-
V minulosti jsem sledovala všechny fotky Kristen a Roberta. Proto vím, že spolu chodí od natáčení druhého dílu. Ze dne na den se rozešla se svým přítelem Michaelem, se kterým byla 4 roky a začala chodit s Robertem. Tenkrát se to v bulváru v Americe řešilo, ale ona to popřela, že se rozešla s Michaelem kvůli Robertovi a kvůli skandálu popírali s Robem svůj vztah celou dobu. A teď, to co uděla Michelovi udělala znovu Robertovi, ale tentokrát mají novináři fotky.
Kristen je možná dobrá herečka a má možná i spoustu dobrých vlastností, ale dlouhodobá věrnost jí nejde. -
-
Já mám stejný názor *3*
-
-
Robův velký den
Robe,
já ti přeju do tvého života hodně zdravý,štěstí,lásky a ať najdeš konečně někoho s kým budeš doopravdy šťastný!!Dále ti přeju ještě hodně dobrých filmových rolí a úspěchů!!Vždycky budeš mít kolem sebe přátelé a fanoušky kteří ti budou stát věrně po tvém boku!!Tohle ti ze srdce přeje Verča -
:-*
Vím že tomu neporozumíš ale VŠECHNO NEJLEPŠÍ.. nejsem z tebe tak odvařená jako tvoje fanynky.. ale umíš nádherně hrát na klavír.. děkuju za ty písničky.. *15* -
buzíci
Čau děcká, ti co nemaj rádi Robíka bobíka napište mi možem si pokecat vo někom kdo se aspon umí voholit!!Je to kokot a kdo ho miluje je to buzík!!Twilight ujde ale Robík bobík Patyzon se sere všude, kam přijde sou tam hovna..!!Kdy už konečně najme tu uklízecí službičku!! -
-
Re: buzíci
věř mi, že fakt nejsem buzík, když ho zbožˇuju, a hlavně, když se neoholí, vypadá aspoň jako chlap!!!!A ta přezdívka Robík Bobík se ti fakt povedla -
na tebe jsme tu čekali, asi máš v hlavě nas....áno, protože jinak by si nešel na fan stránky Roberta a neptal se na lidi, co ho nemají rádi. Dojdi si na vyšetření exote. *16* *16* *16* *16* tady ho všichni milujou, jdi jinam a už se nevracej. -
Hej... tak ty jsi ku****** TRAPNEJ!!! *15* *8* Co sem teda lezeš, když je tak trapnej?Náhodou je aspoň vidět, že je to obyčejnej chlap, kterej se kvůli tomu, že je slavnej nehodlá měnit na nějakou módní ikonu! *13* Jedinej kokot jsi tu TY! *1* *5* -
-
Re: Re: buzíci
Prej obyčejnej kluk .. takovej bezďák.
Vždyt se ani neumí oholit. To je tak chudej že ani nemá na žiletky jo ??
Edward ve Stmívání je v poho ae Robík Bobík (mám radši Lipánka). Tak když chce být herec tak o sebe musí trochu dbát snad ne ?? Takovej buzerant teplej .. vypadá jako zkaženy vajco fuuuuuuj !!!!! *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: buzíci
Takže ty si myslíš, že musí člověk rozhazovat peníze za vzhled, aby každej věděl, že máš dost peněz?? Třeba šetří na něco užitečnějšího. Tkhle přízemně může mislet jenom dítě a TY *5* -
Jditě už konečně vopruzovat někam jinam, tady o ty vaše příspěvky vážně nikdo nestojí, už to docela přeháníte, mohli by jste sem dát svoje fotky, at víme, jak vypadají opravdoví buzící... a nevim, jestli je buzík člověk, ketrý spí s holkama.. že by nějaký komplex? Nespíš náhodou s chlapama ty? -
Tak se asi holit nechce, ne??? Vousy pstě patří k jeho image a náhodou mu to sluší, taková ta nedbalá elegance! *14* A kdo to nechápe, to je jeho problém. Ale fakt, jak se někomu zase může líbit Gott, to zase nemůžu pochopit já... Vždyť je to idiot. A ta reklama na Slavíka, co teď běží v televizi, na něj fakt sedí! *1*
-
-
-
-
Si dobri roberte
-
bella as vampire
http://www.youtube.com/watch?v=GsMD WKUeyrA&feature=related -
Nevíte náhodou kde Robert Pattinson bydlí ? *15*
-
-
Bydlí??????????????????? Střídavě se pohybuje mezi Londýnem a LA. Kdo by mu záviděl?
-
-
5.místo
Tak nám Rob konečně postoupil aspoň o jedno místo vzhůru *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: 5.místo
to je jedině dobře jentak dál....já jako magor jsem sem furt lezla aby se to trochu vytáhlo vejš a taky jsem byla zvědavá jestli někdo nepíše náký novinky *1* *1* -
-
Re: Re: 5.místo
svatá pravda, ja jsme sem taky lezla několikrát denně, aby se trochu vyhoupl vzhůru a vyplatilo se *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: 5.místo
no tak já tu nebyla několikrát denně, ale vzhledem k možnostem docela častoo.:-)
je fajn že je výš...:-)
viděli jste tu novou fotku z Breaking Down??:-) -
-
Re: Re: Re: Re: 5.místo
nn já jsem jí neviděla *9* sluší mu to tam? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 5.místo
je tam krásnej...a je tam s Bellou a je to měximálně romantický...:-) -
Re: Re: Re: Re: Re: 5.místo
ty jsi ju ještě neviděla??? tak to ti je musím poslat :D
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
Edward Cullen nebo Robert Pattinson?
Ahoj holky... :D
Tak já nevím, ale vážně mi přijde hodně trapný všechno, co jsem si tady přečetla... :D I když vám to nemůžu vyvrátit, jelikož mě Robert taky dostal... :D
Ale spíš jsem zamilovaná do samotné postavy Edward Cullen. Zajímalo by mě, jestli jste alespoň některá z vás Twlight ságu četla... :D
Protože bych mohla usoudit, že jste zamilované jenom do Robertovi tvářičky, ale ne do toho jaký je a do toho příběhu...
A to trochu kazí samotnou pointu příběhu...
Ale to je jedno...
Robert se na tuhle postavu ovšem DOKONALE hodí a...
Nevím, co ještě říct. :D Snad jenom to, že by jste si mohly Twlight přečíst...
Prospělo by vám opravdu ve VŠECH směrech :D -
-
Re: Edward Cullen nebo Robert Pattinson?
No já teda musim říct, že sem si Stmívání přečetla hned, jak to ségra přinesla domů (bože.. myslim, že sou to tak 2 roky.. možná i dýl). Hned sem se do týhle neuvěřitelný ságy zamilovala a mám přečtenej i neofiko překlad Rozbřesku. Prostě je to mazeeeec.. jen mě mrzí, že hodně holek vyšiluje kvůli hezký tvářičce Roberta a uplně jim uniká to, že když koukaj na film, tak jim vlastně celej děj unikne... tolik věcí ve filmu chybí.. ale jinak.. je to každýho věc.. těšim se na 2. díl *4* *14* -
jezisi jestli se nam libi jenom jeho tvaricka nebo ne ,to te snad nemusi zajimat ne -
ahoj řekla bych že rozhodně Edward Cullen!!!!porad mi co je sága???kniha asi ne že???jinak nevíš jestl mají v myslu točit 2..asi jsi více informovaná.. -
Ja som tu knihu citala a mysli,že je totálne bombová aj ked vo filme to trochu poprekoprcovali ale herca na edwarda vybrali božského.Mne je stále smutno ked vidím ako v harry potter zomrie je to pre mna velka rana,ale ved je to len film.Nikdy som si nemyslela,že Rob Pattinson je zly herec le nikde nevinikal,teraz vynika az moc.Sam osebe neni moc pekny ale ako edward je totálne neodolatelný ako vzhľadom tsak aj povahou.No povedzte kto by nechcel ako chalana takého nádherného upíra. Anjelsy krásny ako hovorí Bella. *4* -
Ahoj Jani,já jsem ságu Twilight četla i neofic.překlad 4.dílu a příběh je super.Je pravda co tu píšeš,naprosto s tebou souhlasím *4*
-
-
Ahojte holky tak jsem včera s přítelem koukala na Rozbřesk 1.část v češtině....je to krásně udělaný...akorát ten porod byl trošku drastickej...ale jinak dobrý...Lukáš se řechtal celej film-mu to přišlo strašně vtipný:D
-
-
Tak ted sem to taky konečně zkoukla.. A je to vážně hrůza! Myslím že na to budu koukat jenom v angličtině! :-D Ten Emmetův, Alicin atd.. hlas.. To je fakt děs. Ale hlavně že nechali toho Edwarda a Bellu! Mě se hrozně líbí ten jeho hlas.. Myslím že je to ten Jan Maxián že? :-D
-
A nevíš prosím kde bych si to mohla stáhnout?
-
-
http://ulozto.cz/xRKDxBf/twilight-saga-rozbresk-1-cast-cz-dab-2011-57-avi
-
movie library
-
-
No jo chlapy, můj se sice neřechtal, ale zase to celé prozíval a u porodu prej no trochu akce na konec? Chlapy no.
-
-
*1* *1* *1* *1* tjn známe *1* a přesně u toho porodu taky konečně nějaká akce *1* nejvíc se tlemil u toho jak se pod Bellou a Edwardem skoro složila postelz toho nemoh a málem z postele slítnul *1*
-
-