Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky by mne nezklamal..

to marks602: naprosto souhlasím, taky by mne nezklamal... a právě o tom jsem mluvila... měl to hodně těžké, aby nezklamal tu hromadu fanoušků, kteří nejdřív četli knížky a zhostil se toho moc dobře...
    • Re: Taky by mne nezklamal..

Ale tak nejde ani tak o tváře (i když je fakt, že nejdřív jsem viděla první díl, a pak terprve všechny četla, a už jsem měla zafixovaný jejich tváře), ale o to, že filmová verze podá v podstatě jiný a to hodně ochuzený příběh. Kdo jste četl tak víte, že spoustu situací ve filmu je jinak.. nebo tam zcela unikají souvislosti... až jsem občas byla znechucená, co z toho udělali.... v knížce je krásnej příběh, ze kterýho filmaři nechali jen kostru a to si myslim postrádá to kouzlo bohatých zápletek *4* takže asi tak *1*
      • ivaprcek

Re: Re: Taky by mne nezklamal..

hlavně tam plno věcí vůbec není, takže to z filmu úplně jinak pochopíš, než to pobereš ve filmu,taky spolu v knížce (twilight)víc komunikujou, příjde mi že film byl supr,úža a já nevim co ještě, prostě jednička, ale knížka byla malinko lepší.Ale zase kdyby to natočili přesně podle knížky, tak ten film trvá 6 hodin....jéje koukat na Roba třikrát delší dobu to by bylo..... *14*
      • Re: Re: Taky by mne nezklamal..

ahojky,mohla bys mi napsat,jak se jmenuje ta knížka?díky moc.měj se! *4*
      • renesmeee

Re: Re: Taky by mne nezklamal..

nojo tak ale to by to potom nebylo nic,kdyby si to četla a potom viděla úplně to samý..a je to hezkej film.... *13*
      • Re: Re: Taky by mne nezklamal..

jo ,to máš pravdu , ale na jejich obhajobu je třeba říct , že pokud nechtěj natáčet seriál, tak jim nic jinýho nezbývá , než udělat výcuc toho , co je-podle nich-nejdůležitější , případně si to upravit.viděla jsem už horší adaptace , třeba naposledy Andělé a démoni od Browna , tam některý souvislosti zmizely úplně a ta nejdůležitější nakonec taky :-))
        • Re: Re: Re: Taky by mne nezklamal..

fakt jo? já viděla pouze film, zrovna tak i Šifru mistra Leonarda, ale chystám se i na knížky, až mi vyjde časík..
          • Re: Re: Re: Re: Taky by mne nezklamal..

fakt , film byl moc hezkej a děj byl prakticky stejnej , ale jak říkám , dost zásadní změny , určitě si to přečti
  • Robert

já ho úpa žeru *14* *14* *14* *14*
    • Re: Robert

Ahojky lidičký, Robert je už asi rok a půl můj nejoblibenější herec :) . Potřebujete cokoli okolo tohoto herce zjistit ? Chcete nejnovější fotky a žhavé novinky ? Podívejte se na mou stránku věnovanou právě tomuto super herci - www.robpattinson-cedric.blog.cz

A můžete mi napsat do komentářů vaše připomínky, náměty atd. *4*
  • pavlinka7

=o)

Kráááásnej je kráásnej :) moc *14*
  • 1005nc1989

sexy

Na té fotce vedle klavíru je velmi sexy :)
  • anusqa

Nějak mi příde že je tu ticho

*7* nevim lidi jak vi nejsem tu zrovna nejdýl ale mám pocit že je tu ticho a to mám sluch celkem v pořádku *1* *1*
    • Re: Nějak mi příde že je tu ticho

ok :D začínám řvááááát =)=)=)
      ROBEEEEEEEERT FOREEEEEVEEEEEER =) <3 *1* *14* *3* *14*
      • anusqa

Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

(přidává se) Jooooo Roobert Foorever
        Abychom z toho neohluchli *4*
        • Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

dáme špunty do uší a řvem dál, ne? *3*
    • b.e.t.u.l.i

Re: Nějak mi příde že je tu ticho

Ticho? tak to nejak rozmluv :D vymysli neco :))
      • xcornelia14

Tak třeba téma: Co říkáte na to že Roberta porazil Johny v People Choice Awards 2010?! *15*
        • nik011

Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

co na to rikam? ze me to fakt nevadi, i kdyz by to Rob mel spis vyhrat..
        • b.e.t.u.l.i

coze? :( tak na to se da rict jen jediny :D .. ted me ale nenapada co :D .. to sem vubec nevedela! :(
          • anusqa

Re: Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

asi tak nejak XD
            • xcornelia14

Re: Re: Re: Re: Re: Nějak mi příde že je tu ticho

Já má mráda oba takže pohodičkáá:D
    • xcornelia14

Re: Nějak mi příde že je tu ticho

Ticho? Ticho?... diť já řvu mě musíš slyšet *15* *15*
      • anusqa

heh nojo něco slišym takovej slabej hlásek...ne počkej to je můj křeček *15* *1*
        • xcornelia14

To být urážka na cti *15*
  • http://www.odhaleno.cz/hollywood/7854-milacek-mladych-divek-robert-pattinson-priznal-na-nataceni-nosim-tanga.htm *1* *1* *1* *1*
    • drsný... jinak je úžasnej... až mně to překvapilo... že má takové názory
      • No já sem to tak uplně nepochopila.. To jako že je nosí "dobrovolně" nebo ho to "nutili" :-D nosit pří tom natáčení???
        • your-darling
          věříte tomu?? a i kdyby tak co, je to jeho věc :D :D
          • A proč by nemohl mít na natáčení tanga? Přece tam nebude chodit přede všemi nahý *3* Možná měl prostě tanga v tělové barvě, aby to nebylo moc nápadný a přitom "ho" tam všem neukazoval
            • Jo přesně to si myslím taky :-)
            • your-darling
              jo takhle, já si to přečetla pořádně až teď, myslela sem, že píšou o tom že je nosí i normálně nebo tak... :) Tak stejně je to v pohodě :D
  • klapulinka

hojte všichni hojte

táák, založila jsem si první bleskovku tak doufám, že se tam někdo přidáte...když tak alespoň koukněte na můj blog http://www.klapulinka.blog.cz/

t ěším se, papa
  • nemá konkurenci

má ve tváři rysy pravýho britskýho studenta*14*
  • kniha

hlasujte pro stmívání v knize srdce musíme se dostat do finále !!!!!!!!!!!!! www.knihasrdce.cz *3* *3*
  • xcornelia14

Teen Choice Awards 2010

Nezapoměntě že v pondělí kolem půlnoci bude Teen Choice Awards! :) Robert, Taylor a Ashley by meli dorazit.. Kristen díky natáčení nového filmu ne *3* I ostatní vedlejší role by měli dorazit.. příklad Charlie Bewley, Christian Serratos *4*
    • your-darling

Re: Teen Choice Awards 2010

jů...dá se na to někde kouknou..kromně netu,myslím..A nevíte jaký film Krist ted natáčí??
      • bett.

Re: Re: Teen Choice Awards 2010

mám pocit, že je to film ON THE ROAD - NA CESTĚ.
        • your-darling

Re: Re: Re: Teen Choice Awards 2010

hele at se snažíme jak chceme..přes tisíc hlasů mu asi nedáme co... *9* ...já jdu rozesílat odkazi... *15*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Teen Choice Awards 2010

jéé..sorry lidi tohle patřilo o komentář níž... *4* *3*
        • your-darling

Re: Re: Re: Teen Choice Awards 2010

jo jo..už jsem si to našla..děkuju... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit