-
Mám Roba rád, ale s Kristen dělá chybu:(...no co třeba na to přijde časem:)
-
-
mno upřímně taky si myslim že s Kristen dělá chybu,dle mýho neni ta pravá..Třeba časem najde někoho jinýho...S Kristen je to jen dočasný(a kdoví jestli to že sou spolu neni drb *1*) a je to jen kvůli twilight,ale pomine to...podívejte se na Efrona a Hudgens-byli spolu jen krátkou chvilku a jen díky HSM-tady si myslim že to bude zrovna tak *1*
-
já tedy doufám že ne ti dva k sobě prostě patří.
Ale ano je to jen muj názor beru že někdo to bere jinak
Robert sám řekl už na posledním promu Water for Elephants že je s ní velmi šťastný,
-
-
Zrovna mi přišel článek,že Rob prohlásil,že role Edwarda je jeho nejhorší a nechápe jak lidi můžou zbožňovat upíra!!Prý se snažil do filmu propašovat role kde bude Edward zlej,ale nedovolili mu to a že se těší jak Twilight sága skončí.´´No toto *8* *8* *1* *1*
-
-
já se mu ani nedivím... :)
-
-
To je jasné,ale já jsem si ho třeba pořádně všimla až v Twilightu,navíc koho by jsme pak obdivovaly *2* Spíš mu lezou na mozek fanoušci,v tom článku se taky píše,že se chce odstěhovat neznámo kam,pač fanoušky začíná nesnášet *10* a tohle mu opravdu nezávidím,já bych snad chodila kanálama abych měla klid *1* *1* *1*
-
-
to jo,já ho před Twilight taky neznala, viděla jsem ho jen v Harry Potterovi a to jsem to nijak neřešila... Ale zase kdyby tady nehrál, tak bysme byly všechny zblázněný do toho jiného herce, takže ono to vyjde na stejno :)
Rob někde psal, že je to i divný. Dřív si ho nikdo nevšimnul, ale když Stephenie napsala, že je krásný, tak ho všichni milujou :D
A podle mě mu stěhování nepomůže, protože ho znají všude :D -
-
Tak určitě by se někdo našel,ale hodně dlouho se mi nikdo nelíbil tak jako on *14* *14* To už mu muselo být jasný hned po 1. díle,že se fanynek jen tak nezbaví,ale některý fanynky jsou fakt strašný *10* *10* Sice nevím co bych dělala já kdyby stál přede mnou(asi by mi houklo *1* *1* ale nějaký tragédie bych asi nehrála *1* *1*
-
-
-
-
-
A záleží opravdu na tom, na které příčce se zrovna nachází? Budete ho mít radši, když bude na 3. místě, než když je na 10.? Vážně je tak důležité, že zrovna víc lidí šlo na profil Lady Gagy, Amy Winehouse, Emmy Watson, než náš Robert Pattinson? To pro vás bude mít menší hodnotu? Vždyť je to úplně jedno, lidi. Proč třeba neřešítě, že si Rob prý zahraje v nějakém novém filmu?
-
-
jo to je pravda... :) sice sem to psala taky, ale je to jedna z těch věcí který je zbytečný řešit... :D
-
Je pravda, že je úplně jedno na jakém místě je - mám ho ráda jako herce a je mi jedno zda je na 1, 5, či 28 místě, ale aspoň můžem rozebrat jak si vede *2* *1* *2*
-
-
super
Vše nejlepší Robe k narozkám ať se ti daří pořád dobře I *14* YOU -
24th
Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday dear Robert!!♥ Happy Birthday to you!!! :D
Prostě všechno naprosto nejlepčejší!!! Strašně moc štěstí a zdraví.. Ať se Ti nadále jen daří... Ať se Ti i nadále plní všechny tvoje sny... Přeju Ti méně šílených fanynek, více filmových nabídek... a mnoho lásky a hlavně všeho, co si přeješ... :)
Jsem vždy s Teboou! *1* Mám tě ráda a máš nádherný úsměv... jsi skvělý herec, věřím tomu, že i skvělý člověk!!! Mnoho úspěchů! :)
(absolutně mě netrápí, že si to nikdy nepřečte, já jsem si musela vylejt srdíčko :DDD) <33 *4* -
-
Re: 24th
*15* *15*
-
-
info
zda se to jenom mne nebo tady uz hodne dlouho nebyla pridana zadna nova fotka? -
-
Re: info
to se ti nezdá to je pravda..musíme někde nákou splašit;) -
-
Re: Re: info
ja nemyslim ted jenom u roberta, celkove to nejde -
-
Re: Re: Re: info
no tak ted poslední dobou byly osobnosti tak nějak celkově seknutý... :-)
sem ráda, že sem se vůbec dostala na profil, natož aby šly fotky... ale už to vypadá líp, tak snad se to už konečně probere... :-) -
-
Re: Re: Re: Re: info
presne je to tady naprd celkove porad nic nefunguje a kdyz uz se zda ze by mohlo nefunguje zase neco dalsiho -
-
Re: Re: Re: Re: Re: info
jo vid.. docela ráda by\ch si konečně přečetla diskuzi Water for Elephants a upíří deníky taky.. :-) tohle se fakn nedá...
napřed píšou, že osobnosti upadají, at s tím něco děláme a teď na to se*ou admini sami, nebo nevim co s tím je.. :-)
-
-
-
-
Re: Re: info
někde by měli být fotky z MTV movie awards, tak to sem zkusím dát... :-)
-
-
-
AHOJ vše nejlepší k svátku miluju tě
-
Rob v ČR
Robert Pattinson přijede do Karlových Varů na festival!Já to mám dobrý protože bydlím ve Varech. -
-
Re: Rob v ČR
Já si myslím že je to zase nějakej planej poplach......no nwm nwm... *9* *7* -
Re: Rob v ČR
dyt to už tady bylo a pak se potvrdilo že nepřijede....tak jak je to tentokrat? *7* nechci se znova těšit a pak byt zklamana *9* .. *4*
-
-
Co ty mínusky jako mají znamenat???!!!! *7* Se tady s něma nějak roztrhl pytel a nevidím k tomu žádný důvod!
-
-
Tak už tu zase nejsou,to je fakt zajmavý *7*
-
-
o cem to tu placas?? *7*
-
-
Nevím proč bych tu měla jako něco plácat!!Před nedávnem tu byli u nějakých komentářů mínusky a pak tam nebyli,tak co je na tom tak udivující??!!!
-
-
-
-
http://stmivani.svetu.cz/27510-robert-v-novem-projektu.html
-
-
No to už vyšlo na jevo že je to kvůli tomu filmu... :-) Naštěstí :-D Ale na ten film s těšim :-D
-
-
to sem si oddechla :D
už sem se lekla, že tak dementní nápad dostal sám :D -
-
Přesně :-D :-D
-
-
-