Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já doufám že se co nejdřív vrátí do Anglie :-D páč příští rok pojedem se školou do Londýna tak třeba ho potkám :-D To by bylo super ne? Takhle na prohlídce Londýna a najednou támhle stojí Rob :-D
    • your-darling
      docela bych ti přála na něj narazit... Já myslim, že bych neměla šanci ho vidět v jedný ulici natož v celém Londýně :D :D
      • No to asi ne to by byla fakt velká náhoda ale bylo by to super ne? :-D
        Já ho potkat, tak bych se s ním nejdřív vyfotila a pak bych ho přinutila mi uplně všechno podepsat :-D :-D A pak bych ho pronásledovala až k němu domu a tam bych si fotila uplně každej jeho pohyb :-D
  • beast

-

nedivil bych se kdyby byl na kluky
    • nik011

Re: -

a koho zajima tvuj nazor?:D
      • lina25

Re: Re: -

Tak pokud to bylo na mě, taky bych řekla, že s tebou se tady momentálně nikdo nebavil *1*
        • nik011

Re: Re: Re: -

ne to bylo na toho jak mu psal ze je teplej nebo nevm co to tam uz psal :D
        • Re: Re: Re: -

ty asi nemáš moc přátel , viď? :-))
          • lina25

Re: Re: Re: Re: -

já nebo ona? *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: -

kdyby ona , tak zadám odpovědět na její příspěvek ,ne na tvůj, ne?
    • lina25

Re: -

Spíš bych řekla že si z lidí vystřelil, jak je jeho dobrým zvykem. Rob má svůj specifický smysl pro humor, a tohle je dost konkrétní případ.....
      • jenah

Re: Re: -

no vystřelil:D ale krutě:D on je prostě vtipálek no:)))
        • Re: Re: Re: -

ani bych neřekla , že vtipálek , i když to určitě taky , ale spíš se snaží mlžit..aspoň já si nedovedu představit , že by někdo 24 hodin denně sledoval co dělám a jak vypadám a s kým jdu na večeři...vlastně o něm nikdo doopravdy nic neví , kromě základních dat a to je na tom to nejhezčí *3*
          • jenah

je tajemnej...víc než kterejkoliv jinej herec:) obdivuju ho už jenom prot.))
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: -

Souhlas...a ty :-P Fakt nic ve zlém ju? Ale na funny interwiev na you tube se vážně mrkni *3* Stojí to za to!
            • jenah

myslim že je ná fakt víc:)))

presne...co ja bych dala za to, poznat ho, jaky je doopravdy :-) asi nejsem sama :-D
          • lina25

No řekla bych že když se někdo v hotelech zapisuje pod jménem Clive Handjob ( masturbující Clive) Tak bych řekla že to zas takovej suchar nebude:) Navíc papparazzi jsou mu v patách snad na každém kroku. Proč asi vznikla kampaň respect Robert Pattinson.....

fakt nic ve zlem *3* ....videa uz mam zkoukle snad vsechny co na netu jsou :-D nektere jeho vyroky opravdu stoji za to :-D cetla jsem si ten rozhovor pro casopis Details.....tam ma taky par dobrych hlasek :-D teda par, no celkem dost jich tam ma...je to na nejakych 6 stranek ten rozhovor, muzu sem hodit link...ale musite si to prelozit no :-D *3*

jasně , jak jsem řekla :-)
      • Re: Re: -

lina25: tak ty uz nejsi odbornik pres Jacksona?? najednou jdi odbornik pres pattinsona :D asi se ridis podle toho co zrovna leti co? :-D
        • jenah

hele já taky obdivuju Michaela Jacksona - on je nejlepší taneční a zpěvák, kterej kdy žil a je to král...ale Roberta mam ráda jiným způsobem:) mam ho ráda jako osobnost a myslim že takhle homá ráda i Lina....zase Michael byl pro mě taneční láska:) ono je to těžký:) každopádně je přeci normální, že člověk se mění a časem se mu mění i názory:)
          • Re: Re: Re: Re: -

jiste, nechtela jsem narazet na to, ze neni mozne mit rada oba dva....Michaela mam rada jako zpevaka a Roba jako herce...pouze se mi nezdal styl, kterym to bylo napsano....vyznelo mi to, jakoby o nem snad vedela vsechno...pokud to nebylo mysleno nejak povysene, coz tedy jak rika nebylo, tak o nic nejde... *3*
        • lina25

No řekla bych to asi takhle...Michaela mám ráda pořád, ale máš pravdu, ráda se zaměřuju na nové naděje a zrovna Rob je hodně velká naděje:)Padl mi do oka, nejen jako herec ale i jako člověk, kterého sláva neposadila na zadek a zůstal stále stejný. Odborník nejsem, neřekla bych že Robert je zvíře, nebo rostlina aby se dal nějak zkoumat, jak jsi to tady vyjádřil/la ale mám ho hodně ráda, a budu i nadále velice ráda sledovat jeho vývoj. Pokud s tím máš nějaký problém, tak je to čistě tvůj problém mě do toho netahej *3*

na videa koukam, prekladam si i zahranicni rozhovory, takze ty jeho vyroky znam...do Anglie jezdim za tetou takze anglicky humor znam take...a jak rikam, to, ze si zrejme z novinaru vystrelil, jak jsi psala, tomu bych klidne verila....jen se mi to zdalo tak povysene napsano...ja mam take rada Jacksona a prave proto vim, ze jsi psala i na jeho diskuzi, a tve prispevky byly vzdy psane timto stylem.....pokud to tak neni mysleno, tak neni problem :-)

tak ja si urcite nemyslim ze je Robert zvire ci rostlina :-D je to super herec, velice pohledny,mam ho velmi rada, na tom se myslim shodnem...jen to: Rob má svůj specifický smysl pro humor, a tohle je dost konkrétní případ.....no promin, ale ty ho snad znas, ze vis jaky ma smysl pro humor? nebo tak soudis jen podle toho, co si o nem prectes v nejakem bulvaru? a to s tim Jacksonem...vypada to spis tak, ze diskutujes pouze o tom, kdo je prave v kurzu:-D urcite se tady s tebou nechci hadat, Roba mam rada a tomu, ze si z lidi pouze vystrelil bych i verila..pokud ovsem neco takoveho vubec rekl...muze to byt vytrzene z kontextu....jen ten styl, kterym si to napsala...
            • lina25

Když dám konkrétní příklad, tak například prohlásil tuhle větu: Vlasy si meju jednou za 6 týdnů a občas se nestačím divit, kolik z nich vyklepu lupů nebo: Než jsem natočil stmívání, musel jsem dát všechno do toho abych někoho zaujal a teď můžu randit se čtrnáctkama....Pokud to teda vyznělo, že se tady nějak povyšuju jako že s ním div nesdílím jednu domácnost, vážně to tak nebylo myšleno *3* Mrkni občas na you tube na jeho výroky *3*
            • lina25

Víš ono stačí kouknou se na you tube umět trochu anglicky, a hned si o něm uděláš dost jasný obrázek je tam spoustu humorných videí a to není o čtení ale přímo jím vyřčená slova. To co kde říká občas vážně stojí za to. Věř mi, že jsem prošla už hodně videí abych si o něm udělala svůj obrázek. To opravdu jen tak vypadá o Roba se zajímám už asi půl roku a začala jsem se o něj zajímat daleko později když už byl dávno v kurzu. Prostě mě zaujal.Chápu, že novináři si rádi ledasco přimyslí, ale mám známé v Anglii kteří tam žijí, jsem s nima v kontaktu, a tohle by se dalo nazvat typický Britský humor. Neříkám že ho znám, to jsi to asi špatně pochopil/a jen jsem konstatovala co si o tomhle výroku myslím, ať už je pravdivý či ne
  • :P:P:PP *14* *14* *14
  • miluju tě chcitě srdce moje seš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14
  • Ahoj lidi nevim o co se hádáte?? *9* o naky d****lity ? jestli Rob je d**bil nebo ne ? KOMU SE TO NELIBÍ TAK AT SEM NEPÍŠE KR*VOVINY A NEVŠÍMÁ SI....TOMU KDO SE NELÍBÍ JEN ZÁVIDÍ *12* *12* *12* !......
    • Máš recht nestojí za to hádat se o takovýho deb*la Dežo*5*
    • nekraď mi moje jméno !!!!! *10* *10* *13* *9* *10*
    • Mrs.Wesley
      Další buz*a*6**6**6**6**6*! Ach jo!!! Hele máš recht ale takhle te bude každé považovat za buznu!*10*
  • latyka
    Tak jsem objevila zajímavou stránku.Kdyby jste se někdo nudil,tak si můžete prohlídnout "pár" fotek s Robem *1*
    http://www.zimbio.com/photos/Robert+Pattinson/Robert+Pattinson+at+LAX/gaCVrPOhcwf
    • Tak rozhodně mu to sluší víc když je teda oholenej *15* *15*
      • latyka
        souhlas, případně maximálně strniště *3* *14* *14* *14*
        • Přesně! Když má ty vousy tak vypadá divně. Mě osobně s nejvíc líbí ve stmívání BD a ve voda pro slony :-D Nezapoměn na mě jsem neviděla ale prej je to do dost smutný... Už sem se na to chtěla kouknout mockrát ale nějak se mi na tom nelíbí, že je s někym jiným něž s Kristen :-D
          • Mě se vousy nelíbí na žádném chlapovi. Ale fotky jsou pěkný. Hodně se mi líbí ty s Emili sluší jim to možná víc než s Kristen nevim.
            • To ne mě se líbí víc s Kristen :-D
            • jj přesně tak fousy fakt nic moc na každym chlapovi..a s tou Emilií z toho nezapomen na mě by mu to seklo víc....v tom filmu se k sobě dokonale hodili
    • Díky :-)
  • Nikdo lepší neexistuje .. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *15* Miluju ho *14*
  • Skvelé

Dnes som čítala v časopise rozhovor s Robertom,že bude v Mexiku natáčať western.To bude krásny kovboj *1* Aj ,že bude až 5 filmov o Edwardovi,možno ste to tu už v minulosti preberali, ja som to zistila až dnes.Najviac ma pobavila jeho odpoveď na otázku:čím sa líšiš od Edwarda?odpovedal"sú dni keď mám zlé vlasy"
    • -m.a.t.l.a-

Re: Skvelé

čím sa líšiš od Edwarda?odpovedal"sú dni keď mám zlé vlasy"
      *15*
      prostě vždy vtipnej *1*
    • your-darling

tak tou odpovědí si mě fakt rozesmála..
      je to supr... *15* *15* *15*
    • venda5n

Jasně,že jich bude pět. Knížky jsou čtyři a ten poslední bude na dva díly :-)
      • Re: Re: Skvelé

no,já jsem slyšela , že Meyerová pracuje na pátém dílu , dokonce prý z něj už lidi četli několik kapitol.
        • your-darling

Re: Re: Re: Skvelé

jo to je pravda...je to jen 12 kaitol,ale i to stačí...můžeš si je přečíst třeba tady...
          http://twilightinfo.pise.c z/pul-slunce-kniha-on/042010/
          *4* *14* *14*
          jsou super..ostatně jako všechny knížky... *14*
          • Re: Re: Re: Re: Skvelé

Moc ti ďakujem za radu,našla som to.Je to zvláštne čítať čo sa odohráva v Edwardovej hlave ako sa trápi... *9*ten začiatok je veľmi smutný.Dúfam,že tú knihu dokončí.Momentálne mám rozčítanú prvú Twilight knihu.Ten film ma tak nadchol,že si to musím aj prečítať a to je u mňa zázrak,ja som X rokov žiadnu knihu nečítala:)))
            • venda5n

Re: Re: Re: Re: Re: Skvelé

Já jsem už přečetla všechny díly a je to SUPER!!!!!!!!!
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Skvelé

jo myslím si asi přesně co ty...nikdy sem moc nečetla,ale kvůli Twilight sem začala...ve škole ze mě už mají sradnu..prý jsem jako závislák... *1*
              tak nevim..ty Edwardovi pocity jsou fakt dobře popsaný...dá se to číst pořád dokola... *14* *14* *14* *14*
        • venda5n

Re: Re: Re: Skvelé

Ne, psala stmívání,ale z pohledu Edwarda, ale protože jí někdo ukradl a poslal na net pár kapitol, nedokončila ho. Ale myslim,že ho určitě dokončí ;-)
          • Re: Re: Re: Re: Skvelé

To by bolo super keby ho dokončila *4*
  • Ty bláho!! Už není 1.! On ho předehnal... :-( :-/
    • škoda,ale Vin si to taky zaslouží *3*
      • your-darling
        Vin je dobrej, ale Selena tam být nemusí :D :D Ale je fuk, kde Rob je, hlavně že se líbí nám, no ne? :D
  • půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

Nedavno jsem se dočetla že uz dopsala půl.slunce a chysta se psat full moon(new moon-z jacobova pohledu).tak snad je to pravda uz se tesim *3*
    • justia

Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

Radši by mohla napsat New Moon z pohledu Edwarda, páč ten je pryč žeo, tak aby jsme se dozvěděli, co dělal :-P
      • Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

no jasne ale zase dyt kdyz ji vypravel co delal tak mo to moc zazivny nebylo(hon na viktorii a jeste nakonec upa v jinem state nez byla a deprese...to uz tu bylo u belly.)naopak zase u jacoba co citil kdyz se menil a jak to zacalo se smeckou atd. no uvidi me mozna prekvapí
        • mysak.kol

Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

nojo, to je sice pravda, že to bylo nic moc, ale jak víme, Edward rád utajoval před Bellou různá fakta, která by jí mohla děsit. Tak proč by je ve Full Moon neodhalila pro nás, která se na to třeseme?
          • justia

Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

souhlasím, že jí neříkal úplně všechny věci, a navíc by bylo zajímavý vědět, jaký emoce se v něm odechrávaly, když mu Rosalie zavolala o Bellině ¨smrti¨.
            Jako bylo to torochu popsaný už v knihách, ale vsadím se, že toho cítil víc, než jen smutek.
            A navíc nad kolika druhy ¨sebevraždy¨ se zamyslel co? Přece Alice říkala, že se jí vize mění, jak Edward mění plány... Fakt by mě to zajímalo.. :-P
            • Re: Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

tak ja ten rozhovor mezi rosalii a edwardem a pak ty pocity cetla primo od stephenie meyer(ona to jen tak pro lidi co se jim kniha libi napsala ale nepridala do knih)cetla a dobry takze ja vim co tam je *3*
          • Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

to me nenapadlo a co takhle kompromis.z jacobova pohledu a castecne i z edwardova pohledu.treba jako v rozbresku *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

no uvidime ale nekde sem cetla ze to bude z pohledu jacoba
            • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: půl.slunce dopsané a chysta se psát full moon

to beru, kdo jí napíše? Pěkně půl na půl :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit