Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miriamako není hajzl je to fesak ale hajzl jsi ty
  • Mishen
    Děkuju vám že se vám líbí fotka tu fotku sem tam dala já *3*
    • Zuzzanka.k
      Profilovka je skvělá *5*
  • Robert Patinson je super herec a je hezký *14* *14* *14*
  • Rob

Robert je ve skutečnosti uplně nádhernej ....a myslím že i milej a vtipnej podle videa ...má krásný úsměv *14* *3*
    • Re: Rob

Jj, souhlas. Kdyby u nás existovali taky tací kluci. *14*
  • Robert,fakt bomba

Já ho miluju.Ty jeho vlasy mu tak slušeja ten obličej."rozplývám se nad ním"je to fakt"BOMBA"tak nádhernej.KUS!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Milují Edwarda..Je skvělý herec a Bella a Jackob to samí.. Sou skvělá trojce.. *14*
  • Holky nebýt vás tak o Robovi nic nevím,jsem ráda,že si tu tak hodně píšete,aspon víme co se děje *1* Mno,musím nejdřív trošku zdrbnout český dabing,zkoukla jsem Rozbřesk v češtině a stály mi z toho vlasy na hlavě..věřím,že se snažili nadabovat to tak nějak podobně jako minulé díly,ale v případě třeba Alice,která měla předtím užasný zvonivý jemný hlásek (mimochodem i v knížce je takto pojatá),to hodně přestřelili,člověku to nejde přes uši jak je navyklý na staré dobré hlasy *2* O hláscích prapodivných,myslím je měl Jasper s Emmetem to by šlo přehlídnout,ale u Renné to zase drhlo,vím,že má být tak trošku ztřeštěná,ale připadalo mi,že slyším nějakou šílenou duchem poblázněnou ženskou,která neví,že má dospělé dítě,které se právě vdává *1* No raději na to koukám v originále,protože jinak bych musela těm dabérům poslat děkovný dopis s tím,že všeho moc škodí *1* Ještěže má Twilight tak dobrý příběh,je to užasně napsané,zamilovala jsem si upíry a jejich svět,líbí se mi Carlisleova teorie o hodných duších bez lidské krve,líbí se mi příběhy každého z nich,to jejich zvláštní zamilované jiskření v prvním díle..a tak si říkám kdo by nechtěl potkat nějakého krásného upíra jen tak v podvečer jak si sedí na okně?Podle mě v koutku duše o tom sní spousta dívek,je to něco docela jiného a krásného,neznámého,co vábí a oklouzluje,duše upíra bych řekla..krok do neznáma,Twilight je krásný příběh a kdo tvrdí,že je to hovadina tak se asi nikdy nezamiloval,nikdy nepochopil jak chutná polibek z lásky a přitom pocit uplné beznaděje ze ztráty člověka..každý si v tom našel to svoje,každý na to kouká jinak,někdo pochopil,druhý se smál..myslím,že příběh bude pořád věčný a užasný pro každého,at už malého nebo velkého *4*
    • Fakt krásně řečeno! :-) A naprosto souhlasím.. Ten dabing je děsnej co si budeme namlouvat.. Ta Alice je příšerná a mě osobně teda dost vadí i Emmet! Ale tak co.. Budem na to koukat v originále :-D
      Twillight se mi líbí moc! Tu knížku zbožnuju! Musím se přiznat, že nejdříve sem to taky měla za hovadinu ale když o tom všichni tak mluvili tak sem si řekla že to zkouknu taky.. No a ono se mi to zalíbilo a ted je z toho moje nejoblíbenější knížka i film :-D
      Ale upíry miluju i všeobecně.. Také jsou dobré třeba Upířské deníky, ale to je zase trochu jinak pojato.. A jestli můžu doporučit.. Tak si přečtěte raději knížku ;-) ( Je lepší než ten seriál!) Ale na Twillight to prostě nemá! :-)(má to zajímavější a romantictější příběh :-D) A díky tomuto filmu mám také tak ráda Roba! :-D
      PS.: No jasně! :-D Kdo by nechtěl vidět za svými dveřmy nádherného upíra! :-D Třeba dokonce i Edwarda! :-D
      • jo,to máš pravdu,u knížky si totiž můžeš představovat spoustu věcí a dávat si dohromady souvislosti,je tam toho spoustu:)Kdežto u filmu na to není moc času..moji kamarádi jak koukali na twilight poprvé tak si pak ode mě půjčili knížku a ted to studujou *15*
        • Přesně tak.. A to mě pak docela mrzelo že se do toho filmu nevešly všechny scény.. Páč v tý knížce byly fakt super! :-D
      • ten dabing hrůza... celkově všici kdo jen asi zůstal tak hl. postavy. Knihy jsou báječné , ale ve stmívání bylo hodně rozdílů... pak se to zlepšovalo... ale myslím si , že i když by edwarda hrál jiný herec... tak se nám též zalíbí... a to jen díky postavě Edwarda... dokonalý chlap (upír) *4* já bych nejraději prožila celý příběh místo belly... *15*
  • V kinech ano ale....

Čaute jo v ´kinech bude 2.díl stmívání ale bude tam s titulkama!!achjoo budu muset cekat az to vyjde na dvd :(
    • nik011

Re: V kinech ano ale....

ja bych se na to teda nikdy nekoukla kdyby to bylo cesky! neverr
    • Re: V kinech ano ale....

No tak to je jasny ne.dyt je svet. premiera 20.11 a Ceska 26.11.Tak je jasny ze za 6 dní to na dabovat nestihnou. *4*
      • deniska-l

Re: Re: V kinech ano ale....

a ten dabing je stejně hroznej...s titulkama je to nejlepší =P :)
    • Re: V kinech ano ale....

Ahuj, jjo už mam rezervovaný lístky na 24.v Plzni- oba díly..super, jedničku sice uvidim po padesáté,ale vůbec mi to nevadí *14*
      • lidus5

Re: Re: V kinech ano ale....

Jakto, že hrají i stmívání? Já chci taky vidět!!...
        • mysak.kol

Re: Re: Re: V kinech ano ale....

dvojprogram zlato :D v Brně to asi taky mají ne?
          • lidus5

Re: Re: Re: Re: V kinech ano ale....

Nehrají... *9* Už jsem to našla na evropě 2...
            • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: V kinech ano ale....

tak si pust twilight doma a na New Moon vyraž do Brna
  • Je to užastny herec ale je škoda že nechodí s kristin hodili se k sobě . *14* *14*
    • S kristen stewart jim to tak slušelo teď chodí s nějakou hnusnou 18kou co se prezdiva fka twigs.... *9*myslim ze to dela nachval aby se k nemu kristen vratila myslim si ze porad miluje kristen....tolik se k sobe hodi...
  • Milujem Roba!!!!!!!! <3 Je krásny!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit