Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannahmiley

Jéééé

Je to můj nejoblíbenější herec a slyšela jsem že ta blbka Paris Hilton ho chce sbalit.Já proti ní protestuji.Kdo se mnou souhlasí?
  • nevíte, jestli už jde někde stáhnout Bel Ami?? :))
    • tady se dá stáhnout Bel Ami v ruštině
      http://kat.ph/bel-ami-2012-cam-rip-avi-t6280944.html
    • nikde to nemůžu najít :(
      • Myslím že ještě ne.. :-/
  • lenkaschs
    Rob Pattinson’s ‘Twilight’ Co-Star Reveals: The Craziest Thing A Fan’s Ever Done To R-Patz
    One time a woman went at Rob Pattinson with a pair of scissors! Can you believe it?
    We know Robert Pattinson is one of the most famous guys in the world, but one fan took things a little too far recently when she tried to go after his luscious locks. That’s just not cool!

Rob’s Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 2 co-star Joe Anderson told The Sioux City Journal about one of the craziest fan encounters we’ve ever heard.

“A woman was standing outside the Sutton Place in Vancouver with a pair of scissors,” he said. “She had flown from England to cut some of Robert Pattinson’s hair for a doll.”
    Don’t get us wrong, we’re obsessed with R-Patz just like everyone else. However, we’d NEVER fly across the world with a pair of scissors and try to chop off his hair. That’s nuts!

What’s the craziest thing you would do with Rob?
    • Masakr
  • kacka.bobes
    No to ne! jakto že je až na 10 místě? :( *16* *10* *13* *9* *8* Ale ty fotky sounaprosto užasný!! *14* *14* *14*
    • your-darling
      fotky sou fajn, ale já sem jich přidávala taky asi deset a neobjevila se ani jedna... :)
      byly to fotky z Bel Ami, tak mě to docela mrzí... :)
  • dotaz

Holčiny, vy někdo máte Little ashes a How to be s českými titulkami či dabingem???
    • kaculencicka

Re: dotaz

Nějaká dobrá duše mi poslala mailem titulky k How To Be ve slovenštině,nemohu přijít na to kdo to byl,ale mám to ještě v mailech,protože si s tím neumím nějak poradit...přepošlu ti je,jestli chceš...písni maila do vzkazníku...případně...pááá.
      • b.e.t.u.l.i

Re: Re: dotaz

jeje .. mohla bych si taky vyprosit? :) na Little ashes sem koukala bez nich, ale tam meli strasne blbou anglicrinu asi cizinci nevim a do How to be se mi prave moc nechce protoze nemam titulky a uz mi to skoro dva mesice jen tak lezi v pocitaci..
  • :-)) ((-:

CO SE TO DO PR*LE S TOU DISKUSÍ POŘÁD DĚJE. Zase jsem se sem nemohla asi tři dny dostat!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: :-)) ((-:

no to mi povídej...mě už z toho tady taky pěkně jebe...:-))
      • jackie28

Re: Re: :-)) ((-:

jojojo přesně *10*
  • bellinka

Mensi napad

Nejak se to tu seklo holky to uz nejsou dalis napady?:(
    • deniska-l

Re: Mensi napad

jj dneska tu je strašně málo lidí a hlavně chybí betuli *9* a to je divny *7* snad ještě někdo příde *7*
      • bellinka

Re: Re: Mensi napad

se to nak tady uuplne seklo!:(
  • Tak je s Kristen nebo ne ? :O
  • Chodí teda Kristen Stewart Robertem Pattinsonem? :)
    • Kristen a Robert spolu nechodijou *9*
    • jackie28
      já ti nevim myslim že ne,ale bulvár může lhát...nejjistější bys to měla kdyby ses jich zeptala osobně
  • ahojky Rob je prostě žůžo ale jen jako upír *2* .Slyšela jsem že požádal Kristen o ruku a ona odmítla a tak se rozešli *13* doufám že to není pravda .Jestli někdo zná pravdu tak napište předem děkuji *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit