-
Strašně krásný herec! :P
-
-
to jsou moje slova... *3*
-
-
moje též *3* *14*
-
-
-
Tak to je rána!!!!!!!! Já asi budu brečet!!! A tu Kristen zabiju!! To je prostě hrůza....Tak ten nejužasnější chlap na světě jí požádá o ruku a ona... :-( Mu dá kopačky.... To promin Kristen ale tohle bylo hnusný... Chudák Rob :-(
http://www.televize.cz/clanky/kristen-stewart-a-robert-pattinson-misto-svatby-rozchod-15885 -
-
ona se s ním rozešla v reálu?? *8* *8* *8*
-
Vždyť je ta zpráva už z 14. listopadu a něco podobného se už mnohokrát říkalo. Teď prý jel za Kristen na Silvestra... Nemůžeš věřit všemu.
-
-
No jasně no... Toho už bylo hodně ale jestli je to pravda tak... :-D
-
-
o žádosti o ruku se píše poprvý, ale jestli je to kec, tak musí být asi oba dost naštvaný :D
-
-
No to teda.... Ale bylo by to super páč jim to spolu hrozně sluší :-D
-
-
-
To je pravda,byli fotky a články,že za ní jel na Silvestra. *4*
-
-
A kde ty fotky byly, to by mě zajímalo.
-
Vážně? Jé to je sladký :-D No tak proč nepřijel i za mnou? :-D
Poslala bys mi prosím odkaz? -
-
www.mujZpravodaj.cz tady se dá na ty novinky registrovat *3*
-
-
Tak už mi to chodí :-) díky :-)
-
Díky :-)
-
-
Taky bych to brala *14* mě chodijou o Robovi novinky na mail,tady je ten odkaz http://www.mujzpravodaj.cz/clanky/stmivani-paparazzi-fotky-robert-pattinson-28-12-20.aspx O Silvestru mám 2 články,ale jsou podobný,takže myslím že stačí tenhle *3*
-
-
Ty jo to bych chtěla taky aby mi to chodilo.. Jak si to udělala? :-)
-
Odkaz mi sem nešel z nějakýho důvodu vložit,tak jsem ho opsala *3*
-
-
-
-
-
*8* a to jsem ji myslela,že mi chodí na mail čerstvé novinky.Kdesi jsem četla,když se jich ptali na manželství a mimino,že to určitě v nejbližší době nemají v plánu a jak jde vidět,tak toho přesvědčení byla nejspíš jen Kristen *7* Ale tak třeba je to drb,známe novináře *3*
-
prosím?? to je bulvár, nebo to mysleji vážně?? ?!?!
-
-
Doufám že je to jen bulvár....
-
-
-
facebook
to mu teda ten profil na facebooku dlouho nevydržel *15* -
hele, co to je za novou diskusi ve který se absolutně nevyznám, a nelíbí se mi... :)) a Myslivec je pořád nějak nahoře.. :( *16*
-
-
Mno tak to nejsi sama já se v ní též nevyznám...je to naprd *9* předchozí diskuze byla lepší *1* Myslivce budem muset schodit nějakým způsobem tak aby nakonec skončila ve stovce a ne v nej desítce-nebo by mohli vymyslet desítku úplně největších debilek a trapáků+necelebrit a tam by zapadla...by byla maximálně tam v nejlepší desítce *1* Mno kone srandy děvčata jestli chcem Roba vejš holt se budem muset víc snažit *1* *15*
-
-
nojo, jenomež se tam objevila i Amy Winehouse a ta ted bude taky pěkně oblíbená... :) ale my sme šikovný... :D *3*
-
-
to víš že jo to se zvládne....i když má Rob červenou šipku dolů *1* to dáme....stačí jen když budem pořád lízt na jeho profil,přidávat příspěvky do diskuze a možná nějaký new fotky,i když některý starší by se mohli šiknout též *1* a určo vyleze výš...tak do toho holky to dáme *3* nwm jak vy ale zkusim sem dát pár obrázků
-
-
Jasně. Taky sem přidám nějaký obrázky a lízt sem mi fakt potíže nedělá *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
I don't know..
Mně ani tak neokouzlil jeho vzhled, jako to, jaký on byl. Měl v sobě něco tajemně staromódního, ale přitom roztomile okouzlujícího.. Ale film.. Sice je krásný, ale nemá pořádný děj.. Kdyby tam Edward nebyl, stálo by to za nic. Většina se na to totiž dívá jen kvůli němu. Ale jinak.. Alice je nádherná, ale jen v tom filmu.. :-) -MŇÁÁÚÚ- *5* -
blog
Ahoj tady je blog který jsem založila každý den budou nové zprávy foto atd. ted je toho malo ale přece jenom jukněte.
http://sagacullen.bl og.cz/ *1* -
http://stmivani.svetu.cz/27974-bel-ami-videa.html je to sice trošičku delší ale dobrý *3* *3*
-
Nevím jak, ani kdo to změnil, ale díky :-) Už to chtělo novou fotku a tahle je krásná! :-)
-
eedward
Ty weee....ted se (teprwe) viděla stmívání!!!Newěděla sem že to bude taková pecka!!!Jáá Edwarda snadddd lowojuuu upe jag magor ted sem *14* *14* *14* *14* *14* -
kino
Joo,tak to tky půjdu s kámoškama.Jako Rob je super!! *14*