-
Zdravím,chtěla bych se zeptat,jaký film je tak užasnej s Robertem? A neví někdo jestli se nebude ještě někdy natáčet pokračování Sagy? Děkuji
-
-
nebude,teda dokud se autorka sygy nerozhodne napsat pokracovaní, coz zatim neudelala
-
Pokračování ságy se určitě točit nebude myslím, že budou všichni z aktérů rádi když se tý nálepky zamilovanejch upírů vůbec někdy zbaví *1* . Koukni třeba na Voda pro slony nebo Bel Ami nebo Nezapomeň na mě( tam mu to moc sluší *4*)
-
-
Taky bych se chtěla podívat na světovou premiéru,vyfotit se,nechat si něco podepsat *14* ale to bohužel jako obyčejnému smrtelníku z České republiky nehrozí *10* *10* Takže páni pořadatelé příště myslete i na nás *1* *1* *1*
-
-
jo... my nemáme šanci se tam dostat a oni sem nepřijedou, protožek kdyby to měli v plánu, tak už by tu byli... *16* *16* *16* ... Štve mě to :(
-
-
Bohužel s tím nic nenaděláme *10* jedně,že by jsme se přestěhovaly do centra dění nebo se z nás staly milionářky a mohli si lítat kam se nám zlíbí *1* *1* *1* Tu druhou možnost bych brala *15*
-
-
Kdo by jí nebral... :) Mě mamka dovolila letět do Londýna na tu premiéru, ale s tím, že si seženu hodně levný letenky i pro ní :)) Ale bylo pozdě a už byl levný jenom jeden let :(
A ted jsem se dozvěděla, že byl i v Berlíně, tak taky neni tak hrozný dojet :( :( ale pozdě no *13* -
-
Takže se musíme příště domluvit,čím víc tím líp a třeba dostanem v letadle množstevní slevu a kdyby jsme měli ještě nějaký zajímavý úbory,tak by si nás třeba i Rob všiml *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Právě jsem přišla z kina z Miláčka a bylo to dobrý. Musím nesouhlasit s kritikou, kde bylo řečeno, že se pointu dozvíte až na konci. Od začátku je jassné proč se George tak chová a jaké má záměry. A ano Robertovo půlky jsou tam vidět, asi 2 vteřiny a to je z celé erotiky skoro vše. A že že se celou dobu zasněně kouká, to bych neřekla, spíš nasraně. Má tam pár dost dobře zahraných scén. Velká romantika to není, ale film se mi líbil a ,myslím, že stojí za shlédnutí.
-
Rob ... ♥♥♥
Robert je prostě úžasnej !! ♥♥♥ . Už není co dodat ♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *14* ♥♥♥ -
-
Re: Rob ... ♥♥♥
souhlas... *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Rob ... ♥♥♥
Tak k tomu naozaj niet čo dodať. *14* *14* *14* Namotávam sa naňho stále viac a viac... *14*
-
-
-
Twilight shop
Ahoj holky, nevíte náhodou, jestli u nás existuje nějaký obchod, kde by se daly koupit věci s motivem Stmívání? Já našla jen pár amerických, dost dobře zásobených, ale pro nás poněkud drahých. Jeden z nich je http://shop.cafepress.com/twilight
pokud jste neviděly, tak se mrkněte. Mají tam desítky tisíc!!! různých věcí a motivů s docela vtipnými hláškami, já se smála celý večer:) Hustý. -
Líza
http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml registrujte se sem ať dosáhneme 30.000 víc se tam dočtete *3* -
-
Re: Líza
už jsem hlasovala...to mi to trvalo....,ale nevidím to dobře...ví někdo od kdy to probíhá????jako za jakou dobu se tam přihlasilo těch cca. 24640 lidí??? -
-
Re: Re: Líza
už to trvá asi 3 možná 4 týdny *7*
-
-
-
Rozbřesk
Ahoja nevíte náhodou nějaký novinky o natáčení??????? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Rozbřesk
jukni na stmivani.eu na Twilight news a nebo na facebooku je stránka STMÍVÁNÍ a tak je docela dost videjí a fotek z natáčení...:-)
-
-
Čau lidi je to super webová stránka
-
Happy birthday Robert!!!!!!!!
-
Happy Birthday Robert!!!:*