Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deysynka

milaček

Ahojky on je překrasný milujuho je superrrrrrr
    *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • nikolousek1

video?

Ahojky, já video, kde by flirtoval se ženskou nenašla? Kde jste to viděli? *7*
    • lina25

Re: video?

Tak to bude asi tohle a posílala jsem to já: http://www.youtube.com/ watch?v=maKuO9v181I

To že spolu trochu flirtují je jen a pouze můj osobní dojem! Možná že to uvidíš jinýma očima, je to dost možný. Ta holka je fanynka která vyhrála osobní setkání s Robem http://www.youtu be.com/watch?v=z_or7YyocnQ a pak s ním dělala ten rozhovor
      • narzis

Re: Re: video?

ehm,flirtovani si predstavuju neco jinyho,jinak ale holka ta ma ale stesti!:D
  • mysak.kol

v USA ví o ČR

hele lidi, na amerických stránkách twilight jsem našla titulek: Poster from Czech. No musela jsem se smát, že taková velká země ví o naší pidi republičce a dokonce neztrácí ani čas a dává na stránky naše postery. Parádní. Mám to na webíku, kdo ho zná ať to pošle dál *15*
    • h.f.2babetca

Re: v USA ví o ČR

na oficialnej stranke indyho su plagaty este z CSSR ale je to pekne ked si spomenu *1* ale vies slovensko je mensie
  • lenkaschs
    Ahoj lidičky,(hlavně ti kteří mě z osobností znáte nebo mé články) , po hrozně dlouhé době jsem opět tu s dalším :
    ROBERT PATTINSON: „JEN KRISTEN MI OPRAVDU ROZUMÍ.“
    Zdroj: isifa.com
    Šestadvacetiletý Robert Pattinson se svojí hereckou kolegyní z Twilight ságy Kristen Steward randí už tři roky. Robert se přiznal, že je pro něj Kristen přímo ideální, protože ho chápe a ví, čím si prochází.
    „Ví přesně, jak se cítím. Je to cílevědomá žena, která se chce po herecké stránce neustále vyvíjet. Má vynikající smysl pro to, co je dobré, a neustále mě vybízí k těm nejlepším výkonům.“
    Robert se také zmínil, že bylo skvělé, že spolu mohli jít na letošní festival v Cannes, protože si byli vzájemně oporou.
    „Bylo úžasné, že jsme v sobě měli vzájemnou podporu. Z její přítomnosti na slavnostním promítání filmu Cosmopolis jsem byl sice nejdřív nervózní - seděla přímo přede mnou a já se na ní díval a snažil se poznat, jestli se jí ten film líbí nebo ne - ale nakonec mě uklidnila, když mi řekla, že je přímo nadšená.“
    Zatímco Robert letos v květnu na festivalu propagoval film Cosmopolis, Kristen tu byla se svým On The Road.
    Filmík Cosmopolis bude v našich v kinech k vidění od 9. srpna.
    Město New York, blízká budoucnost: Eric Packer (Robert Pattinson) je osmadvacetiletý nekorunovaný král Wall Street. Během jeho vyjížďky po městě dojde v ulicích Manhattanu k záhadné explozi a propukne peklo. Navíc zjišťuje, že se mu hroutí finanční impérium. Kontakt se skutečným světem, i když jen přes okna limuzíny, ještě prohlubuje jeho paranoiu. V průběhu čtyřiadvacetihodinové odysey začíná k smrti vyděšenému Ericovi docházet, že se jeho život blíží ke konci.
  • luida

Svátek

Ahojte, mrkla jsem na americkej kalendář a podle něho slaví Robert svátek 19.1., tak mu popřejte toho dne!
  • Nedavate!

hej lidi to fakt nedavate!!!! Robiček hral jen v Harry Potter a ohnivý pohár! nikoli vězeň z azkabanu a fénixův řád! tak že banan holky banán!!!!!!!!!!!!§§ *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *13* *13*
    • nik011

Re: Nedavate!

jako myslis ze to nevime? :D,my sme to tam rozhodne nepsali ze tam hraje nebo alespon ja takze sbohem
    • Re: Nedavate!

no v Harry Potter a fénixův řád se na něho vzpomíná, tak se tam mihne...
  • mysak.kol

Rob nebo Edward

oba jsou k sežrání, v podstatě je to jedna a ta samá osoba. jestli vás zajímá víc o něm a o ostatních, tak na blogu http://seventeen4ever.blog.cz to najdete. Jo a je tam i petice pro Stephenie, aby dopsala Půlnoční slunce. Je mezinárodní...
    • nany-edward

Re: Rob nebo Edward

Tvůj blog je boží!!!! Koukla jsem na něho jenom tak ze zvědavosti a teď jsem tam pečená vařená!! *14* *14* Úžasnej!!*** Jo a ta petice je drsná...doufám že Steph na konec Midnight Sun dokončí.. *7* *7*
  • tereza ma pravdu za to mozu novinari ty hlupaci
  • Robert patison je nádhernej *14*
  • Happy B-day :) :)

You are my pattern.
    If was fashion show , If you was a winner.
    Becausse you are verry beautiful. Who goes with you is has.
    Sorry,but my English is horrrible. Iam Czech :D
    Bye *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit