Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lbartzzz

akce-reakce

tak kdyz jsem si tak procital diskusi musim jedine souhlasit robert sam o sobe neni zadnej mega kus oproti jako treba Ian Somerhalder, Tom Welling ale ma v sobe nejaky kouzlo co vetsina lidi postrada ktery ho zvyraznuje a dela nesmrtelnym :D:D....
    • your-darling

Re: akce-reakce

moje slova... *3*
  • No já se jen obávám, že teď už se nebudu na Twiligh Ságu dívat tak jak jsem se dívala. Když jsem viděla film, přišlo mi moc hezké jak to mezi Kristen a Robem jiskří, že jsou vlastně spolu i ve skutečnosti a jak je to úžasný. A teď, když se na to podívám, budu si říkat jaká je Kristen kr.va. Pro mne to ztratilo takovéto svoje kouzlo. A zrovna teď, před uvedením druhého dílu Rozbřesku do kin. Obávám se, že už si to tolik neužiju a nebudu se tolik těšit jako doteď *9*
    • Zkoušela jsem to přetrpět na první části Rozbřesku, ale celou svatbu a líbánkovou scénu jsem posléze přetočila. *9* Asi mi to bude chvilku trvat, ale doufám, že si nakonec taky film užiju.
      • Je to zvláštní pocit se na to koukat, ale přitom vědět, že Rob jí ted tak trochu nenávidí..(když to řeknu takhle..) Ale nevím no.. :-) Zkusim to tak nebrat.. :-)
    • To máš pravdu.. Je to smutný, ale pokusim se na to nemyslet a užít si to jako ty díly před tím :-) Třeba to půjde..! :-)
  • erikaa

topdivka

Máte někdo topdivku jsou tam nějaký články a fotky Roba !!!! a taky o tom novym filmu ohio a anketa o nejžavějšího herce nebo tak nějak *14* *14* *3* *15*
  • Happy yesterday's birthday, Rob :D
  • tak už jsem registrován....spokojený *3*
    • Re: už

ne
    • deniska-l

Re: už

*15* dobře ty...pstě borec vid *5* *15*
      • nik011

Re: Re: už

uplne
      • b.e.t.u.l.i

no to je super *15* a kdyz sem nebudes pravidelne chodit budu te bombardovat zpravama :D *15* *15*
    • nik011

tak to je good
    • miss_cullen

supeeeer *3* *3* *3*
      • bellinka

hh!...ctenar je tu!=D..hele od koho byla tamta knizka?.. *7* *15*
        • Re: Re: Re: už

belli myslim ze se ten spisovatel jmenoval nejak Daren shan nebo tak nejak...daren tam je urco, ale dal nevim *15*
  • robert

vsechny filmy ve kterych hraje robert sou boží protože on je boží *14* *14* *1* *1* *15*
  • Je to super herec, sympaťák, sexy a stále se směje. Když mluví, slyším v jeho hlase to vnitřní dítě a tím se mi zamlouvá ještě víc. Optimismu mu říká Pane. :) Mám ho vážně moc ráda.. :)
    • Jééé to je hezky napsané:))))) Máš pravdu a jo on je takový velký dítě je to roztomilý :DDD
  • nik011

i love him

´*•.¸*•.¸♥¸.•*´¸.•* ´
    ♥´¨`•MiLŮůjů hO•´¨`♥
    ¸.•*¸.•*´♥` *•.¸`*•.¸
    • albinka

Re: i love him

A další miliony holek taky *1*
  • aluska33

POLIBEK ROKU

LONSKÝ POLIBEK ROKU,KDO HO VIDĚL BYLO PŘEHNANÝ DIVADLO.ALE LETOS JAK UŽ JSEM ZDE DNES ŘÍKALA R+K TO TAK ASI FAKT UDĚLALI SCHVÁLNĚ.KRISTEN NECHTĚLA DÁT VŠEM NAJEVO,ŽE JÍ NA ROBIKOVI ZÁLEŽÍ.ALE FOTKY NA RŮZNEJ GALERKÁCH MLUVÍ SAMI ZA SEBE!!!JESTLI JSOU PÁR§§ AT TO TAJÍ DLOUHO A MAJÍ POKOJ,TO JIM PŘEJU!!! *3* *3*
  • http://www.kristenstewartfan.us/photos/thumbnails.php?album=1262

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit