-
je opravdu hezkej *4*
-
-
Tak na tom se shodneme :-D
-
-
On je tak nádherný a jo smula že v Harrym Pottrovi umřel je to smůla
-
!!!PRO VŠECHNY FANOUŠKY TWILIGHT!!!
Doporučuji navštívit stránky:
www.stmivani.eu
Jsou to stránky, na kterých je spousta povídek s Twilight tématikou od amatérských pisatelů, fanoušků Twilight ságy. Jsou tam nádherné povídky, které stojí za přečtení. Já osobně na tyto stránky narazila v únoru 2012 a od té doby tam chodím denně. Vřele doporučuji!
www.stmivani.eu -
Nechapu jak to mohla Kirsten Robovi udelat kdyz spolu byli dost dlouho a ona mu pak zabodne kudlu do zad. Jsem sice na ni nastvana ale nemohla bych oni napsat ze je to pi...,kr.va atd. Myslim si ze se ted Kirsten taky hodne trapi a nemuze pochopit proc byla tak blba,kdyz mela podle me toho nejlepsiho chlapa na svete. Ale zase na druhou stranu si rikam jestli s nim byla doopravdy stastna jak po psychicke strance tak i po sexualni? Ale rozhodne nechci touhle vetou Roba pohorsovat ze neni dobry v posteli to urcite je i kdyz to nemuzu vedet ale vidim jaky ma charisma. Ake ja bejt Robem tak bych ji mozna dala jeste jednu sanci,kdyz se verejne uz tolikrat omluvila tak to nechtela udelat jenom jim to ujelo.
-
-
říká se že člověk si uvědomí co má (měl) teprve když to ztratí... A myslim že ona si to uvědomila moc dobře.. Podle mě by to měli ještě zkusit.. Mě přátel taky podved, sice ne tak brutálně, ale podved, měl máslo na hlavě, dostal druhou šanci a vím že víckrát to neudělá, protože to by byl konec... Takže podle mého názoru by to měli ještě aspoň zkusit, moc jim to spolu slušelo... A nejsem na straně ani jednoho z nich, jsme lidi a uklouznout může každý...
-
Máš uplnou pravdu. *3* Robert by měl dát Kirsten ještě jednu šanci. Jsme jen lidé a každý může uklouznout přece :)))
-
-
Taky si myslím :-)
-
-
-
jupíííííííííííííí Rob se nám vyhoupl na krásné třetí místo...jen tak dál *14*
-
je sexy
*4* -
je Kristen s Robem ? moc jim to sluší a měli by zůstat spolu twilight sga je uplně božíí i faninky by to chtěli *14* *14*
-
-
Ja kasparová m ze urcite/mozna spolu jsou nikdo nevi co je s nima kromne nich a od bulvaru se toho taky moc nedozvime ale cas ukaze ... jo a jenbtak pro zajimavost Kristen Roberta podvedla jen jednou a to se Sandersem fuj jak ja to jmeno nesnasim cely krasny pohadkovy pribeh Love Story kvul nemu je jako na horske draze kdyby nebyl tak stale vime ze Rob. Kris jsou stale spolu ted muzeme jen doufat ze jsou nebo budou opet spol v Novem roce ale porad me vrta hoavou ze sevlastne od kvetna kdy se udajne rozesli vubeb ale vubec officialne nepotvrdili ani jejich blizci ani agenti nokdo treba to byla jen fama protoze pak v cervnu parkoval u jejiho domu kdo by parkoval u domu sve bejvalky ja jsem jejich fanousek a nedovedu si predstavit ze ti dva by spolu uz nikdy nebyli ale kdyz minuli rok dva nebo tri mesice psali ze nejsou spou kdyz rob natacel v Australii film Rover/Tulak tak kdyz se vratil tak spolu byli videni jako by nic ja myslim ze je toto podobny pripad cas ukaze *14* *15* *7* *7*
-
-
Na co píses tak dlouhém text??já si to rozhodně nebudu číst...*7*
-
-
no a co mi je potom ??? ty si to číst nemusíš !!!! a muzes si to strcit nekam ...!!!!! to jsem pro tebe nepsala víš !!!! ono je na světě spouty slušných lidí který si to klině i muzou precist a ty slusny ty si svoje myslenky dokazi uhlidat ale ty ne ty je musis hnedle vypistit z ust vid !!!!! no coment *6* *6* *6* *6* *6* *6* *9* *13*
-
-
-
Ne už dávno nejsou spolu rob to její podvádění s každým mužem už nesnesl
-
-
Robertem doslova žiju a nestydím se za to. Vždycky, když mám špatné chvíle, tak si pustím jeho filmy, jeho hudbu, nebo se prostě jenom podívám na jeho fotky. Řekla bych, že z té své generace tak trošku uniká, protože se chová jinak. Odlišnějc, ale vlastně líp. Líbí se mi, jak je praštěný a sám sebou :D Upřímně, kolik z vás by mu dalo osmadvacet? :D Mrzí mě, že se Robsten rozpadli a mám rozpadli a mám pocit, že to řeší čím dál, tím víc lidí. Můžu vás ujistit, že kdyby teď udržovali nějaký vážnější vztah, tak fotografům jednoduše neutečou, ale věřím,že jsou pořád v kontakt. Koneckonců, lidi jako jsou oni dva (vzhledově), by si partery už dávno našli. Musím mít nějaký důvod, proč jsou oba dva pořád single..
-
boze prosim vas nechte toho a ani neurazejte twilight ja si myslim ze by vam to melo byt jedno jestli tam Rob hraje nebo ne a uz vubec to takhle krytizovat ja vam to proste neberu ale nebudu o tom takhle mluvit kdyz jsou tady lidi ktery twilight maji radi tak si to priste treba jen ponechejte v sobe ale ne to takhle.......
-
-
Naprosto Souhlasím.
-
fajn ale ty si to pro příště taky můžeš nechat v sobě...a nechápu proč tady píšeš kommenty když twillight zřejmě nesnášíš...??!!! *8*
-
fajn ale ty si to pro příště taky můžeš nechat v sobě...a nechápu proč tady píšeš kommenty když twillight zřejmě nesnášíš...??!!! *8*
-
-
Byla sem na premieře posledního dílu a mělibiste jít je to nejlepší díl a nevtipnější je super a plnej napětí a jak říkám skončí to velmi dobře *2* twilight miluju je to nej film *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*