Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oni spolu chodí???? :)
    • jestli myslíš s Kristen tak ne nechodí
      • Tak proč je sní ve vztahu?
        • protože někdo je zkrátka trouba, co věří že jsou spolu a nastavil to tam... tohleto nastavují uživatelé
  • little ashes

videly ste nekdo little ashes?? to je fakt mrtě:D
    • jackie28

Re: little ashes

nn já to neviděla,ale chtěla bych to vidět stejně tak jako nezapomen na mě a nový měsíc *1* ale zatim jsem holt ani jedno neviděla *9*
      • your-darling

Re: Re: little ashes

tos o hodně přišla... *14*
        všechno to jsou super filmy... *14*
        • Re: Re: Re: little ashes

čo je to za film ten LITTLE ASHES?hrá tam Robik?
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: little ashes

Rob tam hraje,ale když sem vuděla ukázky..skoro sem brečela...
            jako proti homosexuálům nic nemám,ale když z Roba proměněj v někoho takovýho je mi to líto..on je prostě objev pro ženský a ne pro chlapy... *9*
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: little ashes

což to jo..ale nesedí to k němu..
              i když,čím víc toho zahraje tím lepší herec to bude... *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: little ashes

Tak je to především herec, tak se smíř s tím, že občas musí zahrát takovou roli...
          • jackie28

no von tam hraje Rob malíře Salvadora Dalího *3* ale nwm o čem to je já to neviděla *9* bohužel,jen vim koho tam hraje *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: little ashes

Videla som neaké fotky z toho filmu,ale nevedela som ,ze sa tak volá. *1*
        • jackie28

Re: Re: Re: little ashes

já vim a štve mě to že jsem to neviděla *9*
          • lucinka9494

Já jsem ten film viděla a je to síla.Fakt great film. *1*
  • no future

k tem fotkam na fb: Rob vypada na tech fotkach dost frustrovane,podle mne to mu s ni nesvedci a tohle je jenom takovy divadylko. Rob ma navic nez na Kristen a stejne az se dotoci stmivani tak to pohasne ten jejich vztah kazdej bude tocit dal svoje vlastni filmy a tam mozna potkaji nekoho podle jejich gusta. Ja osobne doufam ze to dlouho nevydrzi. K nemu by se hodila nekdo jako treba Ema Watson.
    • your-darling

Re: no future

Ema Watson..Tak nějak souhlasím s tím co si napsala, ale Ema?? Tak k Robovi fakt ne, ale to je věc názoru..
      Jinak taky si myslím, že to s Kristen nikam nevedlo už od začátku...Možná bych jim to přála, ale jsou každej úplně jiný...alespoň podle informací na netu...
      Ten vztah byl stejně jenom buď taková reklama, nebo jenom úlet, nic víc...
      • jackie28

Re: Re: no future

já mám stejnej názor jako vy lidičky...akorát si myslím,že by si mohl najít nákou normální obyčejnou holku,páč ty slavný potvory jsou všechny stejný a jen ho voděj za nos *16*
        • sarda

Re: Re: Re: no future

to vis, to mas tak.slavnej herec vzdycky musi chodit se slavnou hereckou... je to divny, ale je to tak, nemuze si vybrat ,,normalni holku" pste to tak je. Viz. Zac Efron a Vanessa Hudgens....
  • Luky1987 nevis co rospravas
  • your-darling
    co se stalo s tou Robovou filmografií... má tam napsaný filmy a role zvlášť.. nebo to dělá jenom mě?? *8*
    • Zuzzanka.k
      taky mi to tak vyskakuje, asi nějaké jejich změny *15*
      • your-darling
        mám těch jejich změn plný zuby.. *16* *16*
        před asi rokem psali jak sem nikdo nechodí, jak to tu možná zruší a po těch "změnách" je to stokrát horší... :)
        *7* *7* smůla no... :) je to strašně nepřehledný...:(
        • Zuzzanka.k
          zajímavé je, že to dělá pouze u Roberta a u dalších nic *9*
          • your-darling
            to s fimografií sem viděla ještě u nekoho, ale to jsou jenom vyjímky... stejně mě to strašně sere... :D
        • jackie28
          přesně tak líp bych to nevyjádřila *7*
    • jackie28
      jooo tak mě to dělá též....
  • Ja ho stráášně zbožňuju je skvělý herec.Podle mě je velmi simpatický.
  • jitkasa

:-*

Ty jo právě sem se dodívala na film Stmívání kde on je opravdu božský! Než sem viděla ten film tak sem se divila jak on může bejt v desítce nej osobnností, ale teď se už vůbec nedivim. Ve filmu mě hodně překvapil..je opravdu krásnej a strašně se mi líbila i jeho povaha! Je užasnej nemůžu si pomoct..a ty jeho uhrančivý oči *14* *4*
  • zuza-nyje

oprava

To můž mělo bejt můj sryy
  • ...........

tak dobre Ema treba zrovna ne ale proste nekdo jinej ale rozhodne ne Kristen a co treba Teresa Palmer a nebo Katie Leung- zrovna s touhle si prej hodne rozumi prej co on aspon rikal ze jsou velci kamaradi a z kamaradstvi a obzvlast velkeho....
    • your-darling

Re: ...........

Jo taky sem o tom jejich velkém kamarádství něco četla... *4* ...no tak jo mno..co máš proti Kristen??? *4*
      • jackie28

Re: Re: ...........

tak jako sorry ale já jí taky nemám vůbec v lásce...je mi nesympatická a nehodí se k němu....kdyby si našel normální obyčejnou holku udělá nejlíp....tyhle herečky nestojej za nic...akorát pak má depky
        • your-darling

Re: Re: Re: ...........

to je taky fakt... *3*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: ...........

přesně tak díky za souhlas *1*
  • inu... děvčata :D

ten herec sám o sobě moc úžasný neni, ale ve Stmívání mě naprosto dostal.. ano teď asi budu pár dní naprosto posedlá Edwardem protože takovýho chce kluka chce asi každá holka. :] nechápu proč natáčí takový filmy, mám pak z toho akorát splín že nikdo takovej neexistuje. stejně tak jako Danny Zuko.... *9*
    • Re: inu... děvčata :D

jako bys mi vyrvala ty slova z pusy...ach ten splíín *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit