-
Robsten forever !!
BOŽE !!! Jsem tak ráda, že Rob chodí s Kristen.. :)).. dovede si předstvait, jací by mohli být jejich děti?... Učinění andělé !! :) *14* -
-
Re: Robsten forever !!
Taky jsem moc ráda :))..... když jsem viděla tu jejich fotku z anglije jak se vedou zaruce, byla jsem nejvííc happy xD...už jen chci aby to přestali tak tajit a ohlásili to officiálně, ale řekla bych, že toho se dočkáme až po natáčení Twilight ságy :)..nouvidíme, třeba i dřív *1* -
-
Re: Re: Robsten forever !!
Promiň fakt nechci být nějka hnusná...ale říká ti něco slovo fotomontáž???? Těch už tady bylo co se Roba a Kristen týče fakt na tuny....Rob je singl -
-
Re: Re: Re: Robsten forever !!
Hej ale oni spolu fakt byli korát že se rozešli...Kristen ted někoho má...ale Rob to neni..škoda.. -
-
Re: Re: Re: Re: Robsten forever !!
to je možné...tahle fotka by tomu i docela odpovídala :-D
http://images.google.cz/imgr es?imgurl=http://www.filmshaft.com/ images/2009/09/robert_pattinson_kri sten_stewart.jpg&imgrefurl=http://w ww.filmshaft.com/kristen-stewart-an d-robert-pattinson-confirmed/&usg=_ _6dithJ1gfHj_pjzTT7ohM0DmeAs=&h=831 &w=468&sz=128&hl=cs&start=39&um=1&i tbs=1&tbnid=seB9WjmF6S8dEM:&tbnh=14 4&tbnw=81&prev=/images%3Fq%3Drobert %2Bpattinson%2Band%2Bkristen%2Bstew art%26start%3D21%26um%3D1%26hl%3Dcs %26lr%3D%26sa%3DN%26ndsp%3D21%26tbs %3Disch:1 -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Robsten forever !!
to je fotomontáž,já videla pravou fotku a kristen tam je sama
-
-
-
Hej ale oni spolu fakt byli korát že se rozešli...Kristen ted někoho má...ale Rob to neni..škoda.. -
přesně (: -
-
Re: Re: Re: Re: Robsten forever !!
no,kdyby ses podívala na tu fotku pořádně do detailu,tak uvidíš,že se za ruce nedrží...K má ruku položenou někde mezi jeho loktem a rukou... *5* a to podle mě z nich ještě pár nedělá *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Robsten forever !!
kde je ta fotka?
-
-
-
*nějak:)
-
-
-
Re: Robsten forever !!
ale oni spolu nechodí...Robert je teď momentálně singl a můžeš si to přečíst i na jeho oficiálních stránkách *4*
-
-
tak včera jsme s přítelem shlédli Voda pro slony a fakt boží... krom toho , že si ze začatku přítel dělal srandu,že je to upír *15* tak se mu to nakonec taky líbilo a to je co říct *4* jinak je fakt , že mu tam ten střih asi zatím nejvíc sluší co jsem viděla... ale zahrál to krásně kloubou dolů.... *4*
-
nic moc se tu neděje
budem muset máknout na návštěvnosti jinak nám to kundáčka Roba srazí dolů *1* *1* *1* -
-
Re: nic moc se tu neděje
nojo...jak sme řekly...takže pudem živě diskutovat...O čem??... *15* *15* -
-
Re: Re: nic moc se tu neděje
mnoo tak to nevím..náký novinky o něm?já nic právěže nwm *9* *9* a dost mě to štve...nevim s kym chodí a nechodí..nwm ani jaká je momentálně jeho filmografie a co chystá za filmy..vim jen o vodě pro slony a bel ami ale víc nic *9* -
-
Re: Re: Re: nic moc se tu neděje
voda pro slony má být v Budějovicích 12.5. chceme tam s kamarádkou ject, ale o Bel Ami nikde nic...
na to, že ti začal natáčet dřív, tak žádnej trailer ani fotky nový nic...:- by mě zajímalo jestli to mají vůbec v plánu odvysílat...:-) -
-
Re: Re: Re: Re: nic moc se tu neděje
Bel Ami bude mít premiéru v roce 2012 nedavno jsem to četla. *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nic moc se tu neděje
nevadí, ale hlavně se na každou premiéru zase brober a tak jo..:D *14* *14* -
že jo vid?ale já než něco napíšu tak chcípnu *1* *1* *1* -
to si děláš humor!!!
před půl rokem psali, že to bude mít premiéru někdy příští měsíc....a to budeme muset čekat takhle dlouho??!! to fakt ne..
píšeme stížnosti děvčata..:DDD -
sakra to nééé!!! to tu uhynu..se na film tak těšim
-
-
Re: Re: Re: Re: nic moc se tu neděje
njn to je holt škoda:( *9* -
-
no jako museji, protože už mám přečtenou knížku a vypadá to dobře, takže doufám že bude i ten film...:)) *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
No našla jsem nějaké stránky kde to zpochybňují a našli podobné fotky ze kterých to prý bylo upraveno, ale já tomu nevěřím. Za prvvé má na ruce ten prsten co nosí, a ten náramek má taky na některých fotkách i s Robem. Dnes jsem četla, že už se odstěhovali od sebe, Rob měl na to prý stěhováky.Tak to vipadá definitivně. Škoda. Tolik se k sobě hodili. No jak je vidět není to kráse, protože kdyby bylo tak nemůže toto starého sysla upřednostnit před Robertem Pattinsonem.
-
:)
Kdo by měl zájem tak píšu druhou povídku *15* navazuje na novej měsíc po tom co chce Bella skočit z útesu... kdyžtak se ozvěte *15*
a chci se ještě zeptat nějaký novinky ohledně premiéry little ashes? -
-
Re: :)
jo to ja určitě zájem mam *5* , pač píšeš fak skvěle...a je mi llíto že Temny úplněk skončil *9* ...ale i tak ti patříí pochvala !!! byla to fakt super povídka a klidně by to mohlo být opravdický pokračování Rozbřesku!!!! *3* *15* ...takže určitě si ráda přečtu další tvoji povííídku, no ikdyž ted sem nějak ve skluzu těch 14 dní co sem tu nebyla je hodně znat *15* ...ale nějak to zvlááádnu a ty už tu povídku máš zveřejněnou??? *4* -
-
Re: Re: :)
tak sem dávám odkaz *15* komu se bude líbit může pridat i komentar :)
http://www.stmivani.eu/10-fanfiction-od-vas/skutecnost-nebo-sen/ -
-
Re: Re: Re: :)
dííky za odkaz....večer se na to vhrnu *15* a dam ti vědět ju...no ja ti napíšu komentář i tam *5* ...ale věřim že to bude stejně tak dobry jako Temny úplněk!!! *4* ...
-
-
-
-
"zív"
Je to buzík přece. *5* -
-
Re:
Dosaneš dodrčky.. chodí s Kriten takže ádnej buzík.. :) Ti nekde rozkope kule *3* *5* -
-
Re: Re:
dobre ty:) -
Ty budeš asi hustokrutěpřísná a vypatlaná "čtrnáctka" ne? *1* -
-
Re: Re: Re:
Takhle hloupá čtrnáctka? Tak dvanáctka ze čtvrté B. *1* -
-
Re: Re: Re: Re:
z ty 4.b ses ty co :D
-
-
-
-
Re:
Ale jenom v Little Ashes!!!!!!! -
Re:
klid ok? -
-
Nebo? -
-
Re: Re: Re:
co nebo, ja to rikam jenom pro tvoje dobro :D -
-
Re: Re: Re: Re:
Dovol, abych se zasmál *1* To má být výhružka neboj jen výkřik do tmy jedné hloupé a poblouzněné čtrnáctky? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re:
diky jitiku mas pravdu,no zasmat se muzes nikdo ti tady nebrani ale jko do tmy urcite nervu nebo co to tady pises protoze ja uz si to nepamatuju :D -
Re: Re: Re: Re: Re:
Mno já bych asi taky řvala kdybych viděla Roberta, protože vidět Roberta v čechách je jako žít ve vzduchoprázdnu bez skafandru..a to asi fakt nejde, takže kdybych už ho viděla, tak bych byla celá bez sebe, tak mi řekněte, kdo ne
-
-
-
-
-
-
změna profilovky
lidičky nemyslíte si taky jako já že by se Robovi měla změnit profilovka?je divný aby měl profilovku z doby kdy mu bylo 17 *1* *1* *1* jako je hezká,ale měla by se změnit za nákou současnější -
-
Re: změna profilovky
no popravdě mě se nelíbí vůbec..:-)
a jak se to dá změnit??:-)
*14* *14* -
-
Re: Re: změna profilovky
Je pravda, že na ní vypadá trochu divně, ale Robovi to sluší přece všude, ne? Takže jsem pro změnu:-))) -
-
Re: Re: Re: změna profilovky
to jasně že sluší, ale teď je takový mužnější.. *15* *15* takže změna...:-)
někde psali, že to jde na narozeniny, ale nevím mno...:-) -
-
Re: Re: Re: Re: změna profilovky
mno tak to zkusíme..protože teduž přece jen vypadá....mužně mno jak říkáte...a sekne mu to podle mě i víc.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: změna profilovky
jj přesně..uvidíme *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: změna profilovky
no a narozky má taky za chvíli...no uvidíme...:-)
týjo... musim vám to taky říct...konečně už vím, kdy pojedeme na water for elephants..asi nevydržím tak dlouho čekat..:-) *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
neviděl jste někdo předevčírem Simpsonovi? *1* byla tam parodie na twilight.Díl se jmenoval sosání *2* Edmont se zamiloval do Lisy a Nelson ji chtěl zachránit a přeměnil se v pudla s paraplíčkem *1* nakonec Edmont vysál místo Lisy Homera a umřel na vysokej cholesterol z jeho krve *1* *1* *1*
-
-
ještě sem to neviděla, kde se to dá stáhnout, nebo jaký je to díl?? :)
docela bych to chtěla vidět... :D *14* *14* -
Jj já už jsem to viděla sice ne předevčírem... ale fakt sem se u toho nasmála *1*
-
-
..,,
ve stmívání je úplně úžasnej ten začátek,konec a všechno co je v tom filmu,jeho myšlenky jsou geniální stejně jako jeho oči *14* prostě ho muliju v tom filmu nejvíc....navíc když řekl že je jako upír zrůda...to si nemyslím...je stejně hezký *14* -
-
Re: ..,,
uzasnej clovicek.. souhlasim :)
-
-
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487336374639911&set=a.487322827974599.112115.350407378332812&type=1&theater ahojky jestli líbí lajk,je to do vánoční soutěže s twilight :)
děkuji mockrát :) *15*