-
Dobrisi kamo
-
ROBERT PATTINSON - S TÁTOU DO SEX KLUBU!
Zdroj: isifa.com
V rámci promo tour k novému filmu Miláček, ve kterém hraje hlavní roli, herec nedávno navštívil německý Berlín, kde na něj čekalo velké překvapení...
Robert totiž dostal VIP pozvánku do tamního vyhlášeného nočního podniku KitKatClub, kde si měl užít divokou noc. Když později herec telefonoval se svým otcem a svěřil se mu s neobvyklou pozorností, táta mu přivodil další šok tím, co odpověděl.
"Říkal jsem taťkovi do telefonu o té pozvánce," vypráví se smíchem Rob: "Na rozdíl ode mne z ní byl nadšený a prohlásil, že za mnou okamžitě přiletí, půjde do toho klubu se mnou a užijeme si."
Pro filmového Edwarda však není tento druh zábavy tím "pravým ořechovým", a tak k návštěvě podniku vůbec nedošlo. Robert svým telefonátem však potvrdil, že má velmi dobrý vztah se svými rodiči. "Za všech okolností mi pomáhají zvládat všechny nepříjemné situace, které souvisí s popularitou," svěřuje se herec a dodává: "Dělám všechno proto, abych byl maximálně nenápadný. Jakmile paparazzi zjistí, kde jsem, nedají mi pokoj. Dohání mě to k šílenství. Jedině díky rodině zůstávám v pohodě." -
-
Tak to je fajn že tam nešel :-D By mě zajímalo, co by na to řekla Kristen :-D
-
-
lepsi nez bulvar
no tak zase jsem trochu brouzdal po netu,casopisu a nasel par zajimavych veci ohledne robertovi takze za 1. robert neni s kristen, byli spolu, ale rozesli se protoze jim to proste neklapalo 2. kristen kvuli nemu sili protoze je do neho blazen a on ji nechce, to ma za nasledek jeji kazdodenni ozirani,fetovani atd....proto na nejnovejsich civilnich foto je porad mimo a s cigem:D 3. proslycha se ze robert ma zalusk na zpevacku Lucie Jones, se kterou pry travi hodne casu a kristen ji akorat tise zavidi, coz se projevu jak se chova(tak to tam doslova stalo) no tak uvidime co z toho bude Lucie je dobra zpevacka a osobne ji mam radsi nez kriten *3* -
-
Re: lepsi nez bulvar
tý jo...popravdě nemám ráýda bulvár a nic tomu podobnýho...takže tomu že spolu nesjou docela i věřím...ale to, že Kriten fetuje nebo tak..to je trochu divný ne..:-) -
-
Re: Re: lepsi nez bulvar
mno já nechci nic říkat,ale je to tak já ty fotky viděla.. *1* *1* fakt Kristen fetuje...ale to už byla naložená ve fetu i dřív...viděla jsem i starší fotky jak pokuřuje z vodní dýmky..mno a ted nák fetuje tvrdý drogy..i marihuanu -
-
Re: Re: Re: lepsi nez bulvar
tak jo, ale pořád sou to fotky...to ste jí viděly s nosem v drogách bo co??:.--) já sice taky nevim co je pravda, ale třeba kdo si nezakouřil vodnici??:-) -
-
Re: Re: Re: Re: lepsi nez bulvar
mno já určo ne...já nefetuju nechlastám ani nekouřim.. *1* *1* *1* ale jako přesto..jede v tom fotky to jen usvědčujou
-
-
-
-
-
VODA PRO SLONY
právě jsem viděla film Voda pro slony - je to krásný příběh. Moc se jim to povedlo. Je to můj druhý nejoblíbenější film s tímto hercem, po filmu Nezapomeň na mě.
Myslím si, že je dobře, že v tom hrál právě on. Díky němu mají jeho filmy duši -
-
Re: VODA PRO SLONY
moje slova... už jenom čekám na český titulky na netu...
a budu na to koukat do zblbnutí... :D -
-
Re: Re: VODA PRO SLONY
stahla jsem to i s českýma titulkama na uložto.cz - je tam toho spousta -
-
Re: Re: Re: VODA PRO SLONY
tak to je super.. :-)
-
-
-
-
Patizon je fakt d*bil a kr*tén.Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger nebo David Schwimmer-seriál Prátelé jsou dobrý herci Patizon na ne nemá!!!!
-
-
Jak jsem již řekla: Jo ahá Pattinson je d*bil a co jsi v tom případě ty? Jako sorry,chápu tohle je diskuze,sem si může každej psát co chce,ale d*bil už je urážka, a co urážka, tim že řekneš o někom že je d*bil tak jasně říkáš že je nesvéprávný a postižený! najdi si to slovo někde na internetu, myslím že vzdělání ti chybí. A ano znám Stallona, Schwarzenegra ale věř mi nebo ne, herec nemusí mít svaly aby něco znamenal pro celý svět. Ano taky se mi noc Stmívání nelíbí,ale jde z toho komentáře vidět,že jsi ho v jiných filmech neviděl.Jestli se ti něco nelíbí tak vypadni a neotravuj tu.Stačí napsat svůj názor jednou, ne abys ho tu omýlal pořád dokola. Víš jak mi to přijde? Že ty mu jen závidíš jeho slávu, peníze a úspěch u ženských. Njn to se špatně nese co? *1* Holt ty takový nebudeš,ty budeš jen zamindrákovaný jedinec, co neumí nic jiného, než závidět. A docela trapas, tyhlety komenty píšeš skoro ke každému herci. Njn někdo umí být charismatický a sexy narozdíl od tebe. To je jen závist zlato, nic víc. *3* A závistivý lidé to nedotáhnou daleko to mi věř.
-
Sklapni a vypadni z této diskuze!! *16* *16* *16* A navíc se snažíš maskovat dvěma nicky, jak ubohé... Já jsem tě už dávno prokoukl, heč!!! *1* *1*
-
-
PLLLS
Ahojky lidi hláslibyjste mi pls tady? Jsem tam s Robertem Pattinsonem http://barush-twilightsaga.blog.cz/0905/soncts MOC DĚKUJUU -
-
Re: PLLLS
máš to tam. *3* -
můůj je tam taky *15* ...a jasny že vedeš *15* jak jinak s Robem...o ani jinak nejde *15* -
ode me uz mas hlasek...
*4*
-
-
narozky
všechno nejlepší....ať natočí další super filmy!!!!! happy birthday!!! *4* -
Natocte aj druhe file pls
-
Nevím jestli jste to neviděli,ale kdyby náhodou tak: *3* http://stmivani.svetu.cz/27437-peoples-choice-awards-fotky-videa-nominace-.html
-
Něco podobného jsem tu už dávala,ale tady je i ukázka,tak snad se bude líbit *3* http://twilightworld.pise.cz/168475-robert-pattinson-jako-milacek.html