Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jarynka27
    Tak jsem včera konečně mrkla na Rozbřesk s českým dabingem a dobrý až na tu změnu hlasů,to je teda celkem nezvyk *7* ještě že Belle,Edwardovi a Jacobovi nechali původní,to už by bylo hodně divný *4*
  • mmm

Je bozhííííí!!! Je kráááásný!!! Je Paradníííí proste...MUCK!..:** :DDD *1* *14* *14* *14* *14*
    • lucinka9494

Re: mmm

Tak to máš absolutní pravdu.On je prostě boží!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: mmm

přesně tak je to dokonalost sama
  • kirushka97
    Robíku, přeji všechno nejlepší a ať jste s Kristen šťastni :)
  • Máte rádi Twiligh ságu? Líbily se Vám knihy a chtěli byste si přečíst další příběhy s Twilight tématikou? Pak je tu něco pro Vás!
    Stránka www.stmivani.eu je plná fanfiction povídek od amatérských pisatelek právě na toto téma. Přečtěte si plno nádherných příběhů, které Vás jistě chytí za srdce. Dokonce můžete sami přispět vlastní tvorbou.

www.stmivani.eu
  • Škoda že bydlí tak daleko :(
  • Dianka96
    Náhodou Robert je fakt hezkej chlap a nechapu lidi kterym se libi taylor lautner ,, Jacob ´´ vzdyt je to odpudivi kdyz kluk v 19 letech je takhle svalnatej je to nepřirozený :)))
    • já teda musím nesouhlasit... přítel je svalnatej co ho znám a to nám bylo 15 *15* takže si myslím,že to není nepřirozen,jen rád posiluje třeba...
      • kamarád taky a možná víc než Taylor, ale někdy je to moc, ale ne přímo oškliví... :D Dokud nebude vypadat jako Schwerzeneger, tak je to v pohodě :)
    • nezdá se mi odpudivý, ale prostě se mi nelíbí... :)
      Rob má svoje charisma, o tom žádná *1* *1*
  • mysak.kol

soutěž

http://seventeen4ever.blog.cz/0906/ stooooop#comment59146470
    hlasuj prosím o best of twilight zadeček
  • kdo zase zmenil tu fotku?ta preditim byla lepsi
  • Úžasný Edward

No znala jsem Twilight od letních prázdnin a už byl 1. trailer, takže jsem věděla, koho do role Edwarda obsadili =) Musím říct, že jsem byla docela šokovaná... protože jsem si Roba pamatovala z Harryho Pottera =) Ale přesvědčil mě o svých kvalitách... myslím, že Edwarda ztvárnil dokonale =)A asi díky Twilight získal i velký fanclub fanynek =) Už se těším na filmové ztvárnění Breaking Dawn, hlasně na kapitolu "Ostrov Esme" =D
    • Re: Úžasný Edward

Tjn, to chci taky vidět:D on celej Breaking Dawn bude asi hodně zajimavej:D ale na to si jeste chvili pockame *9*
  • jackie28
    Tak jsem se včera konečně koukla na Nezapomeň na mě....krásný film,akorát mě mrzel ten konec,kdy tam Rob umřel...ale to mě mrzelo i u HP4..jsem ráda,že to byl jen film,kdyby se mu něco stalo v reálu tak se zbláznim-a to ho neznám *1* a asi bych nebyla jediná si myslím.Neřešte mě lidi jsem cvok,ale mám k tomu důvod,Robík je fakt krásnej a roztomilej.chtěla bych ho vidět v reálu,ale to se asi nestane,i kdybych ho měla potkat tak by se leknul a utek by *1* prominte jsem fakt cvok *1* *14* *14*
    • já myslím, že by se pár holek zbláznilo, přizabilo a podobně :))
      Každopádně by to byla škoda a my tu řešíme jenom kraviny :D :D :D :D :D
    • Tak neboj nenechám tě v tom pač jsem na tom úplně stejně *1* *1* *1*
    • jackie28
      a o víkendu jsem měla jít s přítelem do kina na Rozbřesk,ale sešlo z toho,protože pak řekl,že na takovou kravinu nepůjde... *9* viděla jsem trailer a nevypadalo to špatně,nwm co se mu nelíbilo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit