-
určitě robert aspon neni tak desnej *8*
-
Hají
Tak já už musím jít do postýlky dělat hají...Jj a zítra tu bohužel nebudu protože jdu ke kadeřnici na melírky(to sem zvědavá jak to dopadne) *7* Tak dobrou noc a zase sladké sny vy víte už o kom myslím,tak dobrou(chrrrrrrr) *15* -
-
Re: Hají
nazdar -
Re: Hají
papa *1* *1*
-
-
:-)
tak to nechapu... je az pod takovyma..... *9* ale i tak nejde o poradi.podle me treba na biebra chodi furt ty samy pipky a chvali si ho samponka jednoho,ale myslim ze na roberta chodi vic lidi-holek *1*
mimochodem-o5 vse neeeeeejj LOVE LOVE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* vse nej s kristen *1* *4* *4* *14* *14* -
jsi sexi roberte *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Patizona nemám rád je to spatnej a zlej herec,kazdému se líbí neco jiního.Já mám rád Sylvestra Stalloneho to je muj nej herec a jeste David Schwimmer je dobrej
-
-
Komu to cpeš? Už jsi svůj názor několikrát napsal, snad jednou to stačilo ne? Nebo si léčíš mindráky, že takový nikdy nebudeš? Rob má alespoň charisma, je pěkný herec, má krásný kukadla a hraje skvěle. A ty se se Stallonem můžeš jít bodnout. A nauč se gramatiku než něco někde napíšeš!
-
-
happy birthday
tyvl to je strašný že zas uběhl rok,:/ Všechno nejlepší, happy birthday!!!♥♥♥♥ ur the best!:) -
happy
přeji moc moc hezké narozeniny *5* *5* *14* -
...
Hraje rob ve filmu harry potter a vězen z askabanu??A hraje v patym dile me se zda ze ne kdyz ve ctvrtym umrel *7* *7* -
-
rob zije ...
rob vazne zije jasny a nikdy neumre!!! *16* -
Re: ...
ne ne, v Harry Potterovi a vězeň z Azkabanu Rob nehraje. Ve čtvrtém díle HP a Ohnivý pohár ano a v pátém díle HP a Fénixův řád vlastně ani nehraje, pže tam se objevuje jenom jako vzpomínka někoho *3* -
-
Re: Re: ...
diky vyhrala si mi sazku *3* *1* -
-
Re: Re: Re: ...
nemáš vůbec za co *3*
-
-
-
-
srázek
lidičky bude někdy nějakej srázek bydlite daleko Prahy ???? *7* *7* *7* *7* -
-
Re: srázek
Ja bydlim v Hradci Králové -
-
Re: Re: srázek
jo ja taky :) v Hradci -
-
Re: Re: Re: srázek
bysme mohli udelat sraz v hradci *4* -
-
Re: Re: Re: Re: srázek
ale ja jsem z kladna a to je jen do prahy 30km do hradce nejedu *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: srázek
jj jasne *3* ja sem bohuzel z hradce *9* *7* -
Ale 100 km kuly tomu nejedu *1* -
no musime se kvuli robovi domluvit.. *15* -
tak snad to nějak dáme dohromady *3* kvůli Roba *15* *15* -
tak to nam trochu newijde *9* -
ja sem z Kolína *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: srázek
jj souhlasím *15* *15*
-
-
-
-
-
...?
ahojky...tak co nevíte nějaky novinky ohledně vztahu Kristen a Roba?...četla jsem o tom v dívce a moc jim to přejju, jenom nwm jestli je to pravda, nebo ne *3* ?... *15*