Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • together

Jsem ráda, že chodí s Kristen. Nikomu jinýmu bych nepřála *4*
  • jepravda ja ho milujem ale neda sa to vobec ani opysat je to taka laska ze ....ja ho nemilujem ako ostatny koli tomu ze tak nadherne vyzera alebo ze je filmova hviezda alekoli tomu ze je uzastny ja len ked som pocula jeho hlas skoro som sa rozplakala a strasne zavidim Kristen ze moze mat takuzastneho cloveka pri sebeako je Robert... Ja ho milujem
  • IsabellSwanCullen
    Tyjo. Dneska sem viděla ten film, jak byl teroristický útok na dvojčata a ještě teď mám husinu a když si představim, že by tam měl bejt Rob, jako v Nezapomeň na mě.... tak jako nevim. To by mě snad kleplo *4* *4* *4* *4* *4* Já vim, že sem magor *1* *1* *1* *1* *1*
    • your-darling
      to mi povídej, já koukala na World Trade Center na intru a s holkama sme řešily do půlnoci to s Robem a byly sme totálně vyndaný... :D *1* *1*
  • kikina-m

(:

Moc jse těšim na ten novej film Voda pro slony..nevite kdy má byt premiera?? *7* *1* *4*
    • lbartzzz

Re: (:

u nas okolo 19. 05 2011
      • Re: Re: (:

jojo...už se nemůžu dočkat..:-) chci si to asi apřed přečíst..ted sem začala číts knížku miláček, ale nedovedu si představit, že v něčem takovém bude taky hrát....-) ale snad to bude ok...-)
  • lenkaschs
    Robert Pattinson Will Be A Great Dad, ‘Breaking Dawn’ Director Says
    Bill Condon reveals what we knew all along — Rob’s natural and kind with children. Find out why he will be the perfect father!
    Robert Pattinson is so sweet, and now the director of Breaking Dawn has revealed why he will be an amazing dad!

Rob, 25, gets a rave from Bill Condon on the DVD commentary of Breaking Dawn.

“You look at Rob here and you get a little hint of what you’ll see a lot of in the second film,” he says. “He is unbelievably tender with babies — with children, not just babies. He was with Mackenzie [Foy] too. There’s something that changes about him when he’s with children. He’s just so sweet and caring and I think you really get a little glimpse of that here.”

Do YOU think Rob will be a great father in real life too,?
    • Jasne ze by byl *1*
      • týý jo, chtěla bych ho vidět za pár let, až bude mí svoje děti... Přijde mi roztomilý, když se o ně chlap stará :D :D
        • Na fotkách s miminkami je opravdu sexy. Ono to má obecně grády když chlap jde s dítětem.
          • to jo, ale ne takový ty co přepalují děti s "kyslíkovou maskou" :D :D
            Ale Robovi to s dětma prostě sluší :D
            • your-darling
              *přebalují...
              Všimla sem si tý chyby až ted a zní to fakt děsivě... :D
  • promin že se ti nepořála k svátku zapoměla jsem tak všechno nejlepší *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Vím, že tento svět je vynalezavjší, ale ne všichni angličané umí mluvit a číst česky. *3*
  • 9.8.2012 by měl do kin přijít film Cosmopolis.
  • je skvely herec mel by zapomenout na tu druhou a myslet na kresten *14*
  • PODPOŘTE ROBA!!!!!!!!!

AHOJ! PRO VŠECHNY CO MAJÍ RÁDI ROBERTA!
    DEJTE MU ZDE HLAS - Dej tu hlas pls pro Roberta Pattinson - http://www.people.com/people/packag e/gallery/0,,20283823_20284523,00.h tml
    - důležitý!!! pls - SOUTĚŽÍ TU S TAYLOREM LAUTEREM!! *8* !! JE TO SOUTĚŽ ČASOPISU PEOPLE - SEXY MŮŽ!! *14* *14* *14*
    • lenssenaspol

Re: PODPOŘTE ROBA!!!!!!!!!

Jasně pospořím ho! *3* *4*
  • Happy birthday! *3* *3* *3* *3* You are realy good actor.No you are best actor.!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit