-
Rozbřesk
16.11.2011 bude premiéra 1 filmu a 18.11.2012 bude premiéra druhého filmu! už se moc těšiiiiim *3* -
Je krásnej amiluji ho
-
-
výborny herec a k tomu krasavec :) :) *14* *14*
-
-
hey
Hey bláázni! Co to videjko pořád *15* Se k tomu dostanem až Rob bude slavit 30 nee *15* -
-
Re: hey
noo *15* vypada to tak *15* *15* no jako ja nwm nějak se to tu seklo *9* musime hlavně vymyslet co tam budem říkat *3* -
-
Re: Re: hey
To bude celkem v klidu xD Spíš kontaktovat všechny lidi. -
-
Re: Re: Re: hey
ja tam radsi mluvit nebudu jeste by se lekly toho mýho pískláku *15* *15* *15* *15* *15* a taky bych ho mocky rada viděla doufam že se tam nějak dostanu *15* *15* *15* -
jo te pravda to bude asi horšííí....a kolik si mysliš že by nas tak mělo bejt??? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: hey
No... ono to je celkem jedno. Šlo by to udělat třeba i v 5 a různě to video prostřídat a vystříhat atd. A jak bude dlouhý..? Já myslela tak minutu..dvě ale pak tady někdo řikal, že by to měl bejt delší text tak nwm. Já osobně myslela, že by ten text obsahoval jenom to lákadlo pro fan aby si o Robovi začli zjišťovat něco víc nebo zjistili, že tady je super fanklub do kterýho se můžou přidat. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hey
joo ja si myslim taky že tak dlouhy by to stačilo, jako že by jsme řekli jen to nejzákladnější *4* ale jako musime se nějak domluvit jak začnem...! *3*
-
-
-
-
-
Re: hey
no jasne :D *15* doufam ze tolik mu nikdy nebude.. ze se najde nejakej Carlisle a promeni ho v upira :D *15* -
-
Re: Re: hey
I ve 30 bude tak roztomilej a úžasnej jak je teď *3* -
-
snad :) doufam ze do 3O se s nim stihnu potkat *15* a vyfotit se s nim :) -
-
Re: Re: Re: Re: hey
To bych taky brala no *14* Ale to už by se 30 nedožil. Bych ho rozmačkala *15* -
-
napodobne *15* bych se ho nemohla nabazit :D -
*15* *15* jasný no *15* *15*
-
-
-
-
-
-
Rob ve třech bodech
1)Až do čtvrtého dílu Harryho Pottera byl pro mně nejhezčím klukem ve filmu Oliver Wood. Pak přišel Cedrik a vyšoupl ho... A pak mi bylo moc líto, že ho nechala Rowlingová umřít.
2)Stmívání jsem se dlouho bránila, připadalo mi jako podprůměrný pubertální film pro holky, které prostě v určitém věku potřebují k někomu vzhlížet a potřebují být do někoho platonicky zamilované. A přesně tohle období jsem měla přesně za sebou. Pak ale s druhým filmem, nevím, co se stalo, ale popadlo mě to jako nemoc a já si přečetla dokonce všechny knihy, než mě ta horečka opustila. A Rob se stal částečně oblíbený...
3)Před chvílí jsem viděla Nezapomeň na mě a musím přiznat, že se na toho kluka nejen skvěle dívá, ale umí i skvěle hrát a po dlouhé době mě zase něčí výkon rozbrečel...
Má skvělý talent a už se moc těším na další filmy, kde ten talent nebude nic zastiňovat ani rušit...
Toť asi vše, co chci k němu říct a jdu spát...
Aldera -
-
Re: Rob ve třech bodech
naprosto souhlasím se všemi body *4*
-
-
Ach, ach, proč??? Proč se hádáte kvůli takovým prkotinám?? Někomu se líbí Robert a někomu se zase líbí Taylor. Tak se prosím respektujte, je to škoda tyhle hádky *9* *9* . Mně se líbí oba, protože si myslím, že to jsou pěkní kluci a dobří herci *3*
-
Je to super herec ^_^ Byla jsem na Filmovém festivalu v Karlových Varech na jeho novém filmu The Rover a zírala jsem jako blázen, co tam se svou postavou předvedl. Je vážně bezvadnej a ti, kteří ho nemají rádi by si měli občas dvakrát rozmyslet než sem něco napíšou (a přečíst si to po sobě) ! Já nejsem úchylná přes pravopis, ale někteří tady píšou, jak kdyby přiletěli z Marsu ^_^
Jo a ještě jedna věc (i když budu znít jako vlhká fanynka) : On je jednoduše BOŽÍ! ^_^ -
:-))
Holky, tak on je především skvělý muzikant, a že si k tomu párkrát střihnul i zpěv, který dle mého až tak špatný není, to mu nemějte za zlé.. Vy kdo máte originálku Stmívání, jistě víte, že i Adam Smalley o něm řekl, že je jedním z nejtalentovanějších muzikantů co kdy poznal... -
-
Re: :-))
Jo? :o) to je super!! ♥ -
-
Re: Re: :-))
Jo to jj mam z toho velkou radost *14* *14* *15* *15*
-
-
-
2
njn si myslej ze sou nejaky zajimavy,ale si teda nemyslim kdyz si tady furt pisou, njn nemaj urcite icq ale to by u nich ani neprekvapilo,takze se tady vy dva nabalujte klidne dal a nezajima me ze ste treba oba kluci ,bi -
-
Re: 2
ICQ sice nemám, ale znám lepší způsoby komunikace, a URČITĚ sem tady proto, abych sbalil nějakou, co miluje týpka, kterej má milion fanynek (s nízkým intelektem) co "ho milujou nade vše" i když ho v životě neviděly a šance, že by jim to mohl opětovat je tak 1:1 000 000, tohle fakt žeru. Nebo sem tady proto, abych sbalil svýho kámoše,jasná páka, myslí vám to, pokračujte, máte šanci na zisk pokoje bez ostrých předmětů *3* -
-
Re: Re: 2
:D:D:D:D
-
-
-
proč??
Proč,když chci přidat fotky se mi ukáže-Vámipožadovaná stránka neexistuje-
Fakt mě to štve protože ty fotky jsou fakt good... *9*
nevíte někdo v čem je chyba?? -
Moc ho nemusím, je to ještě tele
Jednu dobu, krátce poté, co hrál v Harrym Potterovi, jsme si dopisovali. To byl tehdy ještě úplně normální, tuctovej kluk. Nemůžu říct, že se od té doby nějak brutálně změnil, ale duševně určitě moc nevyrostl. Je to moc hodnej kluk, citlivej - možná až moc, je maniodepresivní, takže mu tu jeho citlivost vlastně nikdo nemůže vyčítat. Ale taky je hrozně vybíravej k holkám, nezodpovědnej, neumí čelit problémům a nesnése vlastní porážku. Prostě ještě dítě, které právě objevilo velký svět a teď si ho rozhodlo naplno užívat. Nevyčítám mu to, třeba z toho vyroste. Ale on je takovej povahovej typ, takže asi ne. -
-
Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele
...no skvěle, pak že lidem chybí fantazie!!! *1* -
-
Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele
Není to pohádka, mě taky není sedmnáct, ale skoro o polovinu víc a dělám pro tisk rozhovory. -
-
Re:
Nic proti Tobě, ale zní to vůči těm ostatním trochu jako chlubení se. -
-
TAK TEĎ MI TO PŘIPADÁ JEŠTĚ PŘITAŽENĚJŠÍ....
...A MUSÍM SE TEDY I POTUTELNĚ USMÍVAT....,MYSLÍM,ŽE VÍC NÁM PSÁT NEMUSÍŠ-NEBO SAMOZŘEJMĚ PIŠ-TO MŮŽEME VŠICHNI,ŽE!!!!TAKŽE DALŠÍ MŮJ A POUZE MŮJ OSOBNÍ NÁZOR JE,ŽE ANI TAK JSI MĚ NEPŘESVĚDČILA A PŘIJDE MI TO CELÉ NAPROSTO NESMYSLNÉ....UPOZORŇUJI,ŽE JE TO MŮJ A JEN MŮJ NÁZOR....A JESTLI JSEŠ,JAK PÍŠEŠ-NOVINÁŘKA-TAK TO,ŽE NAVŠTĚVUJEŠ TYTO STRÁNKY MI TEDY SOLIDNÍ NEPŘIJDE.... *9* JINAK,VYPTÁVAT SE NA VÁCLAVÁK SAMOZŘEJMĚ NEPOBĚŽÍM,ALE CO TEDY ABSOLUTNĚ NECHÁPU JE TO,ŽE KDYŽ O NĚKOM PÍŠU,TAK BY TEN ČLÁNEK MĚL BÝT ZALOŽENÝ NA ROZHOVORU S NÍM,NE???A PROČ JE PAK TEDY POTŘEBA SI ZJIŠŤOVAT VĚK HERCŮ TADY???-NA SERVRU,KTERÝ ZAKLÁDAJÍ A PŘISPÍVAJÍ NA NĚJ SVÝMI VĚDOMOSTMI KTEŘÍKOLIV Z NÁS A I PŘES TO JAKÝ JSME ODDANÍ FANDOVÉ Z NÁS NEDĚLÁ NAPROSTÉ VZORY DOKONALOSTI A PŘÍSPĚVKY TU NEMUSÍ BÝT ANI NÁHODOU VĚROHODNÉ-PAK TEDY ANI VĚK...-NO TO MUSÍŠ PRODUKOVAT SUPER PLÁTKY......OSOBNĚ MI TO CELÉ VĚROHODNÉ NEPŘIPADÁ.... -
-
Re: TAK TEĎ MI TO PŘIPADÁ JEŠTĚ PŘITAŽENĚJŠÍ....
Napiš mi odkaz klidně do vzkazníku.Dík. -
Naprostý souhlas! *4* -
Víš co, napiš mi adresu a já ti dám odkaz na fotky se slavnejma. Pádnej důkaz. Férová dohoda, ne? Samozřejmě tam nemám všechny, no... ale co? -
Ona novinařina není zas taková věda, jak si všichni myslíte.
-
-
Re: Re:
Sorry. Původně jsem to tak nemyslela. Jen jsem to napsala jako zajímavost.
-
-
-
-
boze takovy pohadka.... snaha byla ale :D -
-
No, aspoň se nauč správně česky. Pohádka to není, ale co. Nemusíš mi věřit. Nepsala jsem to sem kvůli tobě. Mohla bych ti dát číslo na jednoho jeho kolegu z Harryho Pottera 4, který tu občas pracuje a má tu obchod Oilily v Koruně na Václaváku (jaké to překvapení, co?). Ale to bych pak podrazila toho jeho kolegu, a to by mě zabil. Znám se s nima přes tisk. Jsem možná (i když třeba ne o moc) starší než vy všechny dohromady, holky.
-
-
A jako smsky,nebo poštou.....a maminka tě na anglický čaj náhodou nepozvala?????S prominutím...tohle ti nežeru... -
-
Jen jsem se svěřila. Bylo to po mailu. Dělám v tisku, takže se znám i s pár jinejma hzercema z Harryho pottera. Např. Pedja Bjelac tu má obchod. -
To je závist? Proč by se nemohly znát? Myslíš že žije na Marsu? Teď se tady do ní/něj pustí všechny pubertátlní slečinky, které si prostě nepřipouští, nebo spíš skřípou zuby, že by se s ním mohl/a znát.Docela výstižně napsané, já ho sice neznám, osobně, ale taky bych ho tak nějak viděla jak píše M. Prostě už od pohledu tak nějak na mě působí.Hodnej, citlivej, ale možná trochu nevyzrálej. 23 let je moc málo, na to aby měl kluk rozum. Na ztřeštěnost má ještě právo. -
-
Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele
Díky. Vážně. Konečně někdo, kdo má rozum. -
-
Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele
Ahojky...M, mohla bych si s tebou o tom pokecat blíže *3* dostalo se mi do rukou Robovo icq ale jaksi nemá čas x( do těď se na ciq neukázal ráda bych si pokecala s nějakými herci ale ještě jsem neměla tu čest...nejde mi o to se chlubit že si píšu s někým slavným ,ale chtěla ybch poznat jací jsou ti lidé ve skutečnosti...pokud možno můžeš mi to napsat do vzkazníku,dík =) *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele
Možná je jeho,ale nemůžu vyloučit metody že je to fikce a někdo se za něj vydává...nicméně bych si sním nebo s někým jiným pokecala..ale nwm kde si seženu kontakt blbě se to shání x( Kamošce jednou napsal ale to bylo někdy v srpnu ještě než se opět pustil do natáčení Zatmění...=/ grrr proč já nemám nikdy to štěstí... *10* *7* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Moc ho nemusím, je to ještě tele
Robovo ICQ ti nikdo nemohl dát, a když už, tak je to s největší pravděpodobností padělek. Navíc on už podle mě fanynkám už moc neodpovídá, nemá s nimi dobré zkušenosti. Ale zkus to, uvidíš.
-
-
-
Pro přesnost....lině25
Rozhodně se do nikoho nechci pouštět,tady alespoň ne tak jak asi ty myslíš....,jen se prostě nenechám tahat za nos...je to jen můj názor a ten teda zní-myslím,že se "M" s RP nezná a ani si s ním nepsala,tedy prostě s ním osobně...nevyjádřila se dost jasně...A dále,když horkotěžko připustím,že by se s ním znala,tak nevidím jediný rozumný důvod proč by to ventilovala zrovna tady...,předpokládám,že "M" je žena.Vůči tomu,že se tedy nějakým způsobem znají by to bylo dost nefér-zviditelňovat se na jeho účet a prozrazovat soukromí někoho jiného....prostě je to přitažené za vlasy...to je celé...zubama neskřípu a pubertální slečinka nejsem... *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Pro přesnost....lině25
mNo, ještě se znám s Jacksonem Rathbonem, hraje upíra Jaspera, a novinka-to nikdo neví, takže teď víš, že mluvím pravdu-má přítelkyni Caitlin Mac, což je kanadská herečka, je jí 21 let a on s ní čeká dítě. Je asi v pátém-šestém měsíci, teď mi JR psal, že spolu byli na ultrazvuku, jestli to bude holka/kluk, a že si vybrali byt, stěhovali se, on pak stěhoval televizi a ruplo mu v zádech... taky mi psal, ale vlastně, co ti je do toho, ne? Schválně si to najdi, nikde to nepíšou - protože se s ním znám osobně. Jako s Robem. -
-
Re: Re: Pro přesnost....lině25
Ahoj "M" zaujali mě tvé příspěvky a chtěla bych si s tebou na to téma pokecat blíž nehcceš mi napsat do vzkazníku??Díky předem *3*
-
-
Re: Pro přesnost....lině25
Mě je osobně jedno, jestli bych Roba v tomhle podrazila, kdybych o něm něco řekla v Česku. Česky beztak nerozumí. Známe se přes rozhovory. Z jeho soukromí přímo, co nemá nikdo vědět, bych ti samozřejmě nic neřekla. Naposled mi sliboval, že se uvidíme v Karlových Varech před rokem. Nepřijel, začal natáčet. Ale ani jsem to nečekala. A ohledně toho, jestli se s nima znám, nebo ne, stačí, abych tě nasměrovala na moje stránky, jsou tam některý fotky. S Robem jsem se ale nesetkala, jen jsme si psali, takže toho tam nemám. Ale jednu dobu jsem se kamarádila jako Pen-friend s Naomi Foner, matku Jaka Gylenhaala. Tenkrát se mi svěřovala, jak jsou nešťastní z Reese Witherspoon, že si její synek zasluží holku bez dětí a bez minulosti. Ale to jsem zašla úplně od věci. Sem jsem napsala, poněvadž my novináři tady hledáme věky herců atd., když píšeme článek.
-
-
Ale proboha! Na každém podobném foru vykládá zhruba každá dvacátá slečna, že zná jeho, jeho kamaráda, jeho psa...Z devadesáti devíti procent jsou to jen sny zamilovaných fanynek. *4* -
-
Věř mi, Roberta osobně moc nemusím. Spíš se mi jen líbí v tom filmu o upírech, tak sem občas zalezu a koukám, co si o něm myslí holky ve vašem věku. Kvůli článkům, a tak. -
Já taky nepsala o tom že se na 100% znají jen jsem chtěla upozornit na to, že to není vyloučené. To ví jen ona jak to dooprdavdy je. A abych byla upřímná tak je mi to dost jedno. *3*
-
-
Já jen doufám, že lidé, kteří ho skutečně znají- a nejen jeho, jakoukoli celebritu- nechodí vytrubovat své názory na podobné servery. V praxi je to pravděpodobně nemožné, přesto bych mu to přála. -
-
Podle mě M nenapsal/a nic špatného, tohle na sebe Rob beztak už naprášil sám, v rozhovorech.Pokud ho opravdu zná, jen potvrdila jeho slova. Ale vím, jak to myslíš.
-
-
-
-