Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj roberte mam te strasssne moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc rada mas se dobře doufam ze joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo uplne te ZBOZNUJU PAK NAPISU CAUY MEJ SE DOBRE AHOJKY
  • b.e.t.u.l.i

www :D

uzasny!!! *15* ma to jen jednu chybu je to v nemcine *7* ja uz sem si tricko objednala :)
    http://www.closeup.de/show.asp?page=xsearch&query=search%3Dtwilight%26referer%3Dtwilight%2Dfanshop&nlc=&nlr=&referer=twilight%2Dfanshop&referrer=&language=
    • miss_cullen

Re: www :D

tak se nezapomeň pochlubit až ti příjde *15* *15* *15*
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: www :D

jj jasne se pak budu naparovat jako Rosalie *18 to se mi libi :D *15* *3* vymyslime nejaky novy prirovnani ze stmivani :) treba krasny jako Edward *4*
  • jackie28
    http://zdenca016.blog.cz/ jukněte na můj blog...můžete zanechat komentík a nebo napsat zprávu...popř.je tam i anketka a můžete blog ohodnotit *1*
  • on je taaak sladkej ja ho miluju a kazdej ma jinej nZOR NEKOMU SE MUZE libit taylor a nekomu rob =))))) ale me se libi rob ne ja ho miluju =))))) on je tk sladkej krasnej a i v 33 bude sexy jako ted!!!! =))))) *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Twilight saga

Normálně sem myslela,že když se spolu nevyspali v jedničce tak alespon ve třetí knížce...Jenže oni se spolu proboha nevyspí ani ve trijce...jen je tam scéna jak sou sami v domě u Cullenových a už se navzájem svlékají a v tom Edward přestane a nechce už dál protože se bojí že jí ublíží*4* ...A uz se nemůžu dočkat na ctvrtej díl....Byla jsem na anglický diskuzi(bohuzel tam se musíte dorozumět) a říkali že Bella bude mít ve čtyřce dítě a s Edwardem se vezmou....ALE HOLKY UZ SI TO PRIZNEJTE ZE NEJSTE UNEŠENÝ Z ROBERTA PATTINSONA ALE VE SKUTEČNOSTI Z EDWARDA CULLENA....A KDYŽ SPOJÍ rOBERTŮV XICHTÍK S eDWARDOVÝM CHARISMEM...TAK PROSTE DOKONALOST.MNO JEŠTĚ ŘEKNĚTĚ ŽE SE MNOU NESOUHLASÍTE *14*
    *1* *3* *4*
    • odysseus

Re: Twilight saga

Máš samodzřejmě pravdu *1* *1* *1* EDWARD JE PROSTE NEJ NEJ NEJ NEJLEPSI!!!
    • Re: Twilight saga

jj, je to pravda, kámoka čtyřku četla a skutečně budou mít společně dítě.... *15*
    • Re: Twilight saga

no máš naprostou pravdu!!!! dva v jednom co??? *14* je boží!!!! *15*
    • misineczka

Re: Twilight saga

No to máš pravdu *14* ...ale taky byl dobrej i v harrym pottrovi *15*
      • pro misineczka

v harry potterovi mi prave pripadal jako takovej jeste chlapecek ale zahral to krásně....A NORMÁLNE SEM TED NA JEDNOM ANGLICKYM WEBU CETLA ZE BY NIKDY NECHODIL S FANYNKOU...MNO ŠKODA *7* *4*
        • misineczka

Re: pro misineczka

No co ty víš?...možná chodil ale nevěděl o tom
          • Re: Re: pro misineczka

říkám že říkal ze BY nikdy nechodil s fanynkou ne ze tvrdil ze nechodil s fanynkou
  • pro peggy

*15* peggy neprijde mi, ze sem nekdo pise.. my s betuli to tu aspon udrzujem pri zivote *3* ale kdyz si tak chytra tak nadhodn nejaky tema a treba tu nebudou diskuse o hovnech *3*
    • nik011

Re: pro peggy

si myslis ze to tady udriz kdyz sem jednou za pul roku prides kdyz ses nemocnej, tak to je teda vtipnýý
      • Re: Re: pro peggy

jenze ja sem uz nechodim jen kdyz sem nemocnej *15*
        • nik011

Re: Re: Re: pro peggy

jezs marja sme zhorsil naladu :D no nikdy jindy sem te nevidela :D
          • Re: Re: Re: Re: pro peggy

to sem rad ze sem te potesil *15*
            • nik011

Re: Re: Re: Re: Re: pro peggy

no to bud :D
    • b.e.t.u.l.i

Re: pro peggy

Hej! :D kevine! ted si napsal ze se bavime o hovnech? :D no promin mi ale Robert neni hovno :P
      • Re: Re: pro peggy

to jen aby madam omluvila, ze sem pisem vis Bet *15*
        • b.e.t.u.l.i

Re: Re: Re: pro peggy

jo taak :D a co ji je vubec dotoho? vzdyt sem snad este nikdy nepsala.. :D
          • Re: Re: Re: Re: pro peggy

fakt? nikdy *15* tak ted mi to neprijde vtipny, ale smesny *15*
            • b.e.t.u.l.i

¨to sem este nevidela jen kousek :D ale on je sladkej vsude :P
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro peggy

tobe se patyzon libi i v tom filmu HOW TO BE? *15*
            • b.e.t.u.l.i

no ja nevim mozna :D:D
  • Jarynka27
    http://www.odhaleno.cz/hollywood/8228-fesacky-upir-robert-pattinson-se-v-25-letech-stydi-za-sve-bricho-co-bude-delat-ve-40.htm *2* *2*
    • No mě osobně se hodně nabušený chlapy nelíbí, přijdou mi jak reklama na steroidy. Mám raději normální muže, se zdravím vzhledem.
      • Jarynka27
        Jenom ať zůstane tak jak je,sluší mu normální postava *14* *14* Nabušených herců je dost.
        • Přesně tak.. Chudák ty jo takový hnusný pomluvy..Mě se takový ty nabušený chlapy taky nelíbí.. Líbí se mi tak jak je.. V BD vypadal skvěle nechápu co mají..
      • sory za hrubku.
  • jackie28
    Boha jeho ted jsem se dozvěděla na blogu myslivce jak jsem strašně namyšlená...Nechápu která blbka tohle mohla napsat.To že je někdo upřímnej tak je hned namyšlenej.A hned se štouraj v tom,že poslouchám Miley Cyrus a že se mi líbí Rob Pattinson.Je vidět že se s člověkem co má na ní upřímnej názor hádaj jen malý desetiletý fakani.Nechápu je,jak můžou obdivovat holku,co nic nedokázala... *1*
    • Jackie úplně s tebou souhlasim a když jsem viděla co na stránkách myslivcový píše tak LOLA nebo jak se jmenuje je mi úplně na blití a nehorázně mě ser..e *16* *16* *1*
      • jackie28
        a koho by to nes*alo že?
    • vrtulka
      jackie28 nedej se, jen tvrdě do nich *3* teď jsem si četla diskuzi u tý blbky a nestačím zírat. Ty lidi tam jsou úplně padlý na hlavu. Jak si vůbec někdo může brát za vzor a zbožňovat takovou nicku, nechápu. Jsem s tebou zajedno *3*
      • jackie28
        přesně tak...a nechápu dilinky co urážej,aby byli zajímavý-prej namyšlená,v čem tu namyšlenost hledají?že je člověk upřímný?prej že jsem hloupá-a co jsou oni?fakt demence
    • lenkaschs
      přesně úplně s tebou souhlasím
      • jackie28
        ale víš co taky je vidět,že pak v životě nic nebudou umět a že budou blbý jak tága protože si budou myslet,že když obdivujou Myslivcovou že jsou in...Prostě na profilu myslivce je vidět už jen z těch komentářů že vesmír a lidská blbost jsou věčný...když děvčata ani nedokážou pochopit že to neni hvězda a když chce být hvězdou tak musí snést i kritiku a ne že si na svém blogu bude stěžovat na anti a psát že jí jen každej závidí...tomu se říká debilita a namyšlenost z její strany a ony to nechápou...asi jsou na to ještě dost mladý aby to poznaly...a mě se budou smát,že se mi líbí Rob a že poslouchám Miley Cyrus-ty alespoň něco dokázali že? *1* že timhletim prej vodpovídám na deset let a ne na 17..že prej jsem jako malá..a co jsou ony?povrchní,namyšlený a hloupý+naivní jako Dominika sama
        • your-darling
          páni... vystihla si to dost přesně... :)
          až jednou bude Myslivecká tam kde Rob, nebo jak si řekla Miley, tak potom jí můžou opěvovat děcka jaký chtěji... ale tohle mi taky vadí, když jí uctívaji, jako kdyby byla svatá a ve skutečnosti je jenom zblbly její fotky, na kterejch se tváří fakt děsně... :D
          *15*
          • jackie28
            ale na druhou stranu,náš problém to není,oni jsou hloupý....až dopadnou jak dopadnou a nebo až se v Myslivcový zklamou tak se budou trápit...Ale co my jí neobdivujem,nám může být ona putna....na fotkách vypadá opravdu děsně a taky si myslím,že kdyby jí viděli nenamalovanou a nezretušovanou tak ihned na ní změní názor...by utekli,protožeby si jí spletli se zombí...a věř mi viděla jsem fotku kde neměla ani řasenku prostě nic...samej jebák,nevýrazná,kruhy pod očima...prostě hnus...a taky si myslím že kdyby se za ní hnali do Ostravy nebo kde že to bydlí,a potkali jí na ulici tak si jich ani nevšimne a ohrne nad nima nos....když vydržíte pak hodim odkaz kde jsem tu hnus fotku viděla *1*
            • your-darling
              to nevypadá na tý fotce tak hrozně... :D podle mě tam vypadá líp než na těch vyretušovanejch... :D :D neni tak umělá... :D
              ale jak si řekla, kdyby jí potkaly, asi ohrne noc... *4*
            • jackie28
              http://www.facebook.com/photo.php?fbid=108972822540751&set=o.159171878370&type=1&theater tady je ta slibovaná fotka...já nevim jak vy,ale já jí potkat na ulici tak se leknu a uteču...upořímně zdrhla bych i kdyby byla namalovaná-ale předtim bych jí asi změnila vizáž obličeje...pěknýho moncla pod okem *1*
  • your-darling
    http://www.youtube.com/watch?v=p1OHXR63a38

chci listopad a HNED!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • IsabellSwanCullen
      Že jsem se na to koukala.... teď to už tuplem nevydržim. Chci mít nějaký nadpřirozený schopnosti a vykouzlit listopad *16* *16* *1* *1* *1* *1* *1* Souhlasím s tebou:!!!!! CHI LISTOPAD A TO HNED !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • your-darling
        to mi povíde... *7* *7* , nejradši bych to neviděla, ale když už to je na netu,tak to nejde vydržet nekouknout se na to... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2*
        • Zuzzanka.k
          A hned několikrát denně *1* *1* *1*
          • Já chci takýýýý listopad...vypadá to úžasně *14* *14* *14* *14*
          • your-darling
            to je slabí slovo... *14* *1* *1* *1*
            • IsabellSwanCullen
              Asi tak *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Zuzzanka.k
      Úžasné video, už se taky těšímm a moooooooooooooc *5* *5* *5*
  • strasne ho milju je bozii ani se to neda popsat!! je fakt strasne nadhernej!!! a ve stmivani mu to vazne sekne jako upirovi!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit