *14* *14* *4* -
Re: můj nazor
tak to jsme na tom stejně. moje kamarádky tomu vůbec neholdují, když o tom mluvím, říkají si, jaký jsem blázen a ťukají si na čelo, proto jsem ráda, že chodím sem a můžu se tady o tom s vámi bavit, pže vím, že vy mi rozumíte a nepřijdu si tady jako blázen *3* *3* *3*
-
-
eská stránka o Robertovi
Ahojky lidičký, Robert je už asi rok a půl můj nejoblibenější herec :) . Potřebujete cokoli okolo tohoto herce zjistit ? Chcete nejnovější fotky a žhavé novinky ? Podívejte se na mou stránku věnovanou právě tomuto super herci - www.robpattinson-cedric.blog.cz A můžete mi napsat do komentářů vaše připomínky, náměty atd.
*14* *14* *14* -
Fešák
Robert je hezkej.Stejně je ale nejhezčí v Harry Potterovi i když v soukromí bez vousů taky fakt ujde.
Co to kecám vždyť je úplně hezkej.(ale bez vousů) *4* -
-
Re: Fešák
V HP je fešnej,ale jinak vyadá úchylně *13* *13*
Má divný vlasy a na ten novej film se tesim *1* *1*
-
-
on je nebožantější člověk na světě on je nejlepšíJÁ HO ZBOŽNUJI!!!!!!