-
holky ,našla sem dlouhý video z části Rozbřesku... na fcb napište STMÍVÁNÍ a tam někde na zdi je 2. scéna z Rozbřesku nebo tak... je to sice španělky, ale stojí to za to...
záběry z ostrova Esmé... :D bomba... *14* *14* *14* *14* *14* -
robert
rober je nejlepšiiiiiii a ikdyž sem jeho velka fanynkaaaaaaaaaa tak to krystyn a robovi mooooc přeju dit na každiho nekdo šeka ja si taky nekoho nasla a je mi 14 *14* -
odkaz na blog
sleduj denně novinky na našem blogu www.twilight--cullens.bog.cz -
Tak Rob nám prý randí s blondýnkou z filmu Disturbia *8* *8* Ikdyž bereme novináře s rezervou že jo,ale je s ní vyfocenej *13* *13* Třeba je to příbuzná *1* *1* *1* *1*
-
-
Je to jen jeho kamarádka *3* sešel se s ní kvůli nějakému projektu neboj te :) s Kristen je pořád...
-
-
ještě že tak *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Urcite je to pribuzna *1* To by Kristen neudelal *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Beztak nějaká vzdálená sestřenica *1* *1* *1*
-
-
Taky si myslim *1* *1* *1* *1*
-
chápu to dobře že rob a kristen jsou spolu jak v twilight tak ve svém reálném životě *1*
-
-
Jo jsou spolu *4*
-
-
-
-
-
třetí
Lidičky všimli jste si že je Robík až na "bronzové pozici" a ne na "stříbrné"??? Musíme s tím něco udělat. *1* -
-
Re: třetí
joooo taky si řikám.... *14* *14* *14* chudáček Robík...takovej sladkej krásnej úžasnej týpek a na třetím místě?to teda ne *15*
-
-
facebook.com
prosim pridejte se dekuji
http://www.facebook.com/pag es/osobnosticz/276525530464?v=app_2 373072738&ref=nf#/pages/osobnosticz /276525530464?v=wall&ref=nf
.. jinak prosim nenavazej se do Roberta! stejne je to jen hloupa zavist! -
Nice robe,
With Kristen Stewart you very handsome and you were a lovely couple lovely couple ... I think that to Kristen still have feelings and they 're with the FKA twigs just to Kristen got back I love the twilight saga , and I regret that I , along with kristen not repeat again that you do together very handsome and the twilight saga is great and you are in it I am yours and Kristen loyal fan forever love you both , please do it for me , and contact Kirsten try to get together , please 're amazing I love you thank you at least for attempt ... your loyal fan Daniela *4* *14* -
padam
tyvole jestli fakt prijede tak ja fakt nevinm co budu delat!! jako je jasny ze tam pojedu ale stejne! -
-
Re: padam
KAM PŘIJEDE?? -
-
Re: Re: padam
do karlovych varu
-
-
Re: padam
noo to ja bych prostě musela jet *1* ..to bych si nemohla nechat ujit *15* *15* ale asi bych se při pohledu na něj zbláznila *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: padam
tjn presne
-
-
-
Je hezky i ve skutečnusti
-
Edward
teda holky, je mi 28 a teprve o víkendu jsem viděla Stmívání a Nový měsíc...a jsem z Edwarda uplně omámená. A hlavně překvapená, kolik jsem toho najednou našla a jak po tomhle všichni šílí. Tak trochu mi připomíná Heatha Ledgera, nevím v čem, možná v charisma...doufám, že nedopadne jako on...A viděli jste Královnu prokletých neboli Queen of the damned a upíra Lestata? Ten je taky hodně HOT :-) -
-
Re: Edward
Tak tě taky vítám mě je 25 a z Roba/ Edwarda jsem taky pěkně na větvi:) Tu ságu naprosto miluju! -
Holky, děláte mi radost, mně je 22 a ma plakáty s TWILIGHT a Robem po celém pokoji *14* *14* -
-
Re: Re: Edward
Mojí ségře je přes 30 a poté, co zhlédla NM je ujetá na Jacoba!!!!!Já myslím, že můžeme bý t tajhle ujetý, ale chudáci naši muži, těžko se dají srovna s Robem -
-
Re: Re: Re: Edward
tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama...ale přestává se mi líbit, že mi ho takhle každý očumuje :-) Ale Jacob se taky zajímavej,to se mu musí nechat...a nejlepší je, že teď jsem si ten film pustila kouskama znovu a teprve mi docházejí věci, které poprvé nedojdou...např. když Bella poprvé spatří E. v jídelně a Jessica o něm mluví a on se usměje...protože jí čte myšlenky! atd :-) hmmm, čekat další rok či dva na další díly nevydržím, už jsem psala Jéžiškovi o knížky - a doufám, že dostanu všechny 4! :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Edward
máš holt velkou konkurenci
-
-
-
-
jo vítej v klubu seniorů. Sice mi není náct ani 28, ale jsem v tom rozmezí. Já zašla tak daleko, že mám i web. Robert je prostě nádhernej chlap, stejně, jako byl heath. Souhlas. KP jsem viděla, lestat ujde ale na Edwarda nemá *3* *14* -
JJ, filmecek Královma prokletých jsem videla, patri k mym oblibenym... a jinak mně je 36 a knížky mne dostali... jsem děsnej romantik a toto mi vlezlo pod kůži... následně i RP, je to charismatický, veselý a milý hoch, snad mu to zůstane.... -
vítej, vítej *3* jsme rádi, že tu máme dalšího bláznivýho človíčka *3* taky už je mi přes dvacet, ale to mě vůbec nezajímá a do Twilight jsem totálně zblázněná *14* -
vítej, vítej *3* taky už je mi 26 a jsem totál bláznivá do všeho co se týče Twilight *3* nejlepší co může být *3* -
Tak vítej mezi námi bláznivkami, taky nepatřím k náctkám..Je prostě boží co *3*
-