-
Robert:D wow
tvle Spunk, to je takovej mazlík, fakt šukézní:D Nejlepší je teď jako Knírač fakt sem čuměla když sem ho viděla:D právě jsem ten božskej obličej asi 3 hodiny kreslila a povedl se wrauuu:D sem tady slyšela něco o tý čůračí hlavě Billovi Kaulitzovi, to byl doufám vtip!!! -
ahooojik
ahoojik...tak sem zase zpáátky *15* pořáádně odpočatá a nabita energie *15* ale při pomyšlení na školu se moje energie úplně ztráááci *9* *15* *15* !!...ale jako sem naštvana pač v Italii měli časak jenom o Twilight ted teda o New moonu a my nic takovyho nemáme *9* chtěla sem si ho koupit ale stal asi 6 euro tak mi ho mama nekoupila oj *9* ...ale aspon sem ho prohlídla ..a byly tam fakt úžasný plakaty a prostě spoustu obrázků z natáááčeníí *14* ...v Rakousku sem si aspon koupila Bravo a tam sou taky bezva fotky z natáčení *4* ...ale jak sem si tak prohlížela to bravo tak tam je že vyšel special jenom o Twilight a to tam neměli ach jo!!! *9* ...no a když si koupim český bravo tak tam o New moonu není ani zmínka...proč u nás taky neudělaj jenom časak o Twilight??? to by si určo každej kupoval!!! *5* ...no snad to někoho brzo napadne!!!....a COPAK JE NOVÝÝÝÝHO??? *4* ...sem tak nějak po těch 14 dnech mimo *9* *15* *15* -
-
Re: ahooojik
Ty woe děláš si prdel???xoO já bych za to utratila šecky peníze to by museli bejt úspory...tý jo to bych brala časáky jenom o Twilight....chjo fagt banán že to u nás nevedou megácky by na tom vydělali x´´(=´´(( -
-
Re: Re: ahooojik
jooo to ja taky *15* ...jenomže sem byla tak nějak na suchu a koupila sem si tam různy kraviny tak mama řekla že je to zbytečny *9* ...tak sem to aspon prolistovala a úplně sem chtěla vytrhnout ty plakaty, pač na takovy my tady budem čekat hodně dlouho *9* ...ale v tom německym je maxi poster a ten je taky úžasnej!!! *14* ...přesně určitě by na tom hodně vydělali jako se celkem divim že na to nepřišli... *7*
-
-
Re: ahooojik
Ahoj, tak Tě vítám zpátky! *1* *3* Tak to já bych bez něj asi neodejla *15* *15* No žádné velké novinky jsem nezaznamenala... Trailer k New Moon si už jistě viděla... Kristen se ostříhala... Prý spolu s Robem randí *10* a jinak asi nic... A co, že si tak cestuješ? *1* -
-
Re: Re: ahooojik
kuji za uvítání *15* ...ja sem bez něj taky nechtěla odjet, ale mama řekla že je to zbytečny...NECHAPU JAK TO MUZE RICT *9* ...jj trailer už sem viděla a je pěknej *14* ale k twilight se mi líbil víc.. *4* -
-
Re: Re: Re: ahooojik
joo kristen sem viděla a jako docela sem koukala, pač to má o dost velky kus *3* ...ale i tak ji to slušííí *5* ...a o tom randění...no čtu si tady diskusi a vypada to zajimavě *15* ...nwm no *9* *4* ..ale ja jim to přeju!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ahooojik
Jj Kristen sluší včechno... *1* Mrcha jedna... *15* *15* *15* Jde vidět, že svý povolání bere vážně, jinak by si vzala paruku a bylo by... *1* -
Re: Re: Re: Re: ahooojik
Nechci se do toho míchat,ale oni spolu randěj ? No KONEČNĚ *15* to jim trvalo,wow já jim to přeju moooc moooc *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahooojik
jojo hodí se k sobě až moc *15* ae zas na druhou stranu se o tom spekuluje měsíce...a po tom co předvedli na předávání cen ještě víc *15* tak kdo se v tom má vyznat *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahooojik
jj naprosto s tebou souhlasim!!! *14* .taky jim to moc přeju *3* ...myslim že se k sobě skvěle hodíí *15* ale je to jenom na nich no *5*
-
-
-
-
-
-
já jsem ráda že jsou přád spolu miluji Robsten strašne i twilight sagu v šechny díli Ilove you robsten *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Tohle se ví,ale jsou tam hezký obrázky *2* *2* http://krasna.nova.cz/clanek/showbiz/robert-pattinson-mel-des-ze-sexu-s-kristen-stewart.html
-
všechno nejlepšííííí Robí *14* *3*
-
pravda
jo a ještě jedna věc....nekupujte si nějaký blbý in-touch, bo jak se to píše....ve kterým stejně píšou oni co chtějí(mám zkušenosti) a co vědí že se bude prodávat, ale místo toho si sním třeba pusťte rozhovor na youtube.....ale pokuď neumíe ang. tak to je blbý....tam máte jistotu, že to vypustil z pusy *13* -
Zdravim (:
Čauves, tak jak tak koukám tak za tu dobu co jsem tu nebyla je to tady pořádná drbárna xD Tak se jdu přidat no. Jinak vy co už máte dočtenej Rozbřesk nebo čtete, taky se vám líbí z všech dílů ságy nejvíc? A souhlasim, že to jak je nakonci napsáno to KONEC je fakt dost frustrující ): Njn... A ještě k těm vlasům. Podle mě je měl uplně nej když je měl ve Stmívání teď je má takové moc krátké ale stejně je nejvíc sexy a krásnej !! *14* -
-
Re: Zdravim (:
njn :( ve vsem mas pravdu *9* -
-
Re: Re: Zdravim (:
Kokám, že ty jsi tady neustále co? xD Pořádnej fanoušek, to se cení. -
-
Re: Re: Re: Zdravim (:
njn :D treba nejvetsi na svete :D ... ez urazky *15* *15* jj sem tu kazdej den :) bavi me to tu :) -
-
Re: Re: Re: Re: Zdravim (:
Nemáš nějaký hodně oblíbený weby o Robovi? Já zatim chodim jen na http://robertpattinson.ic.cz/ nebo http://robert.lovelystars.net/ tam mi zatím přijde, že novinek je nejvíc a jsou tam i nejdřív ale tak shánim inspiraci (: -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zdravim (:
jj snad ti to pomuze -
Thanks -
ne primo o robovi ale o twilight :) tahle je dobra :) www.stmivani.wz.cz *15*
-
-
-
-
-
-
eclipse
http://www.youtube.com/watch?v=VNjy jAN60Xg
něco málo z Eclipse *14* -
-
Re: eclipse
proč je na konci toho videa datum 30.9.2010? oni posunuli premiéru? *7* -
-
Re: Re: eclipse
ne,ne...datum premiéry je pořád stejný *5* -
Re: Re: eclipse
to ještě není ofiko trailer ne? to zřejmě zpracovatel malinko popletl:-))
-
-
-
bude twilight 5 ???? nebo něco takového...?
-
-
!!!to už dávno bylo babku/dědku z 50 let ty chlupatá opice!!!
-
Bohužel asi ne.. Twillight je podle knížky a ta má jenom 4 díly :) Ale Stephanie napsala ještě třeba knížku Hostitel a ta je ted už i jako film :) A pak napsala knížku Krátký druhý život Bree Tannerové.. To sice film není ale knížka je to moc pěkná :) Je to vlastně o novorozených upírech ze zatmění :)
-
-
Dívám se na videa z focení Roba a Kirsten.Ty herečky snad musí mít 40kg i s postelí,když vidím,jak si ji tam Rob nadhazuje *1* Kolikrát když ve filmu vidím,jak herec nese herečku,bez toho aby se zadýchal nebo vypadal unaveně,říkám manželovi,že by chlapci strnul úsměv,kdyby měl táhnout mě s 80 kily živé váhy *1* *1* *1*
-
-
mimochodem kde si to našla? že bych taky kukla...
-
-
Tady http://videoklip.osobnosti.cz/robert-pattinson--kristen-stewart-and-robert-pattinson-pt2
Je mi jasné,že v těch filmech to nenatočí celé najednou,ale stejně *1* Se mnou by ho bolely ruce jen by mě uviděl *1*
-
-
já myslim, že to nebude taky tak růžový *1* možná že jsou lehounký,ale Taylor myslim u 3 v bonusech řikal,jak se natáčelo jak nesl Belu na horu,aby byl cejtit jen jeho a ne jeji pach.A že jí tahal snad půl dne, že tu scenu nemohli natočit a odpol už prej vůbec necejtil ruce *1* *1* *1*
-