Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělá osoba, skvělý herec *14*
  • Miluju ho ❤❤ Je nejlepší ❤❤ Chci víc Twilight dílů ❤❤ Ráda bych ho viděla po boku Kristen ❤❤ Oba Miluju ❤❤
  • Roberte, už se ke Kristen vrať!!!!
    • vím, že je to jenom názor, ale proč? :)
    • xx-paula-xx
      Je mi jedno u koho to tak doma funguje nebo ne... :-/ On má snad svou hlavu a pokud nebude chtít tak se k ní prostě nevrátí a dobře jí tak. Všechny ty komentáře typu - vrať se k ní, ona se poučila a blá, blá, blá - běžte se s něma vycpat. Podporujte si Kristen jak chcete, ale vy tady ukazujete akorát, že podporujete nevěru a umíte blbě radit, ačkoli nikdo neví jak to doopravdy všechno je. Roba zbožňuju a ať se rozhodne jakkoli určitě to nebude na základě fanoušků, ale podle jeho charakteru a přesvědčení…
    • upřímně bych to na jeho místě nedělala...podvedla ho jednou a bude podvádět furt...u nás doma to tak bylo
      • Já si zase myslím, že pokud si uvědomila, co pro ni Robert znamená, tak už si to víckrát odpustí. Jednou zkusila jaké to je bez něj...
        Tak to bylo zase u nás doma.
        • Proč chceš aby se k ní vrátil, když na jejím bloku píšeš, že je srab a že se zachoval srabácky. Měla bys jí teda přád někoho lepšího, než je podle tebe Robert.
          • Já nepsala, že je srab. Jen to, že ji hned nechal je srabácký.
            Ale na druhou stranu - kdyby se do toho nepletli média, tak se to tak nevyhrotilo...
            Přeju ji Roberta, protože oni jsou fakt skvělej pár...
  • latyka
    Tak jsem si chtěla zarezervovat lístky na premieru a už jsou jen přední řady *8* *11*
    • Já mám lístky sice ne na premiéru a ve prostřed :-D
      • latyka
        Tak jsem si počkala na jiný kino a pro jistotu jdeme na twilight maraton, dávaj za sebou 1 a pak hned dvojku *14* *14* *14* už se těšííííím!!!! *1*
        • Tak to mi to s kámoškou máme ještě líp *15*
          U nás dvojprogram nehrajou, takže si pustíme 1. část u nás doma, pak jdeme od pěti do kina na 2. část no a od osmi jdeme zas *15* *15* *15* *15* nemůžu se dočkat *15* *15*
          • Tak to se máte :D
  • Já ho miluji *14* *14*
  • Potkala jsem ho před třemi lety v jedné prodejně v Los Angeles a samozřejmě jsem si okamžitě vyžádala autogram. Tenkrát jsem v duchu děkovala za to, že umím dobře anglicky a nechtěla mu dát pokoj. V životě jsem se už s níkým známým nepotkala. Ani v české republice, ale Rob bohatě stačí na celý zbytek života a další autogram už nepotřebuju. Mimochodem, je to ten nejusměvavější muž vůbec. *1*
    • Vítek ,jo? Hlavně ,že píšeš potkalA jsem ho -_-
      nejusměvavější - pfff,to fakt není -_- v ve Stmívání je pořád zamračenej a určitě to není tou rolí ! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
      • Je to rolí .Na všech jeho fotkách se tváří buď hodně sexy nebo se směje
      • Je to zkratka mého příjmení a Rob se ve Stmívání nesmál převážně proto, že hrál postavu, která je vážná. Nevím, co udělal špatně podle tebe, ale jsem přesvědčena, že to mě, ani jiné Robovo fanoušky opravdu neovlivní. *4*
    • Máme ti věřit každopádně jestli ton je pravda tak to ze srdce strasne zavidim
  • puspuspusinka

Robík :-)

Ahojky fans Roberta ... !!! *14* Chci vám jenom říct že podle časáků má Roba převézt nějakej Paul Wesley a že prej strčí Roba hravě do kapsy že je prej hezčí a takový kecy protože natáčí nějaký new film ... tak doufám že se našeho hezounka nevzdáte kvůli nějakýmu magorovi !!! Já teda zůstávám při Robíkovi ... *14* *14* *14*
    • your-darling

Re: Robík :-)

počkat..wesley to je ten z vampire daires??
      no tak to potěš...nejenom,že si myslí,že bude lepší než Robert..jako že nebude,ale ještě hraje v seriálu,který je totální rival twilight sagi??
      Tak to je na mě trochu moc...
      a sorry,komu se ten seriál líbí..já osobně ho nenávidim... *8*
      • sarda

Re: Re: Robík :-)

@your-darling: přesně tak, taky jsem o tom četla, nějaký the vampire diares nesahá Twilight ani po kotníky, ti mě fakt ser**... Si myslí, že je kopírujou a přitom mají seriál který ma 2 série a Twilight už 4 celovečerní filmy *1* Taky je nesnáším... *10* *16* *8*
        • your-darling

Re: Re: Re: Robík :-)

moc si myslí..mě vadí,že jakmile se zjistilo jaký úspěch má příběh o upírech,najednou se vyklubali VD a ta vampírská skademie..já mám ráda příběhy o někom takovým,ale tohle už je fakt moc..twilight bylo mezi prvníma oblíbený a tak to i zůstane...
          hlásni tady pls... http://www.levaprava.cz/duel.php?id=2035

*4*
          • sarda

Re: Re: Re: Re: Robík :-)

fíha, tamje rozdíl 8%, lidi to nesmíme dovolit!!! Hlasujteee!!!! Nebo si vás najdu *15* *3*
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Robík :-)

Hele to je ještě ok...Když sem tam na tý stránce byla poprvé, tak VD vedly o 2% a to bylo zlý...tak sem posílala odkazy a najednou je to takhle krásný... *1* *1*
      • jackie28

asi tak nooo...hnusák jeden...Rooooob je náááádhernej *14* *14* za nic na světě neměnim *3*
        • your-darling

no já jsem totiž až ted koukla na toho,kdo o sobě tvrdí takový kraviny a když sem ho na tom profilu uviděla,musela jsem se smát...Nenávidím VD a s ním to nebude jiný... *4*
    • your-darling

jasně že nepřeběhneme na druhou stranu...Věrnost Robovi... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • jackie28

jjjjjjjjjjj Roba nikdy nedáme pryč...neodkopnem ho jak kus hadru...teda já ne...já ho lavuju až mooooc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • your-darling

tý jo..nikdy by mě nenapadlo,že najdu někoho takovýho,ale ty si Roba úplně stejně jetá jako já... *3* ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • jackie28

no právě a kvůli tomu si nemůžu najít žádnýho kluka....no co nevadí,plakát mi aspon nemůže dát košem *1* *1*
            • jackie28

tohle znám...u mě je to zrovna tak *1* *1*
            • your-darling

no to mi povídej..já jsem jednou prosila mamku,aby mi k narozkám koupila to povlečení na postel s ním jako Edwardem a ona mi narovinu řekla,že když mi to koupí,tak žádnýho kluka potřebovat nebudu... *15* *15* *15* *14* *14*
            • puspuspusinka

*1* *1* *1*
    • jackie28

jj já taky ROBERT PATTINSON FOREVER *14* *14* *14* vždycky pro mě bude ten nej...at se to každýmu líbí nebo ne
      • puspuspusinka

Tak to už mám celkem 4 fanynky, který Robíka nenechají .. *14* *1*
        • Re: Re: Re: Robík :-)

Když sme o něm slyšela poprvý tak sme si říkala, že to bude jne zase nějakej manekýn, ale je to Robert Pattinson...Když sme ho poprvé uviděla je vážně krásnej!A vždycky budu jeho fanynka....On navždy...=))**Je to prostě Hollywood star!!!!!!!Moje star....:))a s Kristen sou krásný pár...:))Miluju twilight sagu....:))****
          • jackie28

no ale prej se rozešli....tak nwm
        • jackie28

to si piš že Roba nenechám....i kdybych ho třeba měla někdy potkat a von by se mě lek a utek by...i když je to nepravděpodobný,ale je to tak...nenechala bych ho,páč je to človíček,kterej mi nosí štěstí a drží mě při životě když to tak řeknu,nejednou jsem si chtěla něco udělat...
          • puspuspusinka

Jo to znám pro mě tím človíčkem je Avril Lavigne ... *14* Nedavno sem se chtěla utopit život pro mě ztratil jakokoliv cenu, ale prostě stačí chvíli se projít poslouchat Avrilku a hned sem v pohodě i v těj nejsmutnějších chvílí ... *14* *9* *4*
            • jackie28

no ale bett pochop kdyby ti všichni kluci psali jsi hnusná jak p***l tak by ti to taky vadilo a taky by tě to bolelo...vim že jsem trdlo...nikdo mi to psát nemusí..ale když mám důvod trak co mám dělat..jediná záchrana je tady Rob,i když ten by přede mnou v reálu zdrhnul taky...
            • Re: Re: Re: Re: Re: Robík :-)

Jackie, jsi trdlo, vždyť ti to na fotce sluší!!!to s těma vlasama byl jen příklad, nekoukala jsem nijak zvlášť na tvoji fotku... *7* haló!!!, pořád tvrdím, že ti těmito komentáři nechci nějak ubližovat, jen nechci, aby ses trápila a chtěla si sáhnout na život - vždyť na světě je přece krásně, i když je život kur*va.

PS:nejsem žádná krasavice, jsem normální průměrná holka a jsem sama se sebou spokojená *5*
            • jackie28

bett no a co?podívej se sama na sebe jak vypadáš a pak kritizuj že mám schlíplý vlasy,když je to schválně *1* a neplet se do toho do čeho ti nic neni,já osobně žádnýho člověka kterýho by to bolelo neznám....každej řiká pořád to samý...ale kvůli Robertovi nic takovýho neudělám...jestli nechápeš vysvětlím:nosí mi štěstí a díky němu jsem štastnej tvor na zemi...už jenom díky plakátu,ted si vem jak by to dopadlo s reálnym Robem....lituju ho... *3* díkybohu že se nikdy nepotkáme *1*

Puspusinko: chápu to, já jsem taky neměla zrovna nejkrásnější dětství - nějaká podpora od rodiny nikdy nepadala v úvahu a to samé i teď, ale nikdy by mě nenapadlo vypustit z pusy to, že bych se chtěla zbít - NIKDY!

jackie28 poslouchej princezno, mně je 22 let, takže jaksi už do tvého pubertálního světa nepatřím už pěknou řádku let...já mám v životě dost velký problémy o kterých se tobě nemůže ani zdát - ale vlastně jo,promiň, v 16 letech je pro tebe problém i to, že máš na jedné straně schlíplé vlasy,vid?...takový kecy o tom,že by ses nejraději zabila fakt miluju, tohle z huby může vypustit jenom nejhloupější člověk, který neumí řešit problémy jinak! nenapadlo tě, že bys ublížila hodně lidem kolem sebe? i když to třeba v rodině nefunguje, pořád máš kolem sebe spustu lidí, které by to hodně bolelo, kdyby sis vzala život, i když o tom třeba nevíš, že takové lidi kolem sebe máš - já jsem do vás nechtěla rýpat nebo něco takového, zle jsi to pochopila. já jen prostě nechápu kecy o tom, že by sis chtěla vzít život - všechno jde nějakým způsobem řešit! *5*
            • jackie28

a tobě by rodiče neměli vrazit facku vid?já bejt rodič dám ti pěstí a máš hlavu na zádech za tyhle kecy...co když to holt každej nemá v životě jednoduchý,jako si ty evidentně myslíš?tak je nejlepší utýct do svýho světa...nemyslíš,no jo ty a myslet to bysme po tobě chtěli hodně vid?trocha pochopení by neškodila *3*
            • jackie28

bett něco ti povim jestli se ti něco nelíbí tak nekecej do věcí do kterejch ti nic neni....takový diliny mám nejradši...hlavně že ty dítě nejsi vid?uklidni se a popřemejšlej vo sobě.... *13* *16* nazdar
            • puspuspusinka

J8 wím, ale představ si že od rána do večera tě otec jenom sekýruje a málem z tebe vydře kůži a mamka se tě nikdy nezastane a sestra je na Tebe jako na cizí, myslíš že mě takovej život baví? Neee... ale nezabila bych se jenom říkám že k tomu mám občas pořádnou chuť !!! *9* *9*

rodiče by vám měli dát vrazit z každé strany jednu facku a hned by vás takové hloupé řeči přešli!!! děcka praštěné!*8*
  • Tak tohle prostě musíte vidět! :-D Docela by mě zajímal váš názor :-D Mě osobně se líbí jak je to udělaný (ale je vidět že aspon polovina byla fotomontáž!) ale na druhou stranu je to docela urážlivý :-D

http://www.youtube.com/watch?v=a_zCqKTS5o0&feature=fvwrel
    • náhodou je to pecka;) *1* *1* *1* dost jsem se u toho nasmála
    • úžasný... mě se to teda líbí mnohem víc jak parodie tupíři... z toho bych asi byla mnohem víc uražená jak tady z toho... právě si myslím že to nemá chybu... a strašně mě to pobavilo už dlouho sem neviděla něco pořádnýho k pobavení... ale ten borec teda hrůzostrašný oči... *15* ne strašidelný,ale divný *15*
      • Přesně tak :-D Ty tupíři byly pěkně trapný! Ale tohle bylo aspon zábavný :-D Ten Jackob byl dobrej :-D
    • Tyhle parodie od Hillywood show jsou proste nejlepsi. Myslim si ze jsou i horsi parodie at je to na Twilight nebo na cokoliv jinyho a me se to taky hodne libi. Rada se na ty parodie podivam *3*
      • Jojo mě se to taky líbí :-D Nejdřív sem myslela že je to fotomontáž ale oni to fakt natočili a docela přesně :-D
        Ale viděla sem kousek tupírů a to je hovadina.. Všichni říkaj že je to sranda ale mě to přišlo docela trapný..
      • Mě se líbí zase Twilight fanfiction,myslím,že jde o dva nebo více různých příběhů propojených,aby do sebe zapadaly a tvořily nový,podbarvený písničkou.Kdo by se chtěl podívat tady je můj oblíbený: http://www.youtube.com/watch?v=jdMIrkLEQ0s
    • Jarynka27
      Docela sranda *15* jsou horší parodie
      • Taky jsem se smála..docela se jim to aji povedlo *1*
  • Kolik vam je? ale zkutecne chtela bych vedet vas skutecny vek kolika vekovy fanynky ma :-)
    • Mrs.Wesley
      Nevyzvídej...
  • ....

Mě se nelíbí je moc bílej totiž..... *9* *15*
    • dedinova

Re: ....

Musí být bílej,když hraje upíra
      • Re: Re: ....

JJ to je pravda tak třeba až dotoci twilight sagu *3* *1*
    • Re: ....

Tak treba az pude do solarka tak se ti mozna i zacne libit *3* *1*
    • nik011