-
foto
Nešla by ta profilová fotka změnit?? Nevím, jak vám, ale mně se absolutně nelíbí *9* -
-
Re: foto
Mě se taky nelíbí a myslím,že to jde...Nebo to šlo alespon u Michelle Rodriguez,ale myslím,že mi sami to změnit nemůžeme..třeba jenom admin nebo tak nwm.. *7* -
Re: foto
mě taky moc ne *1* -
-
Re: Re: foto
Popravdě mě se tky moc nelíbí *15* spíš teda vůůbec *1* -
-
Re: Re: Re: foto
No to hey ...vidno na nej že je stará ...a brala by som zmenu aj pre taylora ... už ma obe plašia
-
-
-
-
pROSÍM..PROSÍM ..SMUTNĚ KOUKÁM
ahojky...nemohli byste pro mě hlásnout v jedný soutěži??? klidně Vám za to udělám diplomek..stačí napsat na blog nikoulka126.blog.cz
odzak na tu soutěž je : http://seventeen4ever.blog.cz/0907/ sonth-zacina
hlasujte prosím pro Nikoulka126
P.S. klidně si o ten diplomek řekněte -
♥
ve filmu harry potter vypadal fkt sexy *14* *14* *14* -
-
Re: ♥
jj souhlasím, jen je škoda, že musel umřít..to nemohl ten Voldemort zabít Harryho ?! :D -
-
Re: Re: ♥
ale jeho nezabil Voldemort, ale červíček ;) -
Re: Re: ♥
přesně ten zmetek Harry vždycky přežije
-
-
-
Hmmm
Moc by jim to skoro slušelo *9* -
best of best :)
Je nejlepší z nejlepších :o* ♥♥♥ -
-
Re: best of best :)
to je !!:) -
-
Re: Re: best of best :)
yes yeees:)))) -
-
Re: Re: Re: best of best :)
nerekla bych -
-
Re: Re: Re: Re: best of best :)
je to MUj názor :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: best of best :)
on neni jeden z nejlepsich!! je ten nejlepsi *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: best of best :)
njn
-
-
-
-
-
ááá ty nový fotky jsou úpa nejvíc klááásný *14* *14* *14*
-
????
zdá se mi to nebo sem opravdu nikdo nechodí???mno jestli to takhle půjde dál tak ne že Roba budem hledat v první desítce,ale budem ho hledat ve stovce:( -
-
Re: ????
Tjn. Když ono se tu nic neděje a nový fotky se sem dlouho nepřidávaly až teď:-(
-
-
On tu pořád je???
Jaj, já myslela, že ho odtud už někdo vykopal a on tu pořád prudí. Jak jen se ho zbavit? Propíchneme ho špendíkem a on uletí. Co? No nic, vyšlo nové bravo a je tam Robertova abeceda. Už jsem to viděla na aj stránkách a potěšilo mě, že jsem se v překladu moc nesekla. Většinu věcí jsem vám už říkala. Řecký jogurt, Exorcista a tak, vzpomínáte? -
headhunter
headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....
http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall
musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5* -
-
Re: headhunter
hehe tak trapný videa sem fakt jestě neviěl jako magůrek mega *1* *5*
-
-
sice to neni nic zajímavýho k Robovi,ale napíšu to sem *1* *1* *1* úžasně se tam hádáme na diskuzi Myslivcový jak to tak vypadá s jedním a tatáž člověkem-co se vydává za anonymy,kterej je tááák pitomej,že si myslí že za isabelswanncullen atd píšu já..jak ty lidi tam jsou pitomý...není to tak Isabel(Kamí)? *2* a ted aby člověk přišel na jiný myšlenky-co je new u Roba?kromě toho,že v listopadu půjde do kin Rozbřesk první část,na kterou se nehorázně těším? *14* *14*
-
-
to jo, ale napadlo vás, že když se tak chodíte na její profil hádat, tak jí přidáváte návštěvnost... :D
asi nijak zvlášť, ale... :) *15* *15* -
-
Já vim *9*, ale teď tam prostě musim, ale brzo toho nechám *3*
-
-
PREJ isabellswencullen *1* *1* *1*
-
-
PREJ pidi hajzlík :D, moc vtipný, moje jméno je hezčí:D a nauč se číst je to IsabellSwanCullen:DDD Tu svojí přezdívku si vymyslel fakt dobře, sedí k tobě *1* *1* *1*
-
-
-
jj to nás napadlo..ale myslím že je to jedno ¨kolik lidí předběhne...rptože my jsme věrný fanoušci a víme že ty naše hvězdy narozdíl něco od ní dokázali ne? *3*
-
-