-
Ty jo tak to se koukněte na tohle :-D
http://www.youtube.com/watch?v=S8B-YFCk2fQ&feature=related -
♥
Všechno nejlepší, Robe, jsi super! =) ♥ -
Robert ted nemuze byt s Kristen kvůli snow white tak jí alespon poslal zlatý medailonek spolu se vzkazem napsaném v latině i s překladem ve kterém se píše :
“Even if you can’t see me, my love for you is always there.”
Kristen to dojalo k slzám.
Informoval o tom magazín Star. *14* -
-
ježíš, to je krásný... :) já chci taky... :)
-
-
Kdo by nechtěl... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Se jí nedivim. Já bych taky brečela *3* *3* *3* *3* *3* *3* Rob je prostě romantik *14* *14* *14* *14* *14*
-
pošleš mi odkaz prosím...děkuju :)
-
-
Hezky nám Rob i Kristen stoupají v žebříčku, to je dobře *3* Jinak na Rozbřesk se chystám ještě určitě tak 2x a pořád dokola poslouchám soundtrack *14*
-
He is best actor and very very beautiful gay. I love him! *14*
-
3. misto
no parada! *3* -
-
Re: 3. misto
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: 3. misto
přesněěěě....ten to vytáhne na první -
-
Re: Re: Re: 3. misto
týý jo...mohl by..takm ještě nebyl..:-DD -
Re: Re: Re: 3. misto
nádhera *14* stoupá zase vzhůru, jen tak dál Robe *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 3. misto
muzu se vas na neco zeptat holky? *15* kde jste zjistily ten zebricek s tim Robem?diky za odpoved *14* -
Re: Re: Re: Re: 3. misto
přensě tak Lucí *3*
-
-
-
-
-
Tet sem viděla ty ukázky na toho miláčka,a upřímně.. Film vypadá dobře, ale hrozně mi vadí, že se tam líbá s někym jiným, než s Kristen. :-D
Chodí spolu vůbec ještě?? Poslední dobou se o nich vůbec nic nepíše!! :-/ -
-
tak to je jasný, že když je herec, tak musí být i s někým jiným, i když jenom ve filmu, ale je to divný... Třeba v Nezapomeň na mě mi to nepřišlo s Emili tak divný, ale Umu Thurman nemám ráda a to bije do očí, to je fakt :D
-
-
Je na něj už moc stará a je to takové nepřirozené než s mladými herečkami. A když se bude líbat s tou K.T.Scott nebo tak nějak tak to je fakt dost divný.
-
-
škoda mluvit, ale je to film... Četla jsem tu knížku a je dost zajímavý, ale když sem to četla, tak sem si nedovedla Roba v tý roli představit :D
-
-
Ona je i knížka? To sem nevěděla.. Tak to si jí musím přečíst :-D
-
-
knížka je super, byly tam některý věci, který ve filmu nebyly.
jestli chceš vědět jaký, napiš mi *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
Vždyť spolu byly viděni 3.3. v Paříži a pak na akci 7.3. zase spolu, tak asi chodí, proč jinak by se všude ukazovali spolu. Docela se k sobě maj.
-
-
http://www.mujzpravodaj.cz/Robert-Pattinson.aspx
tady je ta akce ze 7.3. -
-
Jojo tak to je fajn :-) Díky :-)
-
-
-
-
Happy B-Day Rob :3 *14*
-
je skvělej
cože nelíbí se ti ty si fakt šílená kdyby se víc holil možná by byl hezkej ale on je i tak takže co -
ss hezci nez TAYLOR :D