Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lbartzzz

obsazeni

Tady jsem narazil na clanek ktery pise, ze Rob bude ucinkovat v novem filmu nazvany
    Cosmopolis. Pro vice informaci viz odkaz:

http://www.csfd.cz/novinky/tyde n/
  • interview

to interview fakt super , buď mu fanynka vážně padla do oka , nebo je k holkám fakt milej *14*
    • Re: interview

holky, já si myslím, že to není fanynka, ale reportérka, už jsem s ní a Robem tuším jeden rozhovor viděla...
      • your-darling

Re: Re: interview

neni reportérka...říkala to v tom videu..poslouchejte...
      • Re: Re: interview

no je fakt , že mluví plynule a nevypadá vůbec nervózně...
  • elio

Prima kluk

Myslim si ze Robert je uplně normal kluk...mylim ze kdyby umel cesky asi bi se nam vismal za to co o nem pisem.. *4* neni to nic proti vamm ..me se taky libi *1* *3*
    • Re: Prima kluk

ani by som nepovedala.Robert je mozno normalny chalan ale edwrd vie ze vsetky baby zo skoly su z neho paf lebo vie citat myslienky myslim,že by ho to neprekvapilo *4*
  • Mrs.Wesley
    Já chci Edwarda a Stefana!!!*9**9**9**9*jsou tak úžasní,sladcí a krásní!!!!!*14**14**14**14*
  • vrtulka

Love

lidi viděli jste už tohle? *3*

http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=196440&id=246371818491

PS: možná tam budou mezery
    PSS: to by bylo fakt boží tohle *3*
    • bett.

Re: Love

NO hezký, ale je docela zajímavý, že vždycky když se objeví nějaký takový fotky jako tyhle, jsou tak rozmazané, že v podstatě rozpoznáš jen obrysy *9* Každopádně kdyby spolu opravdu chodili, tak by to řekli normálně na plnou "hubu" a nedělali s tím takové tajnosti - toť můj názor *3*
      • Re: Re: Love

tak ale i z těch rozmazaných fotek jde poznat, že to jsou oni *3* kdo ví, jak to vůbec celé okolo nich je. třeba mají zakázano roztrubovat do světa, že jsou spolu. mě by ale vůbec nevadilo, kdyby to roztroubili, aspoň už by bylo všem spekulacím konec *3*
        • Re: Re: Re: Love

oni jsou hrozně roztomilí=)
          • Re: Re: Re: Re: Love

pane bože to že jsou spolu už ví každej.....říkajío už i v rozhovorech s televizí,takže to netajej
            • Re: Re: Re: Re: Re: Love

no jo, ale o tom, že jsou spolu se doteď jen spekulovalo, neexistovali žádný důkazy, ale tohle jsou snad první fotky, co je takhle vyfotili *3*
  • lenka-lila

Rob

Ahoj:) Dneska jsem se divala na Harryho Pottera 4 a pak na New moon a sledovala jsem jak moc Robert vyspel. Moje kamaradky se divi, ze se mi libi prave tento herec a ptaji se me proc? Ani ja sama sem poradne nevedela, co me na nem pritahuje a prave kdyz sem se nad tim zamyslela, tak mi odpoved prisla jasna. Je spousta dokonalych peknchy hercu, tech kteri nemaji ani jedinou chybicku na svem dokonalem obliceji, tech vypracovanych a namakanych hvezdicek, ale jedine co jim chybi je charisma. a to je podle me nejdulezitejsi. Robert nemusi byt ani tak dokonaly ani nejkrasnejsi, ale prave jeho ulicnicky look a taky jeho neupravenost a osobnost je to co me na nem nejvice pritahuje. A at si kdokoli rika co chce, i me kamaradky. Prave takovy vyfesakovani herci jako napr Zac Efron, me nicim nepritahuji. Spis mi prijdou jak taplousi, ale to je jen muj nazor. Jinak twilight saga je pro me nenahraditelna *3*
    • vrtulka

Re: Rob

holka souhlasím s tebou na 100% *3* to jeho charisma z něj úplně sálá, není to frajírek, je svůj, je normální, žádný nagelovaný metrosexuál. a co mě na něm nejvíc přitahuje? ty jeho oči mě přímo hypnotizují *14*
      • lenka-lila

Re: Re: Rob

mne se hodne libi ten jeho ulicnickej usmev:D jak kdyz se smeje, tak sem zveda jen jeden koutek:D *15*
    • b.e.t.u.l.i

Re: Rob

Myslim si ze mas uplnou pravdu! :) neni to zadnej tuctovej frajirek.. a myslim ze i po tom co se stal slavnym a vsechny holky o nem basnej a nejradsi by chteli ,aby je kousl do krku´ :D:D ne ze bych to nechtela samozrejme :D tak zustal porad svuj :) a to se mi libi. Zadny extra drahy obleceni nebo meneni stylu! je to porad on a ne nikdo jinej!
      • lenka-lila

Re: Re: Rob

presne tak, hodne lidi si z neho dela srandu, ze chodi neupravenej a tak, ale proc by ze sebe delal nejakyho zaca efrona?! proc by mel vypadat jak vsichni dnesni herci? jen protoze to se od slavnych ceka?! to se mi na nem libi, ze je svuj *5*
  • :-))

tak sem zjistila ze divat se u jidla na robovi new fotky je fakt blbost. vsechny sou tak naaaadherny ze snad u kazde sem se zajikla a malem se udusila :DDD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* od te doby si novy fotky neprohlizim kdyz jim ani kdyz piju *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
    • your-darling

Re: :-))

tak tohle mě ještě nenapadlo zkoušet...:-) ale kdybych to zkusila myslím, že bych se moc nenajedla...Spadalo by mi to z pusy.:DD
      • jackie28

Re: Re: :-))

tjn asi tak *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
  • gemini32

???

Hele lidi ?? když tak přemýšlím ... co je naněm tak zajímavého že ho tolik lidí žere ??? je to pouze otázka a já proti němu nic nemám kdyby jste se náhodou chtěli bouřit ... ale nevím ... možná to bude tím že je to herec ??? to je vše ??? nevím ... *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • sarda

Re: ???

stejně jako ty máš ráda Lady Gaga a já ne, tak já mám ráda Roberta a ty ne... Myslím, že na tom nic těžkýho není, a nebylo potřeba ten příspěvek sem vůbec psát *3*
    • tynacool

Jeho pohled........jeho vlasy.....a když promluví točí se mi celej svět.. *14* *14*
    • Re: ???

Hm, tak já taky nechápu, co je na něm tak zvláštního, možná to, že zpívá, jak umírající koza (kterou navíc mučili).
      A to, že je v TOP 10 zpěváků (nechápu, jak se tam dostal) mě fakt NEPŘESVĚDČÍ, že umí zpívat... Stejně tak jeho postavení v TOP 10 herců nezmění můj názor na jeho herecký "talent".
      Kdybych někdy natáčela film, tak jedině s Pattinsonem. Stačilo by, kdyby přišel na scénu, svlíkl se do půli těla a díky slintajícím fanynkám bych měla vystaráno na celý zbytek života...
      • antidicaprio

Re: Re: ???

ale to muže být dost výhodné XDzpívat fakt neumí, ale je to skvělej herec :-)
        • your-darling

Re: Re: Re: ???

jo no zpěvák je hroznej..máma se mě jednou zeptala.."co je to za kvílení?"
          Musela sem se smát,ale herec je maximálně dobrej a to mi nikdo nevymluví...
          A co se nám na něm líbí??Nwm mno...Z videjí a z filmů z něj vyzařuje obrovský charisma a to že neni hezkej jako byl Brad Pitt nebo Orlando Bloom...To že neni dokonalej ho dělá dokonalým... *14* *14* *14* *14*
    • nik011

co je na nem zajimavyho? no tak asi vzhled zj, a jak se chová.. teda aspon při nejaky interviewu, nebo tak něco.Každej má jinej vkus a nám se proste libi, no to je asi vsechno sbohem :D:/
  • Vibornosi natocte aj ine dilip twajlajt
  • Robert Pattinson *MUCK

myslím tím ten uhrančivý pohled a ty oči *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit