-
Jsi heskej a ja tě žeru *14* *1*
-
Prý zapáchá
Nechci o něm někomu brát iluze,ale už
opakovaně se objevilo v tisku tvrzení
těch co s ním spolupracovali, že moc na
hygienu nedá a tudíž nešíří zrovna libou
vůni. Ale kdoví, třeba je to součástí
jeho image a najdou se tací, kterým
smrad nevadí. -
-
Re: Prý zapáchá
Každy má svuj vlastní pach ... ty tky určo nevoníš...Věc názoru ;-) .... -
nproti ale to vim uz 100 let, ale myslim ze to neni pravda -
blbost - jeho kolega Alex Meraz (vlkodlak Paul) o něm v jednom videu řekl, že voní jako růže *3* -
já četla, že o něm naopak kolegové řekli, že když se s ním poprvé setkali, tak je překvapil svlou vůní. prý voní krásně. i chlapi to říkali. takže těm hnusárnám bych nevěřila. a nevěřím.
-
-
Hm...
Já jsem ješte ty díly Harryho Pottera neviděla.Ale ty ukázky z Twilightu jsou super!Už se těším!! *14* *5* -
Polibek
Jo a k tomu polibku.......určitě i to naplánovali,protože když se Roberta potom na ten polibek zeptal reportér že stál jak zařezanej a jeho reakce byla jenom "AAA" tak se tomu Robert zasmál a jen vtipně odpověděl....mno normální člověk by to bral vážně že ho ženská takhle ztrapnila a pochybuju že by se smál.... *7* *9* *10* -
-
Re: Polibek
jo oni to určitě měli naplánováne... však aji jak to s nima potom o tom mluvili tak rob říkal že to byl nápad kristen... *4*
-
-
:)
viete to u nas ho prezivame aj s kristen ze patizon &tekvicka preto lebo priezvisko sa mu podoba na patizon a ako je to vlastne druh tekvice tak kristen je tekvicka ale inak ako edwarda je to egward -vdaka jednemu obrazku kde namiesto (v obale knihy twilight) jablka bolo vajce a pod tým komentť egward cullen.Máte právo ukameňovať ma za toto .Inak Twilight je jediné fantasy čo ma uputalo a ktore dokazem pozerat a aj ostatne(a to som si najprv myslela ze je to kravina -keby si seterka nekupila knihy tak by som to ani nevidela ale najprv som si to pozrela lebo mala rozcitanu knizku) a taktiez cesky dabing je hrozny (sorry ak to dakoho urazi) ale ze je prca to pocut vo francustine aj ked najlepsi je original .SHIA LaBEOUF & rOB pATTINSON 4EVER BEST ACTOR (dalsie sorry ze tu vtieram shiu ale je to tiež dobrý a aj dobre vyzerajúci herec) *1* -
-
Re: :)
Taky říkáme Robovi patizon *5* *1* -
Re: :)
no este kdybych o prelozilo zejo
-
-
:/
*5* ten kluk není Robíkovi vůbec teda podobnej,to že si vyfouká vlasy nahoru z něj nedělá Robíka *5* potřeboval by hoooodně upravit aby vypadal jako Rob *14* -
All the best for your birthday I wish you my heart !! *2* *1* *14* *3* *5* *4* *1* *2* *15* *14*
-
Rob
Vše nejlepší ,hodně štěstí zdraví atd ale hlavně at se mu povede to pokračování New moon *14* -
ROB A KRISTEN
Twilight hvězdy Robert Pattinson a Kristen Stewart jsou podle některých pár i mimo obrazovky! Po předávání cen MTV Movie Awards 2009 si Robert s Kristen vyrazili na jídlo do restaurace s názvem Cecconi´s a z restaurace odcházeli okolo jedenácté večer. Jejich auto bylo dokonce následované policejním doprovodem až do hotelu The Charlie v západním Hollywoodu. Hrdličky si pronajali soukromou chatku a až do včerejšího rána je nikdo neviděl. Až pak se oba vynořili ven z chatky a vypadali jako by se zrovna probudili.
Fotograf od X17.com, který je fotil před hotelem k tomu dodává své: "Rob byl zamyšlený a zatímco skládal věci do auto, Kristen už seděla v autě a schovávala se za slunečními brýlemi a čekala, než se Robert rozloučí s její mámou (která ho objímala a upravovala mu vlasy). Robert nastoupil do auta a já jsem si jistý, že jsem tam viděl krátký polibek!"
Robert měl namířeno na letiště v Los Angeles odkud letěl do New Yorku. Kristen se s ním rozloučila a pak se vracela zpět do hotelu. Podle X17.com je to vše jasné, ´tento vztah je opravdový´.
Na fotky se podívejte zde: http://ultimatepattinson.com/pictur es/thumbnails.php?album=272
Co myslíte? Je na tom něco pravdy? -
-
Re: ROB A KRISTEN
jooo já si myslím, že pár jsou!!Nebo to k tomu směřuje.. *14* a je to super moc se k sobě hodí!!A je to mnohem lepší než by třeba chodil s Katy Perry *16* Jsou úžasní oba dva!! *14* *14* *15* -
Já chci taky!!!!!! *14* *14* -
jo kdyby ta stranka šla.....na tom mtv Movie Award 2009 to meli se jako polibit nebo ona fakt nechtela?, -
-
Re: Re: ROB A KRISTEN
Musíš odstranin mezery v odkaze ;) na osobnostech to nejde vložit bez mezer.. A na tom MTV to měli domluvený.
-
-
si dělas kozy...
-
-
coze won ma babu
on je proste a jednoduse krasneeeeeeej a co je na tom prawdy ze ma nejakou jinou??? *8* *7* -
-
Re: coze won ma babu
ani za mak
-