-
Remember me
Dneska jsem viděla Remember me.Lidičky,je to fakt krásný film :0) Úplně mě dojal.A mojí oblíbenost k Robovi ještě zvýšil...:) -
opatrovatelky
jejda :D koukam že se nám tu rozmnožily "opatrovatelky chytrých řečiček":D:D:D hehe:D bych je ráda někdy viděla na živo, jestli jsou tak drsný i v reálu:D hehe -
-
Re: opatrovatelky
dobre ty!!!:D:D
-
-
:-* :-*
hlasujte pro roba a kristen!!! http://www.mtv.com/ontv/movieawards /2011/best-kiss/ *14* *14* *14* *1* *1* -
ahojky
Ahojky lidičky je tu něco nového ?a jak se pokračuje stím videem? *4* *7* -
-
Re: ahojky
O NOVÉHO?...ani nic moc *15* s tim videem to ted řešiime...plsky přidej se a porad nam co tam říkat .. *15* nenapada tě něco?? *4* -
-
video
jojo přidám se z radostí ....a jako co ted řešíte co tam date za tritulky nebo co ??????????????????jako myslím tim slova ??? co tam budou ??? *4* *7* *7* -
-
Re: video
noo řešíme co budeme v tom videu říkat *15* mááš nějaky nápad??:-D *15* honem sem s nim *15* -
-
Re: Re: video
tak jooo ...to už je jedno *15* *15* sem to zas popletla *15* *15* sryyy všichni *15* -
-
Re: Re: Re: video
bude to o celým stmívání..ja tak zbožnuju Roba že myslim jen na něj njn ja sem teda sobec *15* takže jak to jak sem řekla takk to není pravda bbudeme mluvit o Twilight *3* -
TAk jak to teda bude?? *15* *15* *15*
-
-
Re: Re: video
nápad žadnej zatím nemám to by chtělo něco uvodního a jako tam chcete dát konkretně jenom roba nebo aji ostatní ze stmívání ?? -
-
Ja myslela ze to udelame kokretne o Stmívání! *15* *15* *15* tak to je dobry *15* *15* -
mi to video chceme udělat tak že : každej natočíme nějakej kousek videa kde budeme mluvit o Robovi pak to damw dohromady a proložime to jeho fotkama a bude tam hrat jeho písnička *5* je to jao upoutavka pro fanoušky *3* -
No tak to by se tam mohla dát jeho fotka nějaká fešná a napsat pře něho Robert Patinnson ale ja nwm jak to video chcete udělaj jako o robovi a nebo jako by v uvozovkách pro roba? *7* prototže kdyby pro tak by se tam napsalo něco jiného !! *4* -
noo na Roba *15*
-
-
-
Re: video
Mno jako co tam budeme rikad! *7* *7* *15*
-
-
-
-
:(
toe hrozný *9* Rob porad klesa a za chvili ho preskoci i ta koza Vanessa *9* -
-
Re: :(
jaak klesáá? *9* *7* -
-
Re: Re: :(
no jak máš uplně tu hlavni stranu osobnosti tak v top 1O ... -
-
Re: Re: Re: :(
aha...jo toe mi taky líto... *9* ...a už sem přečetla tu tvou povííídku a je fakt super...určo pokračuj *15* *3*
-
-
-
-
Aspoň Rob tady má pěkné komentáře, teď jsem se koukla k ostatním z top 10 a nic moc. To je samé : Ahoj jsem Kristen a vy jste trapný, nebo bieber je gay,a pod. No ani nemam slov.
Škoda že nejsou nějaké novinky,já tedy žádné nenašla,a co vy??
Jo ale už je filmový průvodce BD a je tam i to jak jsme se bavili s Jarynka26 o umělé Belle :-) asi si to pořídím. :-) -
-
Mě chodijou novinky na mail,předevčírem došlo že je Rob stroj na peníze,pak nějaký rozhovor v nějakým rádiu,tam jsem stejně prd rozumněla,ale takhle velice nic,nic zajímavýho *7* *7* Ten průvodce může být v pohodě *3*
-
-
já tomu rozhovoru taky nerozumněla :D.
-
-
-
New Br@vo
!Nazdar! Bacha fanoušci Twilight a Roberta Pattinsona dnes vyšlo Bravo kde najdete:1)Plakát-Twilight
2)Myslím že jednu stránku o Robíkovi
Tak nezapomeňte si ho koupit *1* *3* -
-
Re: New Br@vo
sou tam tri stranky a mrte fotek... ale myslim ze nic moc tam o nem nepisou :(
-
-
Ahooj
Ahoojjj:-)..Molhi byste mi prosím říct, jestli neznáte stránku, kde se o Robovi píše, jako třeba paparazzi fotky atd..Chodívala jsem na PATTINSONDAILY ale jaksi tam prej už takovýhle fotky přidávat nebudou..Tak jeslti neznáte nějakou jinou:-) -
Kniha
čítala som ,že onedlho bude nová kniha Twilight and history.Nemáte niekto informácie o čom tá kniha bude??? -
-
Re: Kniha
pry to ma byt o historii bree jak se zrodila a jak zvlada jako novorozenec *4* teda to sem slysela
-
-
jarmark marnosti
Nevíte jakou roli hraje ve filmu Jarmark marnosti? -
-
Re: jarmark marnosti
Hraje tam syna Reese. Jenže je jen ve vystřihnutých scénách... musíš si sehnat originál dvd, tam jsou
-