Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lenkaschs
    Tak a je to tady fanoušci Robert už druhým rokem včera vyhrál soutěž od společnosti Entertainment je Celebritou Roku ! porazil jak svou přítelkyni Kristen tak Vévodkyni Kate nebo Britney Spears . Hlasování probíhalo 5 týdnů více na:
    http://team-twilight.com/20111229/robert-pattinson-is-the-e-celeb-of-the-year/
    • To je super *14* *14* Mě dneska zas přišlo na mail,že časopis Popsugar vybral 50 nejlepších fotografií za rok 2011 a mezi nimi jsou i Rob,Kristen a Tay-první fotka je jak všichni 3 zanechávají otisky u nějakého divadla a druhá fotka je polibek Roba a Kristen když šli z afterparty premiéry filmu Voda pro slony.No a pak mě přišel ještě 1 mail a to že se prý Taylor přiznal že je gay *8* *8* Zajmavý *7*
      • A můžeš mi pls poslat odkaz na těch 50 nej fotek? Předem díky.. *3*
        • http://stmivani.svetu.cz/27138-twilight-saga-se-umistila-mezi-top-50.html
        • tam jsou jen ty 3 fotky o kterých jsem psala,chceš to i tak poslat??? *3*
      • lenkaschs
        to zanechávání(nohou i rukou) otisků bylo u Čínského muzea *3* Kris tam na tom ceremoniálu měla i tátu *4* *4* *3*
  • lenkaaaaa

jarmark marnosti

jej tady to fakt moc žije....hele viděli jste někdo ,,jarmark marnosti"? jak se tady na jeho filmových rolích píše, že v tom filmu hrál, tak je to sice pravda, ale jen v jedné scéně, kterou nakonec vystříhli a ve filmu se tam neukázala....dali ji až na dvd do bonusů pod názvem vystřižené scény.. *15* chudák rob....to by mě asi dost naštvalo...snad za to dostal aspoň prachy *1*
    • b.e.t.u.l.i

Re: jarmark marnosti

pockej takze on tam vubec neni *9* a ja si to chtela koupit
      • lenkaaaaa

Re: Re: jarmark marnosti

v jedné vystřižené scéně v bonusech *15*
        • miss_cullen

Re: Re: Re: jarmark marnosti

škoda *9*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: jarmark marnosti

teda :( chudacek *9*
          • lenkaaaaa

Re: Re: Re: Re: jarmark marnosti

ale hele jako ten film je sám o sobě bomba:P
            *15*
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: jarmark marnosti

tak fajn zkouknu ho :D
  • Zajímavej profil

Mrkněte na tohle : http://www.filmolada.cz/texty/rober t-pattinson-edward-cullen-ze-stmiva ni-ale-taky-malir-salvador-dali
  • ahoj mam nejradsi twilight sagu a doufam ze se kristen a robert daji zase dohromady nechapu jak se mohl dat dohromady s jennifer lawrence vubec se mi nelibi hezci byla kristen a kdyz byli spolu tak dlouhou meli by zustat spolu kristen a robovi to spolu sluselo a ted ?? to se mi vubec nelibi tak ja si preju aby se dali dohromady byl to hrasny par a ted nevim jak komu ale me se nelibi *13* *13* *14* *14*
    • Souhlas mě se taky nelíbí Jennifer
  • sem tak trochu zhnusená... *16* *16* *16* viděli jste tu fotku, na který má Rob vlase totálně na krátko?? Je to strašný tak, že se to ani nedá říct... *10*
    • http://bijak.blesk.cz/clanek/bijak-filmove-hvezdy/166637/strihali-dohola-maleho-chlapecka-upir-pattinson-shodil-haro.html No je to nezvyk *15*
      • Prej malého chlapečka :-D
        • Jarynka27
          Šak taky ti ten email přišel né?Nebo to rozesílají emaily lidem podle zásluhy *1* *1* *1*
    • Však ono mu to zase doroste *3* a zas tak strašný to taky není, je to jen nezvyk
      • lenkaschs
        mně se stýská po jeho číru jak mě v 2008-2009 *15* *1* , ale furt je krásnej akorát někdy má prostě vlasový a vousový zásek *15* *1* *2* *3*
        • Přesně tak... Mě osobně se to moc nelíbí, ale klukům rostou vlasy rychle :-) To bude mít co nevidět zase dlouhý :-D
          • your-darling
            to bych mu radila, protože je to poprvý za dva roky, co sem o něm řekla, že je ošklivej.. nemám ráda chlapy, kteří jsou takhle nakrátko... :))
            • A nevíte někdo, proč se vůbec nechal ostříhat?
            • No to já taky ne.. Ale jemu sluší prostě všechno :-D i kdyby ze sebe udělal emo tak bude stejně krásnej :-D Ale nebudu se zlobit,když si to nechá zese nerůst :-D
            • lenkaschs
              neboj předevčírem v rozovoru řekl , že hned co bude moct chce si nechat narůst vlasy zpátky :D *14* *14* *3* takže HURÁÁÁÁ!!! *15*
  • your-darling

bel ami

ahojík...hele nevíte někdo jestli je nebo kdy bude trailer na BEla ami...strašně sem na to zvědavá???:-) *14* *14*
  • je nej na světě *14* *14* *14* *14* *14*
  • asi už jste tyhle fotky viděli, ale nevadí... Docela se na ten film těším :D
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.309042045788464.100131.271284122897590&type=3
  • helenka808808

Info

Ahoj víte že se Robert udajně rozešel s Kristen?Teda aspon sem to četla v jednom časáku.Myslíte žj to pravda já ani nwm tda *7*
    • jackie28

Re: Info

no já bych řekla že to je pravda a už jsou jen kámoši....páč to mezi nima prej nevycházelo
      • Re: Re: Info

podle mě taky
        • jackie28

Re: Re: Re: Info

jj když se prej furt scházeli a rozcházeli tak to prej nemělo cenu....popravdě mě by se takovej vztah taky nelíbil...scházení a rozcházení to je pak vztah naprd
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Info

podle mě ten jejich vztah byl jenom pro to,že hráli v twilight...
            většinou spolu začnou hl.hrdinové nějakou aférku,ale moc dlouho jim to nevydrží...
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Info

jo no..proto by bylo dobrý je poznat *15* a prostě se zeptat... *15* ..mno jo mno..už mi zase šplouchá na maják... *1*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: Info

jj no jestli vůbec i nákej ten vztah byl...spekulovat se může o všem,kecat taky můžou o všem...copak se dá věřit bulváru?jednou je třeba spolu načapou na koncertě a už je poprask že tam spolu byli jako ár a že spolu choděj...a přitom tam třeba spolu byli jen jako kámoši *1*
          • 22kristyl

Re: Re: Re: Re: Info

jj přesně
    • Re: Info

časák?? ten si navýmyšlý..podle brava se johnny depp jmenuje jony a prý je ženatý s Wanesou XD
    • Re: Info

PO pravdě řečeno mi je jedno s kým Robsten chodí nebo s kým se rozchází atd. Beru ho jako skvělýho herce, na který ho se ráda podívám *3* ... a divím se, že to pořád někoho baví pitvat se v soukromí "stars" ... je to jen jejich práce, tak jako někdo dělá sekretářku, tak oni si vybrali tuhle profesi, to ale nikoho neporavňuje špárat se v jejich soukromých věcech *7* (neber to jako útok na sebe)
  • waw

pozeram ze si dal niekto namahu a krasne vymaloval celu stranku *1* *1* *1*super kolko talentu je v jednom cloveku *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit