Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taylor neni nejhezčí *16*
  • Jarynka27
    No tak teď jsem byla mrknout na diskuzi u té Dominiky Myslivcové,abych se teda dozvěděla co to s tou Jackie28 má znamenat a to je debata opravdu na úrovni,víc k tomu ani nemá smysl dodávat *7*
    • Tak to je moc, Jackii28 se tam schovává za nick Míša a píše neskutečné nesmysly, včetně toho, že Jackii zemřela. A to jen aby věděla,co na to budou ostatní říkat. To je fakt moc. A já na to skočila a litovala ji,že umřela. Fuj Jackii *16*
      • Kdepak to nejsem já,nevím k čemu by mi bylo se za někoho vydávat a schovávat...Nemysli si,že mě neštve fakt,že mě tam nějakej chytrák prohlašoval za mrtvou.....s*re mě to a hodně,ale co s tim nadělám když mě tam lidi nemaj rádi a tak píšou to nejhorší
    • když už to tu píšeš tak jsem se taky musela kouknout, celkem zajímavý...že je huba nebolí z některých slov. A Vejinko, ke Kristen už nepáchnu, chtěla sem se zeptat co je u ní nového a ještě dostanu mínus... zvláštní lidé :D.
      • Jarynka27
        Tam se to těma mínuskama jenom hemží a absolutně nechápu za co,vždyť jsou to normální komentáře *7* *7* se asi někdo nudí nebo co *3*
    • já se musela taky kouknout a strašně jsemse pobavila *15* to jsem myslela že je taková zábava jen u kristen... *15*
  • hezkej je

Jakmile jsem uviděla stmívání 1 a2 tak jsem se do tede uplně zamuilovala *14* *14* *14* *14*
  • Už je to asi 14 dní co sem se pokoušela přidat nějaký fotky ale ještě se neukázaly *16* *16* *16* *16*
    • Zuzzanka.k
      Bohužel u mě je to úplně stejné. Přidala jsem foto víc než před týdnem a nic *9*. Dneska se pokusím znova nějaké přidat, tak snad už se to podaří *3*
      • no to mě to taky štve... *16* .. .celý je to tu poje*aný... :D
    • jackie28
      mnooo asi tak nějak moje se tu taky neukázaly *16*
  • deniska-l

čarodky

Ahooojik *3* dneska sou čarodky ..toe supééééééééééér...jak se je chystate slavit??? *15* ja du s kámošema ven, těšim se, ale zase je smutny že dneska večer nebuu n osobnostech *9* no nwm jak to vydržim... *5* asi si vemu notebook sebou *15* *15* tyyyo no bez Roba to bude smutno *9* *15* ....ale v patek je volno tak to budu a co vy??? *15* doufám že taky!!!*15* *15*
    • mysak.kol

Re: čarodky

zítra je první máj, tak nevím, jestli má polovička nemá něco v plánu. *3*
    • nik011

ja pojedu mozna nekam s kamoskama, a ja sem tady every day ne jenom kdyz sou prazdniny bibi
    • lenicczka

no ja se tu urco v patek stavim ale nwm na jak dlouho bo nasi jsou doma a asi maj nejaky plany *9* *9* presne budemi chybetz vecer na osobnostech a jeste k tomu hlídám parchanty bo mam zaracha ale lepsi zarach ven než na komp *1* *9* *9* *9*
    • b.e.t.u.l.i

no zajimalo by me co on bude delat na carodky :) *15*
      • deniska-l

Re: Re: čarodky

jooo tak to by mě tako zajímalo co dělal *15* *15* ale ještě víc mě zajima co děla na 1. máj ... *14* *15* *15*
  • Robe Jsi Boží...................
  • adresa

tady jsem nasel jednu ze jeho adres v zamori, tak tam muzete zkusit napsat:Robert Pattinson
    c/o Endeavor Agency
    Stephanie Ritz
    9601 Wilshire Blvd. Floor 3
    Beverly Hills, CA 90210
  • right

ta adresa co napsala princessrp je pravdiva a opradu nekolika lidem uz odpovedel jenom nekomu za par dni druhymu za rok..chce to cas! viz. http://www.fanmail.biz/feedback/Rob ert_Pattinson.html
  • 8.místo

Přece ho nenecháme klesnout ještě níže?? :o( Musí jít nahoru :o)
  • bellinka

Vysvětlení

Nee jako takhle!!=D *15* Kazdej doma kdekoliv natoci svoje video kd etma bude neco rikad..pak se daj ty videa k sobe a mezi ne ty fotky naky a v pozadi ta pisnicka!.. *15* *15* Asi tak!..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit