-
(x
zaregistrujte se na www.hellomobile.cz a do toho okénka ( Číslo mobilního telefonu osoby, která mě doporučila) napiš 737057700, budou ti denně chodit 1-3 sms za který dostaneš 2Kč a emaily za který dostaneš 0,75Kč to se ti nashromáždí a můžeš ty peníze dostat hotově nebo zase na mobil jako kredit to už je jen na tobě. Pokud si potom pod sebe tímto způsobem nabereš tak přibližně 5-10 lidí, tak se dá vydělávat kolem 400 kč měsíčně.. nemám pod sebou nikoho a už 2x mi přišel kredit kolem 200 kč.. myslím, že se to vyplatí.. nebo to alespoň zkusit.. Zdravím a přeju dobré výdělky..:-) -
skoda
skoda ze je nebydli tady v ČR. bych za nim hned jela na podpis fotku. atd. ...ae on bydli nekde pryc, kdyby sem aspon prijel na autograiadu,vzdyt tolik lidi z ČR ho miluji *14* .nwm *9* je to na prd *9* *9* ,on sem urcite nikdy neprijede *9* *9* *9* *9* *9* -
Všechno nejlepší!
Mmmm... Upíří playboy má narozky *1**14* Všechno nejlepší Robe a hodně dalších úspěchů. *3* -
to bylo pro Lukas Pintér
-
je to kus *1*
-
?!: )
Mě osobně je sympatický má fakt nějaké vnitřní kouzlo a má charisma není to takový ten krasavec jako Zac Efron omlouvám se všem fanynkám Zaca ale nemusím ho. Ale Robert je FAKT JINEJ PROSTĚ JE SEXY JAK SE ŘÍKA JÁ HO ALE NĚJAK ZVLÁŠT NESLEDUJU A NI JÍM NEŽIJU to přenechám mladším ale někdy by se s ním ráda setkala *7* ale o tom se mi může jen zdát a přeji to všem holkám co jsou do něj zblázněné!!!!!!Moc aspoń by ste měly zážitek. *1* *1* -
-
Re: ?!: )
souhlasim s tebou!!:) -
-
Re: Re: ?!: )
já to taky tak beru..je to prostě ...taková poblázněnost:D ale že bych na něj myslela nebo tak..to ne:)..je prostě kouzelnej:) všem přeju aby ho potkaly:) ale ještě víc mu přeju,a by byl štastnej:) -
-
Re: Re: Re: ?!: )
jj to ja ti taky preju aby si ho potkala a aby byl stasnej to bych taky chtela:)
-
-
-
-
Little ...
mno tda jako fuj,ale on je pořát sexy...a to nic nezmění *14* *1* *14* *1* *5* *13* -
robík
Je sladkej už se nemůžu dočkat až bude třetí díl,ten úsměv to mě dostává *14* *14* -
Tady si každý může psát co chce ;) od toho tu je založena tato diskuze,aby tu lidi psali své nazory ;)
-
ahoj miluju tě moc vše nejlepší k svátku