Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sajinkaaa

Edward Cullen

Me osobne Rob neprijde zas tak peknej ..ale kdyz sem ho videla ve filmu Stmívání jako Edwarda Cullena,tak me primo okouzlil ..v tom filmu je takovej tajemnej,a me takovi vzdycky pritahovali ...a vůbec,celej film byl skvelej, :)
  • kukuska25

kukuska25

jo kdyžtal rob má na lide profil:robertpattinson1@email.cz *3* takže super ne
    • 22kristyl

Re: kukuska25

to určitě není on ;) proč by si dělal profil na český stránce? tomu nevěřim *3*
      • your-darling

Re: Re: kukuska25

jo určitě to není on..ale ten kdo to udělal je asi fakt hustej...
        Dala sem si ho přátel..jen tak z prdele,ale je to OK... *3*
        • Re: Re: Re: kukuska25

tjn asi tak to nebude on
        • 22kristyl

Re: Re: Re: kukuska25

*1*
  • latyka

cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010

teda co nám to tu zase píšou za blbosti v tom článku,že vyhrál nejhůře oblíkanýho muže roku 2010 *16* by si měli pořídit brejle *3*
    • your-darling

Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010

no popravdě to co měl na sobě na předávání těch cen..nic moc, ale ono mu to někdo vybírá ne??:-) *14*
      • latyka

Re: Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010

ten model z toho článku je teda trochu zvláštní,ale já taky myslim,že mu to někdo vybírá,ale domu bych si ho vzala klidně i v tomhle ohozu *1* *1* ale všude jinde mu to moooc sluší,tak s anketou fakt nesouhlasim *3*
        • your-darling

Re: Re: Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010

tak kdo by ho nebral, ze jo...:-)
          i kdyby chodil v pytli od brambor... *15* *15* *15*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010

přesně.... *1* *1*
        • Re: Re: Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010

jako mě přijde, že si všichni ti, kteří takovou anketu dělají asi myslí, že i když půjde vysypat koš tak bude vystajlovanej dle nejnovější módy. Prostě je svůj, chodí oblíkaný, v čem se cítí pohodlně a na nic si nehraje, a to se mi líbí *3* tyhle ankety mi stejně přijdou padlý na hlavu *3*
          • Re: Re: Re: Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010

tjn přesně tak....je svůj a na nic si nehraje..kdyby se voblíkal jako Bieber nebo Efron to by byla síla... *1* *1* ale takhle mu to sekne...taky bych si ho nejradši vzala domů *3* přesto všechno je dokonalej *15* *14*
  • b.e.t.u.l.i

:(

uz nechte Roba bejt... nic vam neudelal :( *9*
  • edwardcullen12

Obrázky a tapety

ja jen jestly to sem mám dávat vůbec *9* *7* *7*
  • vše nej *3*
  • b.e.t.u.l.i

POKRACOVANI Z druhe stranky :D

no tak to ja nevim zase vsechno ale v bravicku psaly 50 faktu o stmivani a treba tam bylo ze kdyz tocili tu postelovou scenu tak rob spad z postele....
    • odysseus

Re: POKRACOVANI Z druhe stranky :D

jejda...to mi pripomina, videla jsi ty zabery, co nedali do filmu?
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: POKRACOVANI Z druhe stranky :D

nevidela :( nemuzu to nikde najit mas odkaz
        • odysseus

Re: Re: Re: POKRACOVANI Z druhe stranky :D

nekde ho myslim mam...ale ted uz ho hledat nebudu, pac bude nekde mezi tou horou odkazu na blogy o stmivani...ale zitra ho zkusim najit....ale reknu ti, je dobre ze je tam nedali....ten jeden je ...vis jak je ve filmu ta scena jak se zvbudi a uvidiho, ale kdyz rozsbviti, tak uz tam nejni?tak tam je to trochu jinak..on aho uvidi, kasle na svetlo, pritahne si ho a zacnou se libat *15*
  • kristenjaymesstewart
    Vůbec nepochopím, jak může někdo tvrdit, že Kristen je chladná, když ji nezná.
    Jak můžeš vůbec soudit někoho, koho neznáš? Nevíš, čím si prošla, nevíš, čím si prochází. Nemůžeš vědět, že taková je třeba jenom na veřejnosti. Kris si jenom chrání soukromí. Chaske už o ní také mluvil, nemá ráda to, že kam se pohne tam jsou paparazzi, řvoucí fanoušci, média. A Rob také jenom nerozdává úsměv. Navíc - kdyby jak ty říkáš byli Rob a ta Teresa jedna velký sluníčko, ohli by být maximálně sourozenci. Protože byse navzájem začali časem nudit, neměli by komu rozdávat svou raost, kdyby jí oba byly naplněný až nadmíru.
    Mimochodem - Kristen má zelené oči. *3* *1*
    • your-darling
      tak tohle je přesně jako můj názor... :) jen se mi to nechtělo vypisovat.. :D
      taky tohle nechápu... :)
      ať si je Rob s kým chce... :)
  • zatmění

Ahojky po dlouhé době:-))...
    Tak jsem byla v kině a mně se to docela líbilo.. Pravda, ač by se neměli měnit, vypadají všichni dost jinak než v jedničce, např. jasper ty dlouhé vlasy - by mu asi růst neměly ne?
    A jak jsem řekla už u dvojky, maskéři se zase vyřádili. Nejvíce se jim povedla jednička, tak nebyli až tak bílí a ta oči taky naprdlačku..
    Jo a E. to nejvíc slušelo v tom stanu, tam právě nebyl tak vyblitě bledý...
    Jinak se mi to fakt líbilo...
    • Re: zatmění

Ja som mala veľký strach,keď som čítala tie príspevky,že to je horor...Dnes som to videla a mne sa to tiež celkom páčilo.Súhlasím s tebou tá biela farba a divné oči,to fakt prehnali.Ale inak to bolo dobré.Myslím,že aj všetko podstatné z knihy tam bolo.
      • Re: Re: zatmění

jj, asi to bylo nejpodobnější
  • pro antidicaprio tohle mi pls vysvětli

Pro antidicaprio ja tě naprosto nechapu,
    ve fanclubu J.Deppa pišeš jak je Dicaprio sladoušek kterej neumi hrat a pak si pišeš na tady ,když Pattison je to samy akorat vypada jak když vylez z kanalu a všechno zakončiš prosloven:věrnej fanoušek se o herce zajima i když neběži zrovna v kině.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit