Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rosalie13

to byste si měli dta na profil

97% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Roberta Pattisona (Edward Cullen ze ságy Twilight) na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do profilu, pokud patříš k těm 3%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by "Udělej salto!"
  • ajulina

:)

Ted sem dokoukala Remember Me (Nezapomen na me) a musim ric,že Rob je tam užasný :))ae i ostatní herci byli skvělí :))
  • Nevadí mi, když lidé říkají, že není pekněj. To je jejich věc a otázka vkusu, ale vadí mi, když o něm tvrdí, že není herec, protože to je blbost. *3*
    • Jo, máš pravdu, ale já osobně nechápu, jak se někomu může nelíbit. *1*
      • Já taky ne, ale jak říkám, je to otázka vkusu . *3*
  • mě se líbí ,někomu se nemusi libit ,ale nechápu proč to sem píšete
  • adamsalena

voda pro slony

Viděla jsem tento film minulý týden,opravdu moc silný příběh a ROBERT ten neměl chybu.Už jen čekám až to vyjde a znovu na to kouknu a ten jeho hlas,podmanivý nádherný no jo no....
    • latyka

Re: voda pro slony

souhlasim,fakt silnej příběh.Uplně mě mrazí,že to takhle fakt běžně probíhalo.Taky se mi líbilo,jak to Rob zahrál,akorát mi přišlo,že Reese a Rob k sobě moc neseděj,i to líbání mi přišlo takový nesouznělý.Moc jsem jim tu "lásku " nevěřila.Kristen s Robem mi přijdou sehranější,že si spolu "sedli".
  • tak co holky jak se těšíte na listopad na Rozbřesk na tu první část?já hoooooodně moooc *14* *14* *14* *14* *14*
    • já svůj těšing na BD ani slovy vyjádřit nemůžu... !!! *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
    • lenkaschs
      no jasně nemuzu ztoho ani spat *14* *14* *14* *14*
      a jak jsme tušily blíží se listopad a i kdyz to není podstatné v žebříčku Rob i Kristen stoupají nahoru *4*

Většinou kdyz si u nějakýho filmu řeknu ze budu brečet tak nakonec nebrečim a naopak.

Doufám že si u breaking dawn pobrečím *15* *14*
      • your-darling
        já si to taky takhle říkám a pak nic... :D jedinej film u kterýho sem v kině brečela byl Water for elephants, ale jinak brečim jedině když sem doma sama... :D
        jen aby to nikdo neviděl... :) a jestli mi kápne slza u BD, tak jenom ze žárlivosti... *14* *14* *14* *14* *14*
  • nik011

very

musim si koupit in touch
  • http://robertpattinson.org/ Tady by měl být zahraniční dvu minutový trailer ke Cosmopolisu v angličtině.
  • Robe jsi úzasný,miluji te.Zádný idi*t jako napr.Van Damme na tebe nemá
  • je to ten nejlepší herec na světě *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit