-
Proč nemá ve vztazích Kristen? Když už, tak se rozešli, ale teď jsou prý zase spolu! ;)
Sluší jim to spolu moc :) -
-
A kde pisali ze su zase spolu?velmi rada by som si to pozrela- aj podla mna su spolu krasny :)
-
-
nejsou spolu nevim kde to furt berete
-
-
-
A máme tu novej film *14* *14* http://www.novinky.cz/kultura/266609-robert-pattinson-z-twilight-sagy-bude-honit-saddama-husajna.html
-
přesně na roba nikdo nemáááááááááá *14*
-
Nechápu proč má ve vztazích u Katy Perry a u Riley že spolu chodí když to není pravda. On se vrátil ke Kristen :)
-
-
Přesně, je zpátky u Kristen a s Katy a Riley nic nemá.
-
Máš pravdu zase sú spolu lebo Rob bol pristihnutý ako odchádzal od Kristen a bol tam aj na noc !!!
-
-
Mam Ta rad scem abi SI bol s Kristen hoditese k sobie
-
Top osobnosti
lidičky všimli jste si? ještě chvíli a Robert předběhne v Top osobností tu blbku Cyrus a bude první *3* -
-
Re: Top osobnosti
jj, taky to sleduju, kdy ta "hvězda" vyfičí:-))) -
Re: Top osobnosti
Joooo,ještě pětitisícovka a první místo je Robertovo....,ale co i kdyby byl poslední....můj život obohatil natolik,že je u mě vždy první....pořád to nepomíjí...zvláštní....ani když mi bylo míň a ještě míň-nikdy mě nic tolik nevzalo....i když denodenně poslouchám jaký je to brak a ani to všechno psát nebudu...,prostě i přes to přeze všechno se pro mě nic nemění a já se každý den zasnívám.......prostě krása krás a nechce se mi vracet do života bez něho....zní to naprosto naivně,vím,ale mě to každý den připadá naprosto víc a víc normální....,jsem ráda,že nejsem racionálně a přízemně uvažující člověk....,to bych byla hrozně ochuzená....myslím,že se tu najde určitě někdo kdo to chápe....Tak ahoooooj a krásný dny volna všem a nezapomeňte se podívat ve čtvrtek na nebe...bude nový měsíc..... -
-
Re: Re: Top osobnosti
holka věř mi, já tě naprosto chápu, jsem na tom stejně *3*
-
-
-
Twilage saga super ty a kristen!!;)
-
-
knihy sou dobrý, ale filmy jsou podle mě naprostý kýč -_-
-
Tak twilage jo*1*?
-
-
pohřbené duše
tak jsem se včera koukala na Pohřbené duše(the haunted airman)a musim uznat,že je to luxus filmík.. *3* Robovi to tam moooocinky slušííí *14* a když měl ty halucinace tak byl nepředstavitelně kouzelnej-osobně bych ho chodila utěšovat když měl i ty depky *14*AKORÁT JSEM HO LITOVALA KDYŽ VŠUDE VIDĚL TY HNUSNÝ PAVOUKY -
-
Re: pohřbené duše
ja sem se na to koukala dneska a bylo to hezky ale byl to film jak ja vzdycky rikam na psichyku *4* -
Tak jsem viděla ten film máš pravdu je tam k sežrání moc jsem slintala .
Ale ten film je divnej. *1* *1* *1* -
-
Re: Re: pohřbené duše
jj mě ho taky bylo líto.....já bych ho klidně i utěšovala *3* *14* on je takovej čumáček úžasnej
-
-
Ahoéjky kde jsi ten film koupila v našem městě ho nemají a chcu ho mocinky vidět *1* -
-
Re: Re: pohřbené duše
ahojky koupila jsem ho v Praze když jsem šla do školy..na Nových Butovicích *3* ale ten filmíj nemá chybu Rob je tam tak rozkošnej..k sežrání -
-
Re: Re: Re: pohřbené duše
týý j...ono je to už česky..já to viděla jenom v aj a moc sem tomu nerozuměla a nějak mě to nezaujalo, ale asi na to juknu znova...ale byl hnusnej ten konec..jak zabil tu ženskou..fuj..:-D -
-
Re: Re: Re: Re: pohřbené duše
tak jako bylo to hnusný mno přiznávám...ale co měl dělat když měl halušky jako by byl zfetlej a nevěděl co dělá? *1* horší pro mě bylo když jí mermomocí chtěl přefiknout *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pohřbené duše
žárlivko..:-P
už sem to taky zkoukla... mě se ten film celkově moc nelíbí, ale tak je tam Robert, tak musim koukat..:-DD blázen mno..:-) ale jinak nic moc, slušelo mu to tam, ale bylo mi ho strašně moc líto..:-DD
-
-
-
-
-
-
Hope for Haiti
Já na to koukala a obrovské plus u mne mají Dicaprio a Clooney za ten milion dolarů co každý z nich Haiti poskytl... Doufám, že i zdejší antidicaprio tohle ocení...
Jinak jsem si tak říkala, že jich tam byla spousta co obyčejné lidičky pobízeli ať přispějí a zajímalo by mne, kdo z nich a jak pomohl... To, že uspořádám koncert bez honoráře (mimomochodem opět to zaplatí obyčejní lidé na vstupném) jako pomoc nepovažuji...
*7* -
-
Re: Hope for Haiti
fajn,ocenˇuju,ale muj vstah k němu se nemění *4* Depp třeba taky přispívá na charitu,tohle by mělo být samozřejmí že by si lidi měli pomáhat ale bohužel není zvlášt když mají tolik peněz.
-
-
plakát
Plakát je v mnohem lepší kvalitě na stránce everglow pod new moon a promotional images.http://everglowmedia.net/gal lery/index.php (vymažte mezery při kopírování do lišty)