-
No já si myslím, že Twilight je dobrý únik od reality. Vždy se odreaguji a zasním. Herci se mi líbí, hlavně Robert a Kristen jsou krásný filmový pár Docela bych jim to přála i v reálu. S Robertem jsem viděla víc film a skoro vždy se mi líbil, nejvíc v remember me. Voda pro slony je také dobrý film. Těším se v únoru na Miláčka podle ukázek by to mohl být také dobrý film. Nelíbil se si jak hrál postiženého letce to bylo divný (psycho). Z Roberta roste nová star tak mu to přejme.
-
HOLKY
TO MUSÍTE VIDĚT. NA WEBU MÁ NOVÉ PHOTOSHOTY ROBA S KRISTEN A PADÁ MI BRADA, KDYŽ JE VIDÍM. KDO MÁ ZÁJEM, PÍSNĚTE A JÁ VÁM POŠLU ODKAZ, ABYCH NEDĚLALA REKLAMU. JINAK VIDĚLI JSTE BRAVO? SICE JE TA ABECEDA STARÁ, ALE I TAK TO JE SKVĚLÉ... *14* *14* *14* -
♥♥ rob ♥♥
On je nejlepší ♥ já ho zbožňuju!!! looooveeeee yoooouuuuuuu_!!!!! =-**** *14* *14* *14* -
šestý smysl xD
http://www.4tnz.com/content/what-se cret-vampire-power-do-u-have
tad y si můžete otestovat jakou máte speciální schopnost:D mě vyšlo že jsem jako Alice že vidím do budoucnosti xD kéž by to byla pravda xD -
good video
http://www.videacesky.cz/parodie/st mivani-stoji-za-prd
Tak na to se všichni koukněte, hlavně fanoušci Stmívání. *14* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: good video
tak to nemá chybu... *15* *15* *15*
-
-
:):)
ahojte lidičky tak jsem se tu po dlouhý době konečně objevila....náký novinky?vo Robovi?jakýkoliv..a nebo jinak:jak se máte,jak jde život..atd:D *1* *3* -
-
Re: :):)
život je ok, ale tady žádnej...nic se tu neděje..musíme s tim něco provést *15* *15* ... -
-
Re: Re: :):)
jj to budem muset..co náký novinky?chodí Rob s někým? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: :):)
nikde nic, ale znáš to i kdyby jo, tak sou to většinou kecy...já jenom nutně potřebuju vědět, kdy bude ten trailer na ten jeho film..:-) *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :):)
jj to jo stejně by to byly drby...chápu s tim trailerem...to já si ale spíš scháním fotky... *1* *1* *1* je dokonalej..vidíš jak blbnu..mám svýho a blbnu zase vohledně Roba *1* *1* *1* ale von je tak dokonalej..nemůžu si pomoct -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :):)
už jsem ti ty fotky na vzkaz poslala..odkazy na fb:D mno má tam fotky když byl asi tak v našem věku,pak z nákýho předávání cen *1* jukni se na to sama *3* *1* a celkem pěkný fotky..ale když byl mladej...takový hooodně sexy fotky *14* *14* *14* slintám -
jj všimla jsem si... *1* *1* *1* -
tak neblbni...pošli mi nějaký fotky..:-) pls...
hele všimla sis, že vždycky když píšeme mi dvě, tak sou to takový sra*čky..to se někdo musí pobavit..:-DDDD *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
http://youtube.zex.cz/index.php?id=ukaz&co=K8XxvMa6Kd8 Pěkné *2* už ať je listopad *14* *14*
-
všechno nejlepšiiii edwart *4* *14*
-
...
tý jo Rob je zase na 4. místě...on tu skáče jako moje nálada...:-DDD -
-
Re: ...
asi tak...já mám roadost největší..jentak dál *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ...
at na tom 4 místě klidně zůstame delší dobu, to nevadí *1* hlavně at zase nepadá dolů -
-
Re: Re: Re: ...
jo vid..:-) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
přesně tak souhlas s váma *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
...:-DD *14* *14* *14* *14* *14* ...taky..:-D -
jjjj je mi to jasný.. *1* *1* *1* ale já nesouhlasim z povinnosti,ale kvůli tomu že jsem do Roba blázen-je božskej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ty musíš povině souhlasit..:-DDD
-
-
-
-
-
-
Mě se nezdá že by Robert byl d*bil ba naopak je nahodou dobrý herec a i hezký a ja doufám a věřím že se dají s Kristen opět dohromady nebo tak něco ale jinak jsou stale v kontaktu pres skype a textovky ale prodal jejich spolecny dum treba e to novy zacatek jejich vztaahu a zacnou od nuly a nebo je to definitivni KONEC! NE NENÍ A NIKDY NEBUDE TITO DVA MAJI STALE NEJAKE CITY K SOBE NAVZAJEM A BYLY SPOLU VIDENI AT UZ JSOU JEN PRASTELE NEEBO NECO JINEHO VZDY TO BUDOU VECNI MILENCI . *14* *15* *1* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *2*
-
-
Je hnusnej ani pořádný svaly nemá!
-
Jo no...je úžasnej!!*9*
-
Přesně tak!!Robert Pattison není v žádným případě d*bil!Náhodou je to supr herec v Twilight Ságe ho mám strašně ráda a s Kristen se dají snad určitě dohromady oni k sobě poříd něco cítí a pořád se milujou jako v Twilight.Třeba už spolu chodí ale Robert se bojí to říct té své současné přítelkyni a Kristen je úžasná *14* *14* *14* *14*
-