Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bett.

foto

Nešla by ta profilová fotka změnit?? Nevím, jak vám, ale mně se absolutně nelíbí *9*
    • Re: foto

Mě se taky nelíbí a myslím,že to jde...Nebo to šlo alespon u Michelle Rodriguez,ale myslím,že mi sami to změnit nemůžeme..třeba jenom admin nebo tak nwm.. *7*
    • nikkolaczz

Re: foto

mě taky moc ne *1*
      • Re: Re: foto

Popravdě mě se tky moc nelíbí *15* spíš teda vůůbec *1*
        • h.f.2babetca

Re: Re: Re: foto

No to hey ...vidno na nej že je stará ...a brala by som zmenu aj pre taylora ... už ma obe plašia
  • nikola126

pROSÍM..PROSÍM ..SMUTNĚ KOUKÁM

ahojky...nemohli byste pro mě hlásnout v jedný soutěži??? klidně Vám za to udělám diplomek..stačí napsat na blog nikoulka126.blog.cz
    odzak na tu soutěž je : http://seventeen4ever.blog.cz/0907/ sonth-zacina
    hlasujte prosím pro Nikoulka126
    P.S. klidně si o ten diplomek řekněte
  • majule

ve filmu harry potter vypadal fkt sexy *14* *14* *14*
    • mishaloremi

Re: ♥

jj souhlasím, jen je škoda, že musel umřít..to nemohl ten Voldemort zabít Harryho ?! :D
      • Re: Re: ♥

ale jeho nezabil Voldemort, ale červíček ;)
      • Re: Re: ♥

přesně ten zmetek Harry vždycky přežije
  • Hmmm

Moc by jim to skoro slušelo *9*
  • best of best :)

Je nejlepší z nejlepších :o* ♥♥♥
    • nik011

Re: best of best :)

to je !!:)
      • Re: Re: best of best :)

yes yeees:))))
        • narzis

Re: Re: Re: best of best :)

nerekla bych
          • Re: Re: Re: Re: best of best :)

je to MUj názor :)
            • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: Re: Re: best of best :)

on neni jeden z nejlepsich!! je ten nejlepsi *14*
          • nik011

Re: Re: Re: Re: best of best :)

njn
  • ááá ty nový fotky jsou úpa nejvíc klááásný *14* *14* *14*
  • jackie28

????

zdá se mi to nebo sem opravdu nikdo nechodí???mno jestli to takhle půjde dál tak ne že Roba budem hledat v první desítce,ale budem ho hledat ve stovce:(
    • Re: ????

Tjn. Když ono se tu nic neděje a nový fotky se sem dlouho nepřidávaly až teď:-(
  • mysak.kol

On tu pořád je???

Jaj, já myslela, že ho odtud už někdo vykopal a on tu pořád prudí. Jak jen se ho zbavit? Propíchneme ho špendíkem a on uletí. Co? No nic, vyšlo nové bravo a je tam Robertova abeceda. Už jsem to viděla na aj stránkách a potěšilo mě, že jsem se v překladu moc nesekla. Většinu věcí jsem vám už říkala. Řecký jogurt, Exorcista a tak, vzpomínáte?
  • headhunter

headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....

http://www.youtube.com/user/HeadhunterBall

musíte vidět *1* *1* *1* *1* *5*
    • Re: headhunter

hehe tak trapný videa sem fakt jestě neviěl jako magůrek mega *1* *5*
  • jackie28
    sice to neni nic zajímavýho k Robovi,ale napíšu to sem *1* *1* *1* úžasně se tam hádáme na diskuzi Myslivcový jak to tak vypadá s jedním a tatáž člověkem-co se vydává za anonymy,kterej je tááák pitomej,že si myslí že za isabelswanncullen atd píšu já..jak ty lidi tam jsou pitomý...není to tak Isabel(Kamí)? *2* a ted aby člověk přišel na jiný myšlenky-co je new u Roba?kromě toho,že v listopadu půjde do kin Rozbřesk první část,na kterou se nehorázně těším? *14* *14*
    • your-darling
      to jo, ale napadlo vás, že když se tak chodíte na její profil hádat, tak jí přidáváte návštěvnost... :D
      asi nijak zvlášť, ale... :) *15* *15*
      • IsabellSwanCullen
        Já vim *9*, ale teď tam prostě musim, ale brzo toho nechám *3*
        • PREJ isabellswencullen *1* *1* *1*
          • IsabellSwanCullen
            PREJ pidi hajzlík :D, moc vtipný, moje jméno je hezčí:D a nauč se číst je to IsabellSwanCullen:DDD Tu svojí přezdívku si vymyslel fakt dobře, sedí k tobě *1* *1* *1*
      • jj to nás napadlo..ale myslím že je to jedno ¨kolik lidí předběhne...rptože my jsme věrný fanoušci a víme že ty naše hvězdy narozdíl něco od ní dokázali ne? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit