Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hi kristen stewart and robert pattinson I really, really your big mam Board faninka your movies: stmivani and Snow White and the hunter andall your Dili are so beautiful aunts GDIS I'm writing you have to watch Twilight.
    *14* *14* *14* *14*

ahoj kristen stewart a robert pattinson jsem moc a moc vase velka faninka mam rada vase filmi:stmivani a snehurka a lovec avšechni vase dili jsou tak prekrasni tet gdiš to pišu musim se divat na stmivani.
  • venda5n

:-)

Ahoj. Tak jsem tady opět po dlouhý době a tady se vůbec nic neděje. Není se pak čemu divit,že miláček klesl až na pátý místo.
    • jackie28

Re: :-)

jjj přesně tak to mi povídej.
  • Jsi nejlepši kluk ten nejkrasnejsi a bozsky hrajes milujute......a kristen stewart je to kgrasna holka a suprove hraje jako ty je po tobe....!!!!!!!!! Jste nejkrasnjsi parr
    • Mrs.Wesley
      Nesouhlasím
      A stejně je maj všichni rádi jen k vůli ty kravině twilight..
      • Ti počkej až tě dostanu pod ruku náhodou je to báječnej film a Roba taky urážet nebudeš.
      • Ziall
        knihy jsou dobrý, filmy jsou příšerné kýče
        :D
  • Jak to že je tam chodí spolu? :) :)
  • písničky od roba

existuje vůbec nějaá písnička od roberta??páč jak poslouchám to rádio,tak sem tam ani jednu neslyšela!!! *10*
    • mysak.kol

Re: písničky od roba

třeba Never think. dali jí i do stmívání, a taky tu druhou, kterou si nepamatuju názvem, ale je hraje v pozadí, když Edward saje krev z Belliny ruky. ta never think hraje v restauraci. líbí se mi víc.
      • erikaa

Re: Re: písničky od roba

ja znam akorát never think mužete mi pls napsat jména nějakejch jeho dalších písniček *7* *7* *7* *4* *4*
    • lenicczka

Re: písničky od roba

jo ma jich docela dost ale na tom radiu jsem taky žádnou neslyšela
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: písničky od roba

ja taky ne *9* a pritom zpiva uzasne !! *4*
        • lenkaaaaa

Re: Re: Re: písničky od roba

jo má dobrý písničky,ale moc se m nelíbí ta, kterou dali do stmívání *9* ta je taková divná, ale on zpívá dobře *5*
        • lenicczka

Re: Re: Re: písničky od roba

presne taky se mi líbej jeho písnicky
          • erikaa

Re: Re: Re: Re: písničky od roba

a mě to radio zase nejde pustit vůbec *1* *1*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: písničky od roba

Jo ja mam tayk par pisnicek od Roba ale nikdy jsme zadnou v radiu neslysela ani se nidky nikde nezminili!! *15* *7* *9* *9*
  • to je nejlepší herec a v stmívání všech dílech je nejlepší koukám na to a je to bomba ale Edward Cullen se zamiluje do člověka a pak si to bude naštvanej že mohl ohrorozit celou rodinu ale pak bude štastněj já mu zavídím mohl si zahrat upíra a já ne to je škoda to je můj sen zahrat si v filmu upíra Robert si to zahral ale já už asi nikdy nezahraju to škoda ale budu se stím muset poprat a srovna ře si nezahraju upíra
  • Lidi tady jsou titulky a fungují, mám staženo a vyzkoušeno :o))

http://www.uloz.to/11180626/the-twilight-saga-breaking-dawn-part-1-2011-cam-xvid-bida-cz-rar
  • Jarynka27
    http://stmivani.svetu.cz/28580-paparazzi-fotky-rob-and-kristen-03-03-2012.html Zbožňuju ho,ale tady vypadá nějak zajmavě *7*
    • Na youtube je video jak jsou spolu s nějakými lidmi v restauraci. Ale Perry tam není vidět.
      • Jarynka27
        Psali,že to není jistý,jestli tam s něma vůbec byla.Tak kdo ví *3*
        • No na té fotce nebyla a nikdy nevíte, co si fanoušci vymyslí... A i kdyby tam byla tak co? Sou přátelé a to je jenom dobře ne? :-)
  • latyka
    http://www.youtube.com/watch?v=E20WNhsDXwE&feature=related
    ta je boží *14* *14* *14*
  • kaculencicka

SMAJLÍCI ZMATENÍ....

*4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • 8.ball.8

SMAJLÍK ODPORU, ZMIZ!

<^>_°(o.o)°_<^>

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit